''Парфюмни размисли и страсти'' 11

• 24 966
  • 348
  •   1
Отговори
# 195
Дааааа, въпреки че съм чела, че е зимен на мен много ми харесва. От тази категория е и лщбимия Блек Екс Ес Laughing

# 196
Блек Ексес, като си го взе моя приятелка и реакцията ми беше - как можа! Laughing, после така ми хареса, че бих го носила с удоволствие Blush

за кой си чела, че е зимен, за Стайл ли?

# 197
Аз пък Стайл не го познавам, но за сметка на това съм очарована от втория. Crazy

# 198
Спор няма, и Стайлисънс е хубав, но ми напомня много парфюм, който съм имала Peace

# 199
Аз имам Emporio Remix  Giorgio Armani      по- светлия , много си го харесвам. Май за сега само вечер съм го носила.  Но в последно време се чудя на този Emporio Armani Red Pour Elle (White)         . Четох много добри отзиви за него, май си е точно пролетно-летен аромат.  Обачееее , вече взех да се замислям сериозно за поръчки на сляпо, чееее ......... Joy  , е това не е окончателно де, все си оставям вратички за бягане  Mr. Green

П.П. Малееее, аз до като се включа за "арманитата" , Вие скочихте на други  Laughing

# 200
Преди много обичах тръпката от ''на сляпо'', но толкова пъти се изненадвах неприятно, че ми се охлади ентусиазмът Laughing

- Стайлисънс много ми прилича на този на Ле Копейн, за съжаление не можах да намеря по -голяма снимка, във Фрагрантика го няма

# 201
...... Но в последно време се чудя на този Emporio Armani Red Pour Elle (White)         . .:

имам мъжкия:)Наистина миришестрахотно...но не е никак траен за мен.Аз си го пръскам след баня,да мириша на чистичко...ако изляза навън никой не ме надушва. Иначе аз съм голяма афенка на Амани-и мъжки и женски:)И вички ,който са в металние опаковки имат нещо общо като мирис..така мисля аз де Mr. Green

# 202
Ох Тес и при мен е така, май е обща болка. Тръпката наистина е страхотна, в очакване си на нещо , ноооо някой път човек не уцелва. Макар, че честно казано, хем доста олекнах финансово  Joy  , заради неуспешни покупки, не съжалявам за нито един от тях. Не съжалявам, защото за всеки един съм изчела и съм се интересувала много преди да го поръчам, а пък че не ми е допаднал  - ами въпрос на вкус и възприятие.

# 203
Парфюми на сляпо да поръчвам не ми носи никакво удоволствие. Аз много трудно харесвам аромати.
 Като говорихте за Армани...имам Емпорио (в златното шише). Толкова ми е неприятен този парфюм....като бях на 17 ми го подариха...но тогава имах май само AVON...и за това се пръсках понякога с него. После разбрах, че Ивана има един парфюм, който му е абсолютно копие- едно към едно

# 204
 Ооо Жаки , сериозно ли ти прилича на парфюма на Ивана? Аз го имах преди около 2 години май и много ми беше харесал  Heart Eyes .

# 205
Да, според мене е негово копие. Този 1вия и...дето се казва само Le Parfum
Aз да си призная имам другия и парфюм...този Ултра Ред. Много е готин  Whistling

# 206
Благодаря    bouquet  , сега ще потърся за описания.

# 207
lina1313 аз ползвах Ремикса миналото лято и през деня.  Crazy Той малко ме разочарова от към трайност, но като миризма много ми допадаше.
И аз съм си фен на Армани.
Тес не го познавам този Ле Копейн, срещала ли си го някъде из Бг. магазините?

# 208
Aз да ви питам дали познавате този парфюм и дали е траен? Много ми хареса аромата му

# 209
Жаки, смело напред се потапяй в 5-то авеню-добър парфюм,поносима цена,заслужава си Peace
Ние пък сега се смяхме с мъжа ми,че олиото на детенце Bed Time Johnson`s трябва да го патентоват за парфюм!Уникално мирише на чисто,на сладки с канела,абе вълшебно е! LaughingКоето ми напомни,че ето това на Clinique Simply   ,наистина е патентовано от.....овесени ядки,защото те са били изключително важни за създателя му,а именно храната на детенцето му  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт