''Парфюмни размисли и страсти'' 11

• 25 008
  • 348
  •   1
Отговори
# 90
Привет момичета!Някакви отзиви д аимате за "Flora" na Gucci?Поръчах си го на сляпо ,понеже в магазините, в които влязох го нямаше.Та сега нещо започвам да се замислям...Някой ползвал ли го е вече? newsm78

# 91
На мен лично много ми хареса Флора-та.  За мен си е чуден цветен парфюм и е чудесен за този сезон и лятото. Чета и доста негативи, но на мен си ми харесва.
Като пристигне да кажеш как го усещаш.   bouquet

# 92
Аз незнайно защо си го представям като Love in Paris....
Трябва да го пробвам обезателно Simple Smile

# 93
Привет момичета!Някакви отзиви д аимате за "Flora" na Gucci?Поръчах си го на сляпо ,понеже в магазините, в които влязох го нямаше.Та сега нещо започвам да се замислям...Някой ползвал ли го е вече? newsm78
Ако не е тайна, откъде го поръча,защото аз и онлайн не съм го виждала Simple Smile

# 94
# 95

Христос Воскресе!

Вили честит имен ден и от мен  Simple Smile - да си все така мила, приветлива и много хубава!

Апропо пробвах Флора на Гучи, на мен също ми хареса - чуден цветен парфюм за през деня, бих го ползвала с удоволствие, но не ''изтръпнах'' по него Peace Simple Smile

Последна редакция: пн, 20 апр 2009, 16:45 от Tess d`Urberville

# 96
Благодаря ви момичета!Дано да ми хареса, принципно харесвам флорални парфюми ,а и от Гучи не съм била разочарована.
Поръчах го от един италиански сайт, моя близка живее в Италия и чрез нея стана поръчката.Иначе в други сайтове все още не съм го виждала, а в Плевен нямаше къде да го пробвам.

# 97
Благодаря ви момичета!Дано да ми хареса, принципно харесвам флорални парфюми ,а и от Гучи не съм била разочарована.
Поръчах го от един италиански сайт, моя близка живее в Италия и чрез нея стана поръчката.Иначе в други сайтове все още не съм го виждала, а в Плевен нямаше къде да го пробвам.
Бягай в Мола аз там го пробвах, сигурна съм, че го има. Поне да знаеш какво очакваш.  Grinning

# 98
Сърдечно ти благодаря Вили!  bouquet

# 99
  Мога да кажа,че  Eden by Cacharel(classic)е един от парфюмите,които обожавам(макар че съпругът ми:" умира от ужас",когато го използвам в ранните часове на деня или е до мен веднага след като съм се напръскала ) Stop.Горе долу 10 години е моя класика. Lou lou    съм ползвала,но сега когато в някои shop реша да си припомня мириса му, "умирам от ужас" Sick.

Последна редакция: пн, 20 апр 2009, 20:50 от JFR

# 100
  Мога да кажа,че  "Eden"by Cacharel(classic)е един от парфюмите,които обожавам(макар че съпругът ми:" умира от ужас",когато го използвам в ранните часове на деня или е до мен веднага след като съм се напръскала ) Stop.Горе долу 10 години е моя класика. "Lou lou"    съм ползвала,но сега когато в някои shop реша да си припомня мириса му, "умирам от ужас" Sick.

Може ли да опишеш този Eden, че толкова много различни мнения прочетох, толкова противоречиви, че още едно няма да ми е излишно.

Тес, благодаря ти за пожеланията  Hug

# 101
Момичета, споделете с кой парфюм ще бъдете през лятото Simple Smile Може да е аромат, който планувате да закупите за жегите или някой, който вече го имате! Аз лятото винаги искам да го запомня с определен парфюм...ще е интересно да споделите и вие
 smile3535 sun

Аз съм набелязала този по традиция от 2003та година насам Simple Smile

Последна редакция: пн, 20 апр 2009, 20:13 от Jaquie

# 102
Момичета, споделете с кой парфюм ще бъдете през лятото Simple Smile Може да е аромат, който планувате да закупите за жегите или някой, който вече го имате! Аз лятото винаги искам да го запомня с определен парфюм...ще е интересно да споделите и вие
 smile3535 sun

Миналото лято със Сара Джесика Паркър - Ловли и мисля това лято пак да съм с него или Зен на Шисейдо Peace

# 103
  Мога да кажа,че  "Eden"by Cacharel(classic)е един от парфюмите,които обожавам(макар че съпругът ми:" умира от ужас",когато го използвам в ранните часове на деня или е до мен веднага след като съм се напръскала ) Stop.Горе долу 10 години е моя класика. "Lou lou"    съм ползвала,но сега когато в някои shop реша да си припомня мириса му, "умирам от ужас" Sick.

Може ли да опишеш този Eden, че толкова много различни мнения прочетох, толкова противоречиви, че още едно няма да ми е излишно.

Тес, благодаря ти за пожеланията  Hug

Смятам,че  ако след толкова мнения описващи EDEN като парфюм не са ти били достатъчни да  прeцениш ,то моя коментар съвсем ще ти бъде излишен.А и мисля,че е съвсем нормално да е трудно да опишеш мирис на парфюм с думи.Всеки човек има различни усещания и "носи" парфюма върху себе си по различен начин(въпрос на тен).Ако бях на твое място и наистина не знаех какво представлява този парфюм,не бих губила толкова време в очаквания на коментари,а директно бих отишла в първия удобен magazin,за да проверя за какво всъщност става въпрос(Препоръка). Wink

# 104
И моя любим парфюм е ЕДЕН!Страхотен е ,дори и най-ранните часове Simple Smile
Подкрепям мнението ти че не може да се опише миризма на парфюм,можеш да опишеш точно само флакона например Simple Smile
Сега ползвам АМОР АМОР...
Описание: червен флакон Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт