''Парфюмни размисли и страсти'' 11

• 25 006
  • 348
  •   1
Отговори
# 75
Во истина воскресе,
Да сте живи и здрави ти и всички именници, с пожелание за светли помисли и светли чувства
  bouquet

# 76
ХРИСТОС ВОСКРЕСЕ!
Животът се измерва не по броя на вдишванията,
 а по моментите, които карат дъхът ти да спре.
Желая на всички именници повече такива моменти.
Честит имен ден!

# 77
Честито на всички именници  bouquet! Христос воскресе!

# 78
  • Пловдив
Христос Воскресе!
 easter

Вили, честит имен ден! Бъди здрава, усмихната и обичана! Hug

# 79
Честито Възкресение Христово  Дано наистина да бъдем по-добри не само по празнични дни!!!

Вили     ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН!!!!  Да ти е живо и здраво името smile3525

# 80
Христос Воскресе.Светли чувства,положителни емоции и много щастие на всички !

# 81
Благодаря ви момичета.  Hug Чудесни сте.
Весело изкарване на празника и на вас и само хубави и незабравими емоции.  bouquet

# 82
  • София
Христос Воскресе!
Вили,честит имен ден!Да си жива и здрава и много,много щастлива!  newsm51 newsm51 newsm51
 Hug Hug Hug

# 83
  • София
Христос воскресе! Честит празник, момичета! Честит имен ден, Вили! На всички - много шарени мечти и истински приятели!

# 84
  • Истанбул
ЧАСТИТ ПРАЗНИК МОМИЧЕТА=желая ви много приятни емоции  bouquet

Последна редакция: нд, 19 апр 2009, 19:03 от haksev

# 85
  • Истанбул
Като се отвори дума за Кашарел да ви питам нещо=на вас Ноа не ви ли напомня на Рексона=червената  от соц. времената ,когато я продаваха във Валентина newsm78 Heart Eyes

# 86
Жаки, би ли споделила колко струва 30мл Хипнотик Пойзън?  Hug не го виждам из бг сайтовете....
Искам да попитам и какво ви е впечатлението за Givenchy Ange ou Demon и Ange ou Demon Tendre... как ги усещате?
Хвърлила съм око и на Armani Code...дано наистина е "сладка ванилия" както го описват  Simple Smile
Живаншито и Кода са на страхотни цени в гета, пък и аз само 30мл търся  Laughing Simple Smile
Христос Воскресе на всички Simple Smile easter

Не видях колко струва 30мл...аз си взех 50мл и той беше 125лв.
Колкото до Ангела или демона....имам едп, но Tendre също много ми харесва. Много са трайни и двата и се развиват много хубаво.

# 87
ХРИСТОС ВОСКРЕСЕ НА ВСИЧКИ  smile3525 smile3525

Мерси, Жаки! Сега остава да ги пробвам всички и да реша  Simple Smile

# 88
Като се отвори дума за Кашарел да ви питам нещо=на вас Ноа не ви ли напомня на Рексона=червената  от соц. времената ,когато я продаваха във Валентина newsm78 Heart Eyes
Не се сещам как мирише тази червена Рексона и не мога да кажа, но не се стърпявам да не те попитам. Да не би случайно да си от Варна? Не за друго ами спомена Валентина  Grinning

# 89
  • София
Червената соц Рексона миришеше на черешки - нещо подобно на червеното Версус от 92 на Версаче.

Общи условия

Активация на акаунт