''Парфюмни размисли и страсти'' 11

• 24 994
  • 348
  •   1
Отговори
# 60
Ами аз най-много харесвам Лондон на Бърбъри и Ин уайт на Дел Посо. Има ли нещо близко с тях?

Познавам само Лондон и не бих казала че има прилика с Кашмир.

# 61
Ок, мерси Beca.  bouquet

# 62
  • Бургас
Единствения Кашарел които много бих искала да имам е Амор Тентеншън /иначе харесвам много и класическия и Промис, но пък усещам, че мога да живея и без тях  Flutter

# 63
Какво представлява Тентейшън Peace

# 64

Момичета имате ли някакви впечатления от Мариела Бурани  newsm78 ?

Последна редакция: сб, 18 апр 2009, 09:31 от iava

# 65
Бихте ли ми казали какво да очаквам от този:

Boucheron

# 66
iava, Мариела Бурани отдавна я заглеждам в гета, но нямам представа, какво представлява  - май има добри отзиви за нея Peace, beca Бушерон съм го пробвала само на блотер - хубав, с класическо звучене, но нещо не ме накара да се влюбя Simple Smile

# 67
beca Бушерон съм го пробвала само на блотер - хубав, с класическо звучене, но нещо не ме накара да се влюбя Simple Smile

Благодаря   bouquet
Ще го търся за проба.

# 68
После да споделиш впечатления, за да сравним възприятията си Simple Smile Peace

Моя приятелка ни чете (само чете, засега  Flutter) и покрай Жаки и обсъжданията на Хипнотичната отрова, се влюбила в парфюма от разстояние, без да го познава. Само от нашите впечатления и описания. Много ще се радвам ако чувствата и продължат и след запознанството им Grinning

Момичета весели празници!     Grinning    bouquet

Последна редакция: сб, 18 апр 2009, 11:35 от Tess d`Urberville

# 69
Да Tess, и аз направих сума разходи- просто трагедия!
И не стига това ами в гета защото е тестер и сигурно е без капачка, а на мен  ми харесва и капачката и ми се иска с нея да бъде .... просто не знам защо съм си въобразила, че би ми допаднала тази  Мариела Бурани ooooh!...

Последна редакция: сб, 18 апр 2009, 12:15 от iava

# 70
флакона е много красив и ако е без капачка просто не върви Peace

# 71
  • виртуално
Днес открих едно малка магазинче на Черковка за имитационни парфюми и си купих Addict 20мл за 3лв (за чанта е перфектно). Учудващото е, че аромата е точно с оригинала и минаха вече 3 часа и още го усещам.
Знам, че не е по темата, но реших да споделя  Simple Smile

# 72
  • Бургас
Какво представлява Тентейшън Peace
Тес, не мога да го опиша, тъй като само съм го пробвала един - два пъти, но ... прфюма е от "моите"- ориенталец, повече не мога да сподаеля  Embarassed

# 73
Жаки, би ли споделила колко струва 30мл Хипнотик Пойзън?  Hug не го виждам из бг сайтовете....
Искам да попитам и какво ви е впечатлението за Givenchy Ange ou Demon и Ange ou Demon Tendre... как ги усещате?
Хвърлила съм око и на Armani Code...дано наистина е "сладка ванилия" както го описват  Simple Smile
Живаншито и Кода са на страхотни цени в гета, пък и аз само 30мл търся  Laughing Simple Smile

# 74
Христос Воскресе !

Да ви почерпя за именния ми ден .

Общи условия

Активация на акаунт