''Парфюмни размисли и страсти'' 11

• 24 988
  • 348
  •   1
Отговори
# 45
Tess   bouquet много приятен избор-  Кашарел . Харесвам Анаис Анаис, Ноа и  Еден.

Hug  bouquet и аз ги харесвам и трите

Ееее, Жаки наистина ли, бих предположила, че е твой тип Grinning, Атти - да, излиза, че сме заможни дами с тази Венеция bowuu Laughing

Днес се замислих докато оформях темата, вероятно момичетата с по - малък монитор виждат снимките и текста по - разбъркано Sad и не в този ред и последователност в който ги подреждам

# 46
  Тес  както винаги перфектна темичка   bouquet

Имам единствено Amor Amor Elixir Passion  на Cacharel . Много хубав парфюм, плътен , сладък и изключително траен аромат. Моят също е 50 мл. и изглежда много мъничък.  Флакончето е голямо бижу.

# 47
Но с мене се случи нещо изключително странно...от както имам този Hypnotic Poison не ме интересуват никакви други парфюми....този аромат наистина взе, че ме "отрови" Grinning Аз като си пръсна направо го инхалирам- толкова много ми харесва.
Не съм си и помирисвала даже другите ми парфюми и не изпитвам никакво желание за нови....направо съм изненадана от себе си

# 48
Jaquie, ти си просто  под въздействието на отрова+хипноза, толкова точно са го измислили   Joy.

# 49
  • Пловдив
Честита нова темичка  bouquet   Тес  Hug

Не познавам повечето Кашарелски парфюми. Noa Perle и Fleur не ми бяха харесали.
Promesse го усещам като сладко от боровинки. Майка ми го има, приятен е, но не съм пожелала да го нося досега. Това е по темата Grinning

Моето "откритие" от вчера е Омния Аметист Laughing Преди време като го мирисах ми се стори нетраен, усетих само нещо сапуненко и чистичко.
Обаче (привлечена от цвета най-вероятно), си взех виалче и сега го усещам по съвсем различен начин.
Комбинация от нежен люляк с малко цитрус. Женствен, елегантен, ненатрапчив. Точно такъв аромат ми се искаше тия дни Grinning

Жаки, чудесно звучи, да те обсеби един парфюм и да забравиш другите Heart Eyes

# 50
Лина, благодаря  bouquet, Жаки направо ти завиждам, честна дума - искам и аз така безпаметно да се влюбя и да забравя (за кратко де Sunglasses) останалите, много съм си паднала по няколко от последните ми - но чак да имам такъв силен фаворит, заради когото да загърбя другите, скоро не ми се е случвало - виж, ако си купя Линстант Меджик Еликсира, сигурно и това ще се случи Crazy иде ми се затръшкам на земята, като се сетя за него smile3514

# 51
Да много е готино усещането....имам чувството, че това е парфюма, който винаги съм търсила....и го има от толкова много години, а аз едва преди няколко месеца за 1ви път го пробвах Simple Smile Обаче името е трепач...направо си е хипноза Grinning
И го носих даже преди няколко дни, когато беше много топло и просто щях да се разтопя от кеф Simple Smile

# 52
Жаки, ударила си шестица от тотото. Нали всички в стремежа да открием"моя" парфюм, купуваме нови и нови и все не сме доволни за дълго. Трябва да го пробвом тоя Хипнотик, че дано и аз да мирясам. Laughing

# 53
Жакииии, що ти трябва така да говориш, ох лелееееее - така, като ми влезе в главата някой парфюм, ще полудея просто Crazy

# 54
Разбирам напълно Simple Smile  Винаги тайничко съм завиждала на жени, които си имат един "техен" аромат и всеки ги разпознава по него. Аз като я купих хипнотичната отрова бях много ядосана....даже влезнах в БЗ- пръснах тестера и си казах тея тука ще ми продават ментета "няма да купя от тях".  Grinning После като ми мина малко лошото настроение...бях точно пред Съдебната палата и отсреща е Pretty Shop. Влезнах, пръснах и го купих Simple Smile

# 55
Какво ви е мнението за Casmir на Chopard?
Чета много добри отзиви в руския сайт и се чудя дали си струва да се поръча на сляпо.

# 56

чингиз хан това Кензо много зависи дали ти е ЕДП или ЕДТ, нали наскоро Тинкърбел беше взела тоалетната вода и си помисли, че е менте, понеже не усетила сладостта.

ЕДП е-сладичък и траен,въпреки,че аз не съм много по сладките-но този ми хареса.

# 57
Кашмир е много сладък аромат - лепнеща сладост, ако си почитател на такива, ще ти допадне  Peace Simple Smile

# 58
Какво ви е мнението за Casmir на Chopard?
Чета много добри отзиви в руския сайт и се чудя дали си струва да се поръча на сляпо.
Писах ти на лични, но и тук да кажа. Преди доста време ми беше много любим. Споменът ми е за много траен, по ориенталски сладък парфюм. Споделих го с момичето в парфюмерията и тя ми даде Hypnotic Poison. Много е близо до споменът ми за Casmir-а, и ако не го очаквах съвсем скоро, веднага щях да си купя Poison-а.

# 59
Ами аз най-много харесвам Лондон на Бърбъри и Ин уайт на Дел Посо. Има ли нещо близко с тях?

Общи условия

Активация на акаунт