''Парфюмни размисли и страсти'' 11

• 24 969
  • 348
  •   1
Отговори
# 30
Здравей Simple Smile, този имаш предвид, нали - , имала съм го - ориенталски, сладичък и пудрен аромат Peace

# 31
Да същият е ,преди това бях на Джорджио-но не намерих  и си взех от този-не е лош,но децата и мъжа ми не го харесаха особенно.

# 32
Не разбрах с кой парфюм си била преди това -  нещо на Джорджо Бевърли Хилс, на Джорджо Армани? Peace

# 33
Бевърли Хилс

# 34
- този значи Simple Smile, не познавам марката, но от години искам да пробвам Ред - , само съм чувала чудеса за него  Simple Smile

Момичета, като стана дума за Венеция, вижте на какво се натъкнах и онемях Shocked - http://cgi.ebay.com/VENEZIA-BY-LAURA-BIAGIOTTI-25ML-EAU-DE-TOILE … rkparms=72%3A1205|   - и тази цена е за 25 мл Thinking

Последна редакция: пт, 17 апр 2009, 17:00 от Tess d`Urberville

# 35
Хоп и аз тук. Мале няма ме само един ден и сте изписали 3 страници от новата тема.  Shocked
Тес поздравления както винаги перфектна   bouquet Hug
Рапунцел от къде си купи Глорията? И за колко парички? Не съм я тествала, но видях, че си има ванилийка и май ще е по моя вкус.
чингиз хан това Кензо много зависи дали ти е ЕДП или ЕДТ, нали наскоро Тинкърбел беше взела тоалетната вода и си помисли, че е менте, понеже не усетила сладостта.

По темата харесвам Промес(в него съм влюбена), Амор Амор, Тентейшъна, Ноа, ако се сетя още ще допълвам

# 36
Вили благодаря ти Hug, я да погледна моят Флауър едп или едт е,  - 30 мл. едп Peace

# 37
Дам явно в едп варианта си се усеща сладичкото, а едт е по сапунен както каза Тинкърбел. Grinning

# 38
Възможно е, може и да не съм пробвала едт, то е и до възприятия, за мен едно може да е сладко, за друг не съвсем Simple Smile

# 39
  • Истанбул
Рапунцел и аз те питам откъде купи Глорията плииз Praynig

# 40
Пак си припомних Ескада Магнетизъм   , харесвам го - доста сладък, без обаче да ми накъртва, усетих карамел и ванилия и въпреки, че има плодове в състава, аз не ги усещам - не е сочно ''по плодово му'' сладък, а е по -''стегнат'', сух - абе харесвам го, май от Ескадите той ми е фаворит Grinning

# 41
  • виртуално
Глорията я купих от една приятелка, на нея вече не и харесваше и аз почерпих  Laughing

# 42
Aз Магнетизма на Ескада от години се опитам да ми хареса...ама нещо не се получава Simple Smile

# 43
  • София
Не мога да повярвам, Тес, такава цена за Венецията... ние с теб сме богати! Хмммм, дали да не се запася  Thinking

# 44
Tess   bouquet много приятен избор-  Кашарел . Харесвам Анаис Анаис, Ноа и  Еден.

Общи условия

Активация на акаунт