''Парфюмни размисли и страсти'' 11

• 24 969
  • 348
  •   1
Отговори
# 330
Simple Smile Essence Pure е наистина много хубав и интересен аромат. Много е силен и траен. Аз го имам поне от 2004та и преди малко си пръснах на ръката от него...не се е променил грам.

# 331
Атти Лалик и на мен са ми интересни Peace
Tess сега се двоумя между тези 2: 80 мл 52 лв
http://www.pacorabanne.com/ultrared/
Виж рекламката! Peace Ultrareeeeed 65 лв 50 мл
Ха сега! newsm78

# 332
Дюпон наистина не са за подценяване Peace Миши не познавам Ултраред - рекламата наистина грабва и ''пълни'' окото Grinning Heart Eyes Пур Ел много го харесвам - цветя, цветя, цветя.........губиш се в тях Heart Eyes

# 333
  • София
Миши, не съм забравила препоръката ти да тествам Insolence Glacee, но за мое огромно съжаление Бюти зоната в мола на Стамболийски беше все още в ремонт, а пък аз имах за уплътняване цели два часа в този район (което завърши с купуване на чанта от Манго  Crazy ) В ЦУМ пък веднага ме обгради с внимание една от консултантките и докато се сетя за този Инсоленс, вече ме беше  напръскала с 4-5 неща...и накрая този Дюпон ми взе акъла  ooooh! нищо, тъкмо ще имам какво да търся следващия път, като тръгна на ароматен тур. Сега ми е жал да отида да си взема душ, защото ще отмия Пюр Есенс и Лалика от китките си...луда работа... още няколко минути ще му се наслаждавам...

# 334
Бре този Лалик Аметист, много хубав казваш Heart Eyes

# 335
  • София
Прекрасен, а на всичкото отгоре и безумно траен... блотер отпреди месец мирише още съвсем осезателно  Shocked Имаше и Ле парфюм на Лалик, той също ми е интересен и не е лош по душване на капачката, обаче не пръснах, и той ще остане за следващия път.

# 336
 Благодаря Simple Smile, аз с Ле Парфюм имам сериозни противоречия и специална връзка на отблъскване и странно привличане Laughing

# 337
  • София
Ultrared е компотест - ягодки, касис, гумени бонбонки, ванилия.
Излезе миналата пролет и тогава го душих.

# 338
MMMMM Дилянка,колко вкусно:-))))Май натам съм се насочила за лятото.Имах класическият Ултравиолет/дамски и мъжки/ бяха супер,на мъжа ми му взех миналото лято от серията ПОП Ултравиолет,имах и версията в оранжево,ама беше лимитка.Много ми е любим Пако Рабан!

# 339
  • София
MMMMM Дилянка,колко вкусно:-))))Май натам съм се насочила за лятото.Имах класическият Ултравиолет/дамски и мъжки/ бяха супер,на мъжа ми му взех миналото лято от серията ПОП Ултравиолет,имах и версията в оранжево,ама беше лимитка.Много ми е любим Пако Рабан!

Само че на такива миризми /Цветно-Плодови/ много налитат насекоми лятото. Сериозно говоря!

# 340
и като сме на вълна Пако Рабан- кажете ми нещичко за този,класическия:)Ползвам мъжкия му от 15 години и ми е любим Heart Eyes Дали и този е толкова сполучлив? и дали е траен?
http://www.fragrantica.com/images/perfume/o.517.jpg

# 341
Класическия Ексес е много хубав парфюм, много го обичах, пак бих си го взела - уж нежен в началото, но после се появява една сякаш...вишнева миризма, много е интересен и е траен. Има някаква двойнственост - ту топъл, ту хладен...Simple Smile, аз също много обичам Пако Рабан Peace

# 342
  • София

Момичета, къде в София мога да подуша Агентите?

# 343
  • виртуално
и като сме на вълна Пако Рабан- кажете ми нещичко за този,класическия:)Ползвам мъжкия му от 15 години и ми е любим Heart Eyes Дали и този е толкова сполучлив? и дали е траен?
http://www.fragrantica.com/images/perfume/o.517.jpg
на мен този въобще не беше траен, по-добре го пробвай първо

# 344
Класическия Ексес е много хубав парфюм, много го обичах, пак бих си го взела - уж нежен в началото, но после се появява една сякаш...вишнева миризма, много е интересен и е траен. Има някаква двойнственост - ту топъл, ту хладен...Simple Smile, аз също много обичам Пако Рабан Peace
оххх,трябва да си направя и аз едно гардеробче,за да не забравям какво искам да тествам:)))) (нещо обаче не разбрах как се прави  Embarassed )

ии малко поздравче за фенките на Агента Simple Smile
http://3.bp.blogspot.com/_1LUlA17kNzg/Rg18IP5HumI/AAAAAAAABnM/Nb … ovocateurInLA.jpg

Последна редакция: чт, 23 апр 2009, 10:37 от РЕ (от Рени)

Общи условия

Активация на акаунт