''Парфюмни размисли и страсти'' 11

• 24 960
  • 348
  •   1
Отговори
# 210
Пето Авеню е прекрасен аромат, не се подвеждайте от ниската цена да мислите, че не си заслужава - имала съм го, когато излезе и е чудесен Grinning Моето сравнение е на нежен мед с лимон и цветя - много фин, балансиран - нищо нахално, нищо в повече - елегантен, за през деня лятно време Peace

Симпли на Клиник е нещо.....доста странно Laughing

# 211
Те и на Бритни парфюмите са с марка Елизабет Арден. Само малко ме очуди голямата разлика в цената. В гет е 56лв някъде, а в мегашоп е 28лв за 75мл  Thinking

# 212
Не е твърде траен - за това е за лято и дневен, но наистина много приятен и хубав Simple Smile

# 213
Tess,ами..... Flutterовесени ядки просто Симпли

# 214
...... ей това съм го заглеждала на Алфред - Ши  Peace

и аз точно него си харесах  и Парадайз.И двата са на страхотни цени,дори невероятно ниски,и за ова се чудя длаи да не рискувам да ги поръчам.Надали ще ги има в БЗ Thinking А в ягодка центе са им точно двойни Crossing Arms
http://www.fragrancex.com/MakeCappedImage.html?file=images%2fpro … full%2f15653W.jpg

# 215
Да Миши - овесени ядки и още нещо......не по -малко вълнуващо от тях Sunglasses, Ре - щом са на хубави цени -пробвай, пък ако не ти допаднат, ще ги размениш - ама и аз как подкокоросвам Laughing

# 216
// Ре - щом са на хубави цени -пробвай, пък ако не ти допаднат, ще ги размениш - ама и аз как подкокоросвам Laughing

хихих,то на мен толко ами трябва:)Сега тъкмо  си харесах още един,ужас:)

# 217
            Juliette Has A Gun - страхотно име за марка, отдавна се възхищавам на налудничавия етикет, но сега прочетох, че създател е внук на Нина Ричи,
специално този парфюм ме вълнува (Floral Woody Musk Sunglasses) Citizen Queen, някой познава ли марката Peace

Кои парфюми ако излезеш още утре, без никакво финансово притеснение би си купила от раз, но без пълнежи и такива, за които не си сигурна - само силни тръпки Grinning

Последна редакция: вт, 21 апр 2009, 22:12 от Tess d`Urberville

# 218
Ох Тес пак ме хвърляш в разни чуденки с тези нови за мен аромати, но за съжаление не мога да кажа нищо за тях.  Peace

Жаки  имала съм 5th Avenue  Elizabeth Arden  и мога да ти кажа, че е страхотен. За мен е много елегантен, лек, но забелязващ се.  Преди време бях чела, че се препоръчва за дами към 50-те год., което честно казано много ме учуди, защото аз го усещам като аромат без възраст, но знаеш, че при различните хора са различни и възприятията. Бих го носила, както за офисен парфюм, така и във векедневието. Не е натрапващ се, но не е и безличен   Peace .

# 219
Да, и аз мисля, че в никакъв случай не е за жени на 50 Simple Smile То на рекламата са снимани млади жени Simple Smile

# 220
Тес кой питаш за купуването от раз? Да знам дали да отговарям. А теб те знам , че ще купиш Елексира и Черната Орхидея. Mr. Green

# 221
Искам пък и аз да си кажа, кои ще си купя от раз Grinning Grinning Веднага Angel и Innocent

# 222
Добре казвам и аз. Бих си купила веднага още 100мл Адикт, нищо, че скоро си взех една 20-тица  Mr. Green, бих си взела Poison, J`ador(така ли се пишеше?), She Wood (безапелационно), Стайлесенс(това го обърках със сигурност Crazy) , Горивото за живот на Дизел(черната мрежичка), Код на Армани и Манията и можеееее би ще мирясам за малко блажено легнала на едно легло обградена от всичко това и отваряща и душеща, ту един, ту друг Mr. Green оо и Джуси Котура също. ooooh! Май много пари се събраха #Crazy
Със сигурност пропускам нещо, но ще допълня  Flutter

# 223
Всъщност въпроса беше към всички Grinning Вили позна - Еликсира, Орхидеята, Ейнджъл (като Жаки), Хипнотик Пойзън и Фражил, Ейнджъл Пивоин.....сигурно пропускам някой Blush

# 224
Тук при мен върви някакво филмче на ТВ-то и чух една реплика, нез нам дали наистина я е казал човека, но ми се стори интересна и реших да я споделя.
"Цветността и детайлите са шумни, елегантността е мълчалива" - Армани

Общи условия

Активация на акаунт