''Парфюмни размисли и страсти'' 11

• 24 961
  • 348
  •   1
Отговори
# 225
Амааааа за такива работи не питайте, че става страшно при мен   Mr. Green  Mr. Green  Mr. Green  . Наистина казвам страшно, щото каквото харесах напоследък го ИСКАМ и то без уговорки, без значение кога ще стане.  Това са  : Black Orchid  Tom Ford    , Alien  Thierry Mugler   , Insolence  Guerlain    , Coco Mademoiselle      Chanel, Violettes de Toulouse Eau de Parfum     Parfums Berdoues   , не че нямам и други, но за първо време са това.  Аз си знам, че рано или късно ще ги имам, дори да е въпрос на повечеееее време, карай.  Абе има и едни "отрови" на Диор, кото ме тормозят, ама за сега ги пропускам покрай мен   Heart Eyes  . обаче, до колкото се познавам, може ида не е за дълго- .

# 226
  • София
От раз - Ангел - ТМ, Хот кутюр - Живанши, Аметист - Лалик, Хипнотичната отрова - Диор, Инсоленс - Герлен, подстрекателки и дразнителки такива  Crazy
 Hug

# 227
А ние си мечтаем просто Simple Smile
Аз от Angel бих си купила и няколко звезди наведнъж ако можеше Grinning

# 228
            Juliette Has A Gun - страхотно име за марка, отдавна се възхищавам на налудничавия етикет, но сега прочетох, че създател е внук на Нина Ричи,
специално този парфюм ме вълнува (Floral Woody Musk Sunglasses) Citizen Queen, някой познава ли марката Peace

Кои парфюми ако излезеш още утре, без никакво финансово притеснение би си купила от раз, но без пълнежи и такива, за които не си сигурна - само силни тръпки Grinning

Бялата Жулиета най не ми хареса от трите,направи ми най малко впечатление затова не съм и запомнила аромата,но помня че имаше сладост.Жулиетите имат в основата си нещо откраднато от класическия Провокатор.Черната Жулиета най много,но се развива по остро,по цветно,по химично.Доколкото си спомням бялата се разви малко сладко-киселко...и последната сребърната-Ситизен беше по плътна,шик (с леко мъжко звучене)...от типа на Орхидеята ми се стори.
Два пъти съм ги пробвала,и двата пъти на блотери...не съм се задълбочавала в разчаването им,но фаворит за сега ми е черната Peace

# 229
  • София
Пробвах Либерте на Кашарел, много приятен, тревисто-цветен, сладко-свеж, но не е нещо, което да ми причини тръпката да го поискам веднага. Не е лош, но ще мина и без него.

# 230
Добро утро ,момичета:)Цяла нощ сънувам парфщми и накрая си купих 2 на Версачи-какво ли значи това Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Скоро мярнах отзиви за това и искам да попитам става ли за лятото? Звучи много добре.И дали е стандартна миризма или е нещо по-интересно? Благодаря,че ми отговаряте на милионите ми питанки,които не спират Embarassed Embarassed Embarassed
http://imgh51.strawberrynet.com//images/products/04570471106.jpg

и за това?
http://www.fragrancex.com/MakeCappedImage.html?file=images%2fpro … full%2f60384W.jpg
ПП. За сега май ще се въздържа от Alfred Sung, като чета май не са нищо особено,класически.Аз не искам такива Crazy

Последна редакция: ср, 22 апр 2009, 09:34 от РЕ (от Рени)

# 231
  • София
Добро утро ,момичета:)Цяла нощ сънувам парфщми и накрая си купих 2 на Версачи-какво ли значи това Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Скоро мярнах отзиви за това и искам да попитам става ли за лятото? Звучи много добре.И дали е стандартна миризма или е нещо по-интересно? Благодаря,че ми отговаряте на милионите ми питанки,които не спират Embarassed Embarassed Embarassed
http://imgh51.strawberrynet.com//images/products/04570471106.jpg

ПП. За сега май ще се въздържа от Alfred Sung, като чета май не са нищо особено,класически.Аз не искам такива Crazy

Една мацка от Форума беше направила много интересно описане на Тулмют - та съдейки по него определено не е стандартна миризма.

А мойте желания съм си ги наредила тук :http://www.fragrantica.com/index.php?view=profile&clan=9780

# 232
  • виртуално
Tumulte го чакам да дойде до края на седмицата и ще пиша. Поръчах го само по описание

# 233
  • София
О, и аз съм била в групата Floral Woody Musk!
Повечето ми парфюма са били или са такива.

# 234
Дилянка и ти си имаш красотички!Аз имам Twin Azzaro и в момента не мисля за друга чиста ,хубава нежна миризма и много трайна!
Искам да те питам за Аметист Омниа,ти как го усещаш ?

# 235
  • София
Дилянка и ти си имаш красотички!Аз имам Twin Azzaro и в момента не мисля за друга чиста ,хубава нежна миризма и много трайна!
Искам да те питам за Аметист Омниа,ти как го усещаш ?

Определено в началото се усеща хладен ирис, после дървесното и накрая остава мускуса.
Аз го имах в малко количество, после си взех Азаро Нау, който е подобен, но на мен ми харесва повече.

# 236
Тогава,определено и това бяло Аззаро ще ти хареса! Peace

# 237
  • София
Тогава,определено и това бяло Аззаро ще ти хареса! Peace

За бялото писах преди няколко страници, като го тествах.
В списъка с желанията ми е.
Аз харесвам такъв тип миризми и съм имала и преди.

# 238
Tumulte го чакам да дойде до края на седмицата и ще пиша. Поръчах го само по описание

ще чакам тогава да опишеш как ти се струва Hug В момента в Ягодка е на -50%  Mr. Green,супер цена:)

# 239
Аз в момента искам Pour Elle и Black Orchid и  Fracas само.

Общи условия

Активация на акаунт