''Парфюмни размисли и страсти'' 11

• 24 996
  • 348
  •   1
Отговори
# 315
  • София
Ааа Уикенд на Бърбъри е единствения значи Simple Smile, и аз познавам само класическия Будоар - май той е и най -успешният от парфюмите на Уестууд, поне от това, което чета Peace

Нищо не казваш нито за единия, нито за другия - явно не ги харесваш...? Кажи нещо повече за Будоар  Praynig

# 316
  • София
Ааа Уикенд на Бърбъри е единствения значи Simple Smile, и аз познавам само класическия Будоар - май той е и най -успешният от парфюмите на Уестууд, поне от това, което чета Peace

Нищо не казваш нито за единия, нито за другия - явно не ги харесваш...? Кажи нещо повече за Будоар  Praynig

Чакам описание на Син  Гардън, като ти пристигне. Аз като чета за него, ми се струва че е точно мой тип.

# 317
Будоар класическия, който имам е доста особен парфюм, противоречив. Ползвам чуждо описание признавам, но според мен много на място - мирише ми най -много на малки градински карамфилчета, много силен, прилепчив и траен парфюм - преди десетина дена бях на рожден ден и си бях сложила едно сребристо късо яке, не съм пръскала върху него, но като го извадих сега от гардероба ми -направо ме лъхна на Будоар, не просто на парфюм, на дреха носена, когато съм напарфюмирана, а точно и отчетливо на Будоар Peace

Миши имам класическата Синема и много я харесвам - сладичък аромат, една топла медна ванилия, много уютен, много елегантен и секси, но по един женствен и нежен начин Simple Smile другата не я познавам Peace

# 318
  • София
Будоар класическия, който имам е доста особен парфюм, противоречив. Ползвам чуждо описание признавам, но според мен много на място - мирише ми най -много на малки градински карамфилчета, много силен, прилепчив и траен парфюм - преди десетина дена бях на рожден ден и си бях сложила едно сребристо късо яке, не съм пръскала върху него, но като го извадих сега от гардероба ми -направо ме лъхна на Будоар, не просто на парфюм, на дреха носена, когато съм напарфюмирана, а точно и отчетливо на Будоар Peace

Миши имам класическата Синема и много я харесвам - сладичък аромат, една топла медна ванилия, много уютен, много елегантен и секси, но по един женствен и нежен начин Simple Smile другата не я познавам Peace

А тези карамфилчета, които описваш толкова много ги харесвам как миришат... Описанието ти определено може да ме накара да си го взема и аз, само първо да видя какво представлява Син Гардън....

Дилянка, веднага щом тествам ще споделя впечатления...

# 319
Noir Будоара наистина е много прилепчив и странен. На мен лично не ми хареса особено, признавам и бях казала преди, че ми мирише на някакъв крем, но не се сещам кой. Аз тези карамфилчета не ги усещам най-добре тествай, защото е сложен. Другия не ми е познат не мога да коментирам.

Жаки да кажа и аз за Промес . На мен лично не ми мирише на виолетки, а по скоро на нещо плодово имам чувството, че усещам дива ягода, но я няма в състава. Наистина изключително нежен и точно розов парфюм, но  в същото време страшно присъствен, нищо че е ЕДТ  Heart Eyes

# 320
Добре ми звучи Simple Smile Ще го пробвам значи.

# 321
А за мен Промес са много хубави малини, да точно малини усещам в него - мисля, че и в състава ги има. Нежен, момичешки, но и доста плътен и траен аромат - много сексапил има в него Simple Smile

# 322
А за мен Промес са много хубави малини, да точно малини усещам в него - мисля, че и в състава ги има. Нежен, момичешки, но и доста плътен и траен аромат - много сексапил има в него Simple Smile
О да и малинки има, сега като каза наистина е така. Определено е плодов и много сексапилен.

# 323
Eeee....много хубаво звучи това. Сега четох, че съдържа касис, орхидеи и жасмин. А той значи е само едт?
Също ми е интересно дали ви прилича на някой друг аромат?

# 324
Промеса ли? Честно казано не мога да се сетя, има си свой облик, но до какво да го доближа......за да ти го ''обясня''...май не мога да се сетя в момента поне. Плодово цветен, но не ми е лековат и безличен никак - трябва да го пробваш  Laughing, мен първоначално не ме впечатли, после, когато узря на кожата ми го оцених Peace

# 325

Май никой не е познал:мандарина, бергамот, жасмин, орхидея, къпина, сандалово дърво, кедър, амбра, мускус.
Аз пък си затвърждавам мнението за виолетките,нито мандарини усещам,да не говорим за мускус  Thinking

# 326
Аз сега изрових от шкафа Essence Pure на Дюпон. Не съм се пръскала с него от години....а сега толкова хубаво ухае. И като че ли се досещам, че на бала ми съм била или с него или с Лолита Лемпика ...

# 327
Миши, значи къпините ми напомнят аромат на малини, ти усещаш виолетки...истината е някъде по средата, но на мен ми е малинов аромат Simple Smile

# 328
Помня,че ей това ми беше супер любимо в зората на демокрацията,как звучи само:-)))
Обаче го няма в БГ сайтовете вече  Sad
Някой писа по-горе за фрезии,ей тук има фрезии и виолетки.

# 329
  • София
Аз сега изрових от шкафа Essence Pure на Дюпон. Не съм се пръскала с него от години....а сега толкова хубаво ухае. И като че ли се досещам, че на бала ми съм била или с него или с Лолита Лемпика ...

Не може да бъде, Жаки, точно за този парфюм сядах да пиша, когато прочетох, че си ме изпреварила. Не знам защо досега съм подминавала Дюпоните, явно съвсем незаслужено. Тествах го днес в ЦУМ и останах очарована от него, толкова силно мой стил...веднага предрежда всички останали парфюмни желания и застава най-отпред на опашката  Heart Eyes На всичкото отгоре невероятно траен и шлейфов, усещах го сред цялата останала какафония от аромати по мен (от вкъщи се бях поляла и с Армани Код, та хаосът беше пълен), вземаше тотално надмощие.

Тествах също така Флора и розовото Гучи, приятни са, има нещо сходно между тях, за пролетно време ще са чудесни, но не ми застанаха сред личните приоритети. Тествах за пореден път и Лалик - Аметист - абсолютна прелест, невероятен парфюм, трябва да го имам  Crazy

Общи условия

Активация на акаунт