Люшка бебето,много му се радва.иска да го храни и му бута хляб
Ето ги и нашите
.
. Опитах се да я приспя, но не поддава, а все е заспала. Метнах я с едно сокче сега сама да се приспива.
Каза, че не иска да боядисва и рисува яйца, а пък аз си мислех, че като му предложа и ще заподскача от кеф
, влизам само да ви пожелая весели празници! 
толкова искам, а пък все не става. ха дано като изляза в майчинство да мога да ви видя 
направо съм ужасена. Продават скапана боя,скапани ваденки (Дето не искат да се залепват,а аз се опитах като хитра да залепя пукнатините с ваденки:) ) продават и скапани яйца - еееее как да не ти се скапе празника! Страшни гадове ... добре че все викам - "Всяко зло за добро" - боядисах всички счупени яйца и сега поне Ная ще играе с тях
и ми е все тая.
Ми казах че ще си ги боядисам тук и това е 
А толкова задачи служебни са ме налегнали,че незнам как да мисля за празник
. Дано оцелее някое. А я кажете как ще процедираме с децата и яденето на яйцата? До кой ден от сваряването можем да им даваме? 
Опитах се да взема едната лопатка, чуждото дете не дава, майката мълчи като пукъл, Симона реве. Взех си детето и лопатките и си тръгнахме. И чувам майката - нищо, маме, ела ние ще си вземем нашата лопатка.
Разбирате ли! Нея просто я мързи да иде да вземе кофичката на детето си и да си играят мирно едно до друго.
Симона не дава играчките си, но и аз не й давам да бута чуждите. За това мъкнем като катун буталки, кофи, колички и какво ли не. Много ме е яд на такива дето си хващат детето за ръка и айде на люлките. Там все ще има чужди играчки. Ядосвам се, бе мацки!
Според милото се хабя напразно, кажете ми вие греша ли? И къде греша? Как да реагирам в подобни ситуации? 
А аз се карам на всички еднакво,е, повечко на моите де,но когато съседчето ги посипва с пясък наред не ми дреме дали майка му няма да ми се разсърди.
.Обадих се на органите на реда,уж щели да ги проверят.Ама на, вече час стана няма резултат
.Гърми музиката,а тук има поне 10 малки деца в квартала които спят на обяд,ми яд ме е мамка му,може ли да има толкова просто племе
Без никой да е циганин. Аз и от преди това не обичах народна музика, но сега чуя ли хоро ми става лошо. Търпя бански песни и някои родопски, но всичко, което е звучало на тези сватби ми е органически непоносимо. Миналата година в отсрещната сграда имаше някакъв чалга купон и някакви тийейджъри яко се бяха езалтирали, защото не спряха до 11 сутринта. Тогава един излезе на балокона и в спокойната тиха уличка, в което жужат пчели и нищо не се чува изкрещя "много е хубав тоя квартал. Мноооооого е тихо!" Ама с цяло гърло.
както се бях ядосала ми стана толкова смешно, че и до сега ми е весело сутрин като видя старците около блоковете и чуя тишината.
Поне няма да имаш угризения ако изядеш цял козунак, защото си изразходила калориите от десет.

/, а от козунака останах очарована и страшно впечатлена. Наистина ли сама го направи, бе жена? Прекрасен е!
Както не разрешавам й на Симона да дърпа чуджите неща. Не искам да я възпитавам в егоизъм, Сонче, аз за това питах къде греша. Мисля, че е много малка, обаче, да ме разбере. За сега схваща идеално - "Имам си играчки, играя си с тях. Чуждите бутам, ако мама разреши". Ти как би постъпила на мое място?