Отговори
# 285
  • София
Момичета, днес взехме билети за Сатирата с безплатното отглеждане на малчугани. Иначее нелюбезната госпожа на буилетна каса каза, че ако съм сигурна, че детето ще седи, не пречи да е под 4 години. Аз потвърдих, че ще седи пкрай кака си и така. Петък вечер сме четиримата на театър. Crazy

# 286
Еееее, Клеми, честито, ние в понеделник гледахме "Казанова", никога не бях гледала подобна постановка Shocked Shocked Shocked

Толкова противоречива, толкова крайна, не мога да кажа категорично, че ми е харесала, но едно не може да й се отрече, новаторска постановка, провокативен театър, който очаква нещо класическо, да не ходи...Много голи тела, много похот, но буди размисли Peace

Публиката беше толкова стесната, че дори накрая колебливо започнаха аплодисментите и за първи път съм на театър, в който не излизат "на бис" актьорите Twisted Evil

Клеми, мисля, че ще я оцениш Mr. Green Има потресащи сцени и музика, от която настръхваш Simple Smile

Последна редакция: ср, 21 окт 2009, 23:22 от Небесна

# 287
Ух, изпуснах, че е петък вечер... театъра де:) може и да се пробваме, ама хич не съм сигурна, че ще успеем newsm78
Клеми, да разкажеш как е минало:)
Небесна, моята реакция беше подобна за "Калигула" но накрая реших, че ми харесва:)
То аз отдавна не съм гледала "класически" направена постановка... дори и детските вече са яко импровизиране, но това ми допада:)
Още не съм измислила никакви костюми за хелоин и направо ме е яд на себе си, но пък се очертава голям, много шумен с много деца и възрастни купон:)) чакам го с нетърпение:)
Anaise, защо не питаш твоя зъболекар? поне да ти препоръча някой, иначе здравната каса покрива... нещо си... мисля, че съм засичала във форума теми за добри детски зъболекари newsm78 Дани ходи при моята хаха, която ми прави зъбите от дете:) тя не е специализирана детска зъболекарка, ама щом с мен се е справила и с дани ще се справи Wink
btw, не е ли време за нова тема?

# 288
Бети, първоначалните ми впечатления бяха не толкова добри от постановката, но сега може би бих казала, че пове ми харесва, отлкото обратното;)

Относно Хелуин, аз може би нямаше да правя костюм, но имаме едно много сладко момиченце в блока, което и миналата година обиколи входа, и тази година ни предупреди, че ако не й дадем бонбони, ще ни замеря с яйца и ще ни направи пакости, та мисля да включа и Дени в забавата. И тъй като за 10  - тте минути, в които ще обиколи блока, ми се струва безмислено да купувам костюм, реших, че ще е направя пират. Тя страшно си пада по момчешки игир, последно меч с калъф си избра:). Та значи приготвила съм дънкова кърпа за коса /не ми се иска да е черна/, ще й купя пиратска лепенка за окото. Тя има едни ботушки - чизми, и тесни дънки в тях, една моряшка раирано синьо и бяло блузка с дълъг ръкав, и върху нея бяла тениска, на която баща й ще нарисува два кокала, и меча, разбира се Mr. Green  

Апропо много безмислен празник ми се струва, ама Дени вече знае, и иска и тя да ходи, и както казва:"...и после нали ще ми разреших да се тъпча с бонбони Mr. Green"

Споделете и вие ще правите ли костюми....

# 289
  • София
Ние сме решили да правим тиква със свещ, костюми не. Дори за първи път чувам, че децата обикалят така блоковете.  Grinning
Аз не си падам по извратени постановки и драматургия от подобен вид, още по-малко от типа - игра с публиката.  Rolling Eyes
За мен театърът е актьорска игра най-вече, всичко друго ми идва много...повърхностно, непрофесионално и лайшко. Въпреки, че се прави пак от професионалисти. Обичам истинските неща, това е.
Надявам се да не ни мине котка път и да разказвам как е минало в петък, Никол /разбираемо/ е във възторг, а Дани обеща да слуша кака си.  Joy

# 290
О, и тиквата е добра идея, Клеми....

Иначе да, и на мен ми се видя повърхностно в началото, но имаше и силни моменти, и добра актьорска игра, и много целомъдрени приказки....

А игра с публиката изобщо няма, и по - добре, че щеше да си е изневяра Joy

# 291
  • София
Костюм няма да купувам,няма и да шия(не си падам по тези работи)
Имам боички за лице и с тях Жоро ще изрисува Свет преди да отиде на градина(мисли да го направи тигър)

Театрални постановки не посещавам,бих се жертвала на някоя детска заради децата Simple Smile

# 292
Мила, ама той не е ли вечерта на 31 срещу първи, кото е събота вечер, в понеделник ли ще го рисувате newsm78

Да не би аз да съм в грешка....

# 293
  • София
Права си,що съм решила ,че е петък
Ооо тогава още по лесно,няма да го празнуваме Simple Smile

# 294
Simple Smile и аз не си падам много по "чужбинските' празници, но Хелоин:) си е маскен бал. Никога не сме обикаляли да събираме бонбони... просто още 1 повод да се забавляваме, за това го празнуваме точно като маскен бал от доста години на сам, повод да се понацапаме и веселим Mr. Green Имам такива уникално смешни снимки от предишни години, по скоро на мъжът ми от колкото на мен:)) че уви тази година ще сме много скучни. Иначе и тиквени фенери правим всяка година, уф скапало се е бгфото #Cussing out иначе щях да ви покажа:)
Небесна - Това с пирата е добра идея и изглежда лесно осъществима хихи
По повод постановките, то освен "ножица-трепач",  друга не съм гледала, с участие на публиката.  Иначе доста режисьори се развихрят... понякога прекаляват, но слава богу в повечето случаи са добри, от колкото лоши. Аз харесвам постановките на Съни Сънински, макар май скоро не съм гледала нищо от него; Теди Москов...  Всъщност няма значение, слава богу ума достатъчно разнообразие, за всекиго по вкуса му:)
  bouquet

# 295
Права си,що съм решила ,че е петък
Ооо тогава още по лесно,няма да го празнуваме Simple Smile

Ние също  Peace

# 296
Ние също не празнуваме Хелоин, но групата на Априлчетата го ползваме за повод да облечем интересно децата и да се съберем в някой клуб. Имам си костюми от миналата година, като пчеличката струваше 16 лв, а Вещерската рокля на Руми ни е подарък от приятели от Щатите. Тази година не сметнах за нужно да купувам нови, догодина със сигурност на Руми вече роклята ще й е малка, така че ако запазим практиката със събиране в клуб, ще помисля за нещо ново.......

Вече бях писала, че на театър и кино не съм ходила от преди да родя първото си дете, а сега, ако успея да се измъкна от децата, предпочитам балета, някой концерт или опера..... леле колко снобарски прозвуча, но сигурно съм остаряла Simple Smile

# 297
  • София
 Laughing Стайл, защо да е снобско? Аз пък никога не съм ходила на балет, просто не ме влече. На опера веднъж съм ходила, хареса ми, но вече нямам с кого да ходя...А концерти...обичам рокерски.  Grinning Grinning Grinning
Не искате ли да ходим организирано на "Източни пиеси"? Всички кинокритици казват, че това е най-добрият бг филм от десетилетия...аз се влюбих в "Светът е голям и спасение дебне отвсякъде" и сега умирам от любопитство дали този го е "бил". Grinning

# 298
Клеми, аз съм навита за другата седмицата от 26 до 30 съм свободна за кино вечер, засега нямам ангажимани, така че, кажи час и дата:)

# 299
  • София
Ако ще е вечер по женски - бройте и мен Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт