Отговори
# 420
Ами значи, аз и Галето, засега, от Мила чакаме включване, хайде Клеми, ти как си за неделя Heart Eyes

Гале, ти имаш една паста в мен, пък аз една пижамка, дали е в БГ вече или още пътува Hug

# 421
Все още пътува, като пристигне ще пиша.
А днес поръчах една страхотна лилава туника на Марти, пак оттам Simple Smile.

# 422
АМи хубаво тогава, какво ще кажете за 11 часа до патетата...Гале, на теб ще ти нося пастата:) А ти какъв подарък ще намажеш, не можах да включа newsm78

А защо пък не отидем на Панчарево, а.....искате ли...

# 423
нашата стая също не е съвсем детска - понякога е хол като дойде някой в къщи Simple Smile

ако в неделя сме тук може да дойдем за лов на патенца !

# 424

А ти какъв подарък ще намажеш, не можах да включа newsm78
Последният път, когато ловихме патета, Марти ми избра въже за скачане.
Аз се опитвах да я убедя да си вземе играчка, но в крайна сметка си скачам на въже Simple Smile.

# 425
Ааааа, тюх, мойто си ибра меч, не намазах, но ще й подшушна;)

# 426
Предлагам в неделя посещение на ей това филмче:

http://www.programata.bg/?p=33&l=1&c=1&id=55104

А после ядене на торти в "Пчела" и ловене на патета:)))

Строй се, преброй се:)

# 427
Може, ама това истинско 3Д ли е?
И къде е тази пчела?

# 428
казвайте в неделя в колко часа сте се ловят патета - и дайте да е преди обяд че ще бъдем без Орлин Simple Smile

# 429
Хихихи, Гале, като знаеш какво кино е Влайкова Joy

Не е, но както съм писала, супер удобно кино, защото точно срещу него е сладкарница пчела, с невероятни торти, а после разходката в борисовата, без влачене по транспорт.....

Иначе киното е от 11, не знам кога ще свърши, после сладкарница, предполагам не по - рано от 13: - 13:30 ще сме на патетата...

# 430
хе хе ама ние тогава спим Wink

# 431
Ами елате като се наспите, ние с Мими сигурно ще поостанем повечко.

# 432
Гале, сега се сещам, че май не съм ходила с теб до "Влайкова", ДА ТЕ ПРЕДУПТРЕДЯ, КИНОТО Е МНОГО СОЦ, като от едно време, да не мрънка, който дойде Mr. Green

Но пък е супер, защото почти винаги сме сами и децата сядат сами отпред, а родителите отзад:)

Гале, предлагам среща в 10:40 пред киното, който е пръв, купува билети и чака, съгласна ли си:)

Мила, ще се включиш ли с нас...

И пак да кажа, за неделя става дума, че Гале, ти с дните си малко..... Joy

# 433
И пак да кажа, за неделя става дума, че Гале, ти с дните си малко..... Joy
А не само с дните, даже май с тях съм добре.
Ужасно съм разсеяна, ама се надявам да ми мине.

# 434
Simple Smile Радвам се че има раздвижане в нашата тема:) че беше зациклила на дата 13 хаха:)
Киното за неделя много би допада Hug приемате ли още хора:)) Тъкмо за неделя не бях направила програмата, а Влайкова и толумбичките на "Пчела" + парка си е класика в жанра Mr. Green
Ние вече няколко уикенда сме по цял ден в южния парк, да не изпуснем хубавото време, дори не се прибираме за обад  Laughing хапваме по някое кебабче с пържени картофи в едно соц заведенийце и се прибираме чак като се стъмни.
дани вече 2-ра събота от 10 до 13:00 ходи на детска занималня "крокодак"
Тън - минутка за реклама: http://krokotak.com/category/%D0%BA%D0%BB%D0%B0%D1%81-%D0%BA%D1% … D1%82%D0%B0%D0%BA/Но съм много доволна, много се забавляват, ето малко снимки:
http://picasaweb.google.com/bgvrabcho/20091121#
 и понеже се намира до кошарите, след това продължаваме в парка - страшен кеф:)
И да се похваля:) Имам си Племеник, казва се Никола, роди се на 11.11:)  семейството ни се увеличи, нали живеем почти заедно, та все едно дани си има братче Hug А как се засили още повече, моето желание за сестричка да Дани... че чак ми се плаче... Ама уви не е на дневен ред...
Дани си има детска стая:) ама избощо не седи в нея всичките игри и играчки са в нашата хол/спалня стая:) Мхъм, ама май нямам снимки... ама и не е кой знае колко атрактивна...
Тъй, утре ще вляза да вдия дали няма някаква промяна за киното и се надявам да се видим:)
  bouquet хубав и слънчев уикенд на всички малки и големи:)

Общи условия

Активация на акаунт