Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Кои са някои от най-популярните парфюми на Dior според участниците в дискусията?
Какви са впечатленията за аромата Iris Poudre на Frederic Mallе?
Какви са впечатленията за новите аромати на Siслей - Siслей Едп 1, Сислей Едп 2 и Сислей Едп 3?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Кои са някои от най-популярните парфюми на Dior според участниците в дискусията?
-
Какви са впечатленията за аромата Iris Poudre на Frederic Mallе?
Участничката в дискусията споделя впечатления за аромата Iris Poudre на Frederic Mallé, като описва, че той се разгръща тъмно, топло и сравнително плътно. Тя уточнява, че ароматът не прилича на Шанел, но напомня на Amouage Lyric Woman по интензивност. Според нея това не е класически пудрен аромат; по-скоро е тъмен и топъл.
-
Какви са впечатленията за новите аромати на Siслей - Siслей Едп 1, Сислей Едп 2 и Сислей Едп 3?
Участничката в дискусията споделя, че новите аромати на Siслей - Siisle Eau de Parfum 1, Siisle Eau de Parfum 2 и Siisle Eau de Parfum 3 са три различни аромата на една жена. Тя описва първите два аромата като много леки и свежи, с лек превес към номер 2, който е по-тъмен зелен. Третият аромат е малко по-плътен, може би заради нотката на ванилия в него, и се води вечерен. Тя споделя и ценовата им категория, като изразява изненада от цената на три свежи летни аромата.
-
Какви са впечатленията на участничката в дискусията от арабския парфюм, който е закупила?
-
Кои са някои от любимите парфюми на участниците в дискусията?
Пълно разочарование! Ужасно ми прилича на Тюмюлт на Лакроа. Ама почти едно към едно!
Здравейте, не съм влизала въвъ форума отдавна, но не пропускам да чета всичко.Гласувах за Мис Диор Шери и моя фаворит Хипнотик пойзън. Смятам наистина ,че те излъчват класа и финес! 

Прадата Ирис я нося непрекъснато сега в затоплящото се време и много ми харесва и на мен.