Клуб "Парфюмен Ценител" 11 - Любими аромати Dior

• 40 524
  • 377
  •   1
Отговори
# 165
знам че не му е мястото ,но отчаяно си търся нина/ябълката/на нина ричи,някой ми я предлагаше ,но не помня кой,та ако не ви трябва пишете ми ,че пак откачих Blush
Поръчвай от Фрагрансес  има сет с 2 по 30 мл на чудна цена.
Вече го няма този сет Cry. Аз докато се наканя и свърши.
Да видях за съжаление. Нищо пак ще пуснат. Hug  bouquet

# 166
знам че не му е мястото ,но отчаяно си търся нина/ябълката/на нина ричи,някой ми я предлагаше ,но не помня кой,та ако не ви трябва пишете ми ,че пак откачих Blush

Само преди два дена да бях прочела това и веднага щях да ти подаря моята. Хич не я харесвам по принцип и я нося само като съм по анцуг и без грим. Вчера се мотах пак така неглиже и съвсем естествено се напръсках с нея. Леле, как я харесах! Все едно съвсем непознат парфюм беше!
Не си го давам вече  Laughing

Поздравления, Мимс!  Hug Heart Eyes
Направо ми беше жал за красивата Нина като не ти хареса в началото.

# 167
Поръчвай от Фрагрансес  има сет с 2 по 30 мл на чудна цена.

Да ти се похваля Калоянис, подариха ми изненадващо Тялото на Готие ЕДТ от чужбина и много се радвам. Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

супер страшен е нали,моят незнам откога не съм го ползвала,но като го сложа........ Mr. Green

# 168

Само преди два дена да бях прочела това и веднага щях да ти подаря моята. Хич не я харесвам по принцип и я нося само като съм по анцуг и без грим. Вчера се мотах пак така неглиже и съвсем естествено се напръсках с нея. Леле, как я харесах! Все едно съвсем непознат парфюм беше!
Не си го давам вече  Laughing

Хаха, Мимс, това стана при мен с Парижката любов в по-топло време. Все едно друг парфюм, сега си се пръскам с кеф и не го разменям вече...А ми беше станал противен  Tired

И по темата от предните страници - днес с Будоар  Mr. Green Понеже ми се налага да играя ролята на съблазнителка, която обаче и ще се дърпа  Joy На него много повече му отива допълнението Sin Garden. Греховен е той, греховеен  Crazy

# 169
Снощи "Черната Орхидея" беше оценена на 6+ от клиента...........Действа-действа..............
Обаче най невероятно сравнение даде моят мъж...............миришеш на въглеща Joy Joy Joy
Аз бях в шок!А после помислих-помислих....нали е черна, нали е опушена Mr. Green Joy

# 170
Момичета, обръщам се към тези от вас, които живеят в гр.Пловдив. В кой магазин в гр.Пловдив мога да тествам Цветните бомби на V&R?

# 171
Привет, уханни!
Как минаха празниците?
С нищо ново не мога да се похваля, никакви свежи впечатления. Но да стоя далеч от темата - не се получава.  Hug

# 172
Нямаше ме няколко дена и вече има няколко нови теми. Peace
Гласувах за J`adore Eau de Parfume - много любим мой парфюм  Heart Eyes

# 173
Момичета, обръщам се към тези от вас, които живеят в гр.Пловдив. В кой магазин в гр.Пловдив мога да тествам Цветните бомби на V&R?

Мисля, че няма къде в Пловдив да се тества. Аз го поръчах на сляпо и го чакам утре.

# 174
  • София
Аз съм тествала една от Бомбите в Леро на главната. Не съм сигурна обаче дали имат всички видове там.

# 175
  • Варна
Днес носих от виалче новото Индиго - Кензо. В началото ми харесва, много свеж, тръпчив, леки виолетки като че ли долавям даже. За съжаление много кратко продължи това усещане. Когато поулегна, се загуби тази прелест, остана нещо мъжко, бръснарско. Трайност - не особена.

Да използвам случая - всички имате много поздрави от Ета, от Милано  Grinning

# 176
  • Sofia
Тези дни чакам няколко парфюма и  вече нямам търпение.

# 177
Тези дни чакам няколко парфюма и  вече нямам търпение.
Какво чакаш? Crazy

# 178
  • Sofia
Alien, Insolence edp, Fendi Palazzo, Valentino V, Pleasures Delight, Promesse Cacharel, Amarige mariage Givenchy, Precious heart Guerlain и на сляпо Balenciaga Le Dix.  Crazy

Пропуснах NU YSL edt, Burberry Brit и L'Instant

# 179
Майкоуууууууууууу направо много нещо. Някои ги познавам и много харесвам, други не познавам(по-голямата част) Embarassed После да разказваш.

Общи условия

Активация на акаунт