Клуб "Парфюмен Ценител" 11 - Любими аромати Dior

• 40 520
  • 377
  •   1
Отговори
# 330
Фалирах вече..........Мимси, кажи за костюма, моля те! Има ли го из Европата - предния път нищо интересно не видях в Дъгласа.
А Костюма и аз го искам. Невероятен! Heart Eyes

# 331
Да ви питам момичета, Curious Britney Spears става ли за лятото?

# 332
На мен Принцесата не ми направи впечатление...
А този Божур от сета не е ли много миниатюрен Thinking
Мими 25 мл е. Той само в толкова и в 100 мл се произвежда. Толкова са трайни и наситени, че стига. Пък и като имаш n броя........ Mr. Green Рядко се носи.

Да Бижу става. Лек и ненатрапчив плодов парфюм. Вземи си го с помпичка,разкошен е, но първо го пробвай, ако можеш, има го на много места. За моя вкус е твърде лек.

# 333
  • Sofia

Дори ми се струва, че в топло време е много по-красива.

Може би си права и точно затова сега я харесах наистина!  Grinning

Днес ми пристигна Insolence edp, не мога да му се нарадвам. Естествено взех най-голямата бутилка - от любимите неща искам по много.  Blush

# 334
Да Бижу става. Лек и ненатрапчив плодов парфюм.

Confused Не искам плодов. Плодови имам три броя! Искам нещо много нежно и женско.

# 335
Аз усещам камфор в Среднощната отрова, но само в началото. После уляга и слава Богу камфорът се изпарява. Харесва ми тази отрова, заедно с Хипнотичната.

Денси, ми да вземем да поръчаме по един Божур, то грехота за тази цена  Grinning

Да питам тези, които имате Джуси кутюр - всяко шише ли идва с дрънкулка и винаги ли тя е една и съща или са различни? Допускате ли какво кроя  Laughing - може би да поръчам парфюм, който не особено харесвам заради джунджурийката.

мимс различни са.може би са лимитки или незнам,но на ета е различен от моя,много по богат е ,а моят е като на рекламата Cry

# 336
  • Пловдив

Да питам тези, които имате Джуси кутюр - всяко шише ли идва с дрънкулка и винаги ли тя е една и съща или са различни? Допускате ли какво кроя  Laughing - може би да поръчам парфюм, който не особено харесвам заради джунджурийката.

Моят беше без кутия, но всичко си имаше. Джунджурийката прилича на нещо, което се носи на врата /за тънки вратлета/
Аз нямаше да го махна от капачката, но вкъщи някой по-любопитен от мен го беше размотал и се накиприл Laughing

На картинка шишето ми изглеждаше кичозно, на живо си е много хубаво даже.

# 337
Може ли в духа на последните постове да ми разкажете малко за Angel Garden of Stars - Peony. Само аз не съм го поръчала май онзи сет. Mr. Green Мухливост, прилики, разлики с оригиналния Ангел когото не понасям. ooooh!Разни други ваши впечатления. Та да се прежаля ли или не се чудя ако ме разбирате правилно? Crazy Heart Eyes  bouquet

Аз имам лилията - подобна е на оригирала, но е доста по-мека. Мека, но не и нетрайна. Божурът не го знам, чудно ми е какъв е , защото го поръчах за дъщеря ми - да не са някакви мухливи джибри newsm78.......
А не аз съм го пробвала, но един ли е, та съм го забравила, но не е мухливи джибри в никакъв случай. Мек я някак. Чакам отзиви с нетърпение.
За Мен е най добрия на ТМ,ОБОЖАВАМ ГО Hug
Взех си и любимата Prada и съм в еуфория Crazy

# 338

Confused Не искам плодов. Плодови имам три броя! Искам нещо много нежно и женско.
Има и цветя, нежен и женствен е, но нали знаеш за всеки нос и характер е различно. Пробвай го, може да е твой.  bouquet

# 339

Има и цветя, нежен и женствен е, но нали знаеш за всеки нос и характер е различно. Пробвай го, може да е твой.  bouquet
Мерси Hug Да, трябва да се пробва, че аз съм една лигла... ooooh! Що неща не харесвам. Embarassed

# 340
  • Sofia
От Ангелите цветя любим ми е Розата - най-агресивен от 4-те - властен и секси .
НА второ място в моята класация е Виолет - нежен и чувствен аромат.
Чакам Пеони, а за Лилията още се колебая.
Излишно е да казвам, че и трите са ми по 100 мл.

# 341
  • Варна
Фалирах вече..........Мимси, кажи за костюма, моля те! Има ли го из Европата - предния път нищо интересно не видях в Дъгласа.

Онагледявам първо: Scent Intense - CoSTUME NATIONAL

Определено това ми е откритието за тази година (до сега, че има още време до края) и то абсолютно на сляпо. В началото много прилича на Черната орхидея. Костюмът обаче е по-мек, ласкав, топъл. Ако Орхидеята е пагубно страстна, този е притаено сексуален  Crazy Ох  ooooh!, чудя се сега как по-точно да ги разгранича. Преди няколко дена споменах някъде, че единствения път, в който съм го носила истински, направо се влюбих в себе си  Crazy Laughing Много ми е специален, абе направо безценен. Ако Орхидеята е за специални случаи, Костюмът е по-интимен, ама по особен начин -прегръща така, че се чудиш искаш ли да излезеш някога от това състояние. Едновременно с това е изискан, луксозен.
По Европа би трябвало да го има. Онзи ден като говорих с Ета (поздрави на всички от нея), тя беше в Ринашенте в Милано и точно ги миришеше Костюмите. Черния и на нея най-много и хареса, белия бил като по-сладко Бяло пачули, а розовия - компот. Тя като се върне ще обасни подробно предполаагам.

# 342
Karen, нали ти щеше да изливаш в мивката Curious Britney Spears Laughing Кажи моля, траен ли е за летен аромат?
Забравих да ви кажа, че се сдобих с Lovely и се омагьосвам с него от една седмица. Crazy
А от размяна получих Le Parfum на Sonia Rykiel и от него съм омагьосана също! Crazy Crazy Да не повярва човек, че харесах цели две неща за толкова кратко време.

# 343
  • Sofia
Karen, нали ти щеше да изливаш в мивката Curious Britney Spears Laughing Кажи моля, траен ли е за летен аромат?

Аз само на ръката си го пробвах и ми се видя слабичък.
Размина му се изливането, една девойка ще му се радва скоро.  Grinning

# 344
Аз само на ръката си го пробвах и ми се видя слабичък.
Ох, значи няма да е! Искам нещо нежно, лятно, но да го чувствам поне няколко часа, а не да се изпари на мига.
Karen, благодаря! Hug

Общи условия

Активация на акаунт