dm babylove в България

• 26 313
  • 75
  •   1
Отговори
# 60
Много ми харесват  кашите на Babylove и на малкия също. Laughing Купувам два вида-  банан, грис и овесени ядки и грис и ванилия.

# 61
мляко в бг не зареждат от 1 месец, което е некоректно за тях. пак българска работа. иначе ок, купих веднъж, но после няма от къде;вс. седмица чакат зареждане...
На мен миналата седмица ми казаха, че чакат да им доставят, тази или другата седмица Crazy

# 62
мляко в бг не зареждат от 1 месец, което е некоректно за тях. пак българска работа. иначе ок, купих веднъж, но после няма от къде;вс. седмица чакат зареждане...
На мен миналата седмица ми казаха, че чакат да им доставят, тази или другата седмица Crazy
Незнам как е в другите градове, но в Бургас вече и памперси няма редовно, вече два пъти ходим до магазина само заради тях  ooooh! явно немогат да отговорят на интереса

# 63
  • всъщност в Габрово, а в сърцето си в Берлин
Важното е ,че поне навлезе и тази верига магазина на нашия пазар. Много се радвам да се разрастне още повече!

# 64
Aз купих наскоро памперси Бейбилав и останах очарована. Попиват като за световно.

# 65
Аз купих от пелените-гащи Babylove (че ние сме на етапа на отказването). Страхотни са! По-добри от Памперс, които нямат и лепенка отзад за завиване след употреба.

# 66
А каква е цената на памперсите?

# 67
Аз купих гащите за 9 и нещо - 22 бр. мисля че бяха. А нормалните пелени са по повече бройки. Доколкото си спомням нашия размер 4 беше около 15 лв за 50 или 52 бр.

# 68
Началото на месеца откриха и във Варна, ходих да разгледам и да си взема дом.хартия от тяхната-невероятна е! Бях купувала от Силистра,и останах очарована. Но защо си мисля,че не видях кой знае каква разика в цените на памперсите,обаче може и да греша. Ще ходя пак , и ще взема за проба. Иначе цените на кашите и ад.мляко е по-високо от др.места. Кашите на Хумана бяха 5,99 при положение ,че ги купувам от Чаталджа на 5,18 ,тази с елдата и круша беше 7 и нещо, а иначе от където аз ги купувам е 5,99.
Аптамил Ар Е на междинна цена от 15 и нещо...аз го купувам на 14,66 от Чаталджа, а в Пикадили е 15,89лв.
Не видях техни каши, тук прочетох че са хубави и ного мами са доволни. Ще ги пробваме, стига да ги има, а може и да ги е имало и да не съм видяла, Simple Smileимаше доста хора

# 69

Размер 3 /4-9 кг/ в картонена кутия - 100 броя за 27 лева, в найлонова опаковка 50 броя за 16 лева.

# 70
Явно моя милост, е гледала не както тябва Crazy ще си отворя добре очите и ще взема. Hug

# 71
  • София
Местя темата.
Вече не се обсъжда детско хранене.

# 72
  • Силистра
Момичета, да ви попитам в другите магазини на веригата има ли пюрета на Babylove или Алнатура, защото тук в Силистра няма?

# 73
Мисля, че и при нас няма. В Бургас. Пюрета съм виждала на Ovko, Hipp и Nestle. Само каши и млека има на Babylove при нас.

# 74
Магазин dm има в София от миналата година. Намира се на бул. "Мария Луиза" малко след трамвайната спирка на кръстовището с бул. "Сливница" (на същия тротоар, примерно стотина метра нагоре в посока Халите).
Наскоро с дъщеря ми се мотахме там и си накупихме дреболийки, идеална е дрогерията.  Peace
Забелязах, че народа много купува битова химия - прах за пране, препарати и т.н. - явно са на добри цени.
Забелязах и че цените на кашите и АМ също са добри. Например цената на Аптамил 3 (дъщеря ми го пие) е с 10 стотинки под тази в "Била", а преди да се появи dm магазина, в "Била" беше най-евтиния Аптамил.

Ако някой вече е писал за магазина в София, извинявайте, четох темата, но не видях.

Общи условия

Активация на акаунт