КГБ = Клуб на Готините Баби - 70

• 19 008
  • 446
  •   1
Отговори
# 345
Гутен сабаален и от мен!
Зачезнах за кратко, но сега  съм  тук! Чета, че пак за манджи пишете Simple Smile! Аз не съм на диета и то си ми личи, но пък като ми е сладко да си похапвам, че даже и нощем ставам да ревизирам хладилника Wink!
За срещата - където и да бъде, важното е, че ще сме заедно Hug А щом сме заедно - ще е много хубаво и приятно!
Аз утре пътувам за Велинград за два дни на семинар, но мисля да се поглезя и с някоя и друга спа - процедура.
Сега ви желая слънчев и приятен ден Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes!

# 346
Гутен предобеден!  Mr. Green Mr. Green Mr. Green
Офффф,докат' се натуткам и да си вляза при вас,то стана сто часЪ  hahaha hahaha hahaha

На ВСИЧКИ  Hug Hug Hug Hug Hug Hug

# 347
  • София

Здравейте. Нашата Елина за 10 дни е наддала с 300гр .http://media.snimka.bg/2756/011766743-big.jpg
 Снощи бях на рожден ден на приятелка. Днес се надявам да се разходим всички. Не съм чела подробно...
Приятен ви ден.

# 348
Пу-пу-пу,браво на детенце  Hug Hug Hug Hug
Шпунц,  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 349
  • СоФиЯ - ДрАгАлЕвЦи сега в La Rapita , Tarragona
Браво на бебка Елина.  Heart Eyes
Да папка , расте и хубавее.  Hug
Временцето тук поне е хубаво , не е студено ,
дано и в Дружба е така , та да се разходите с децата.  Peace

# 350

Гутен обеден   и от мене! Grinning Grinning Hug Hug Hug
И аз като Мастерче ще кажа - оффффф - затисната съм днес от работа
то да беше нещо друго да ме е затиснало ,а то - работа Joy Joy Joy

И на всичкото отгоре и майсторите чукат ,тракат - абе лудницата е пълна

Днес е топличко и при нас ,та мисля малко да се поразвея в обедната почивка

Приятен ден за всички ! Hug Hug Hug

# 351
  • Пловдив
Аз се прибрах надупчиха ми кръста пак ,ама е за хубаво  Hug Hug

ШПУНЦ браво на бебка Елина ама много надала беееее пу пу  да расте и да е здрава  Hug Hug

Мастерче  Hug Hug Heart Eyes Heart Eyes

Гъбче ама я я зарежи таз работа бе и иди друг да те затисне . Joy Joy Joy Joy Joy

АРИТА хубаво нещо са процедурите ,дано си направиш кефа  Hug Hug
ЯЖКА оправяй се ,че е много неприятно когато нещо те боли Hug Hug Hug

# 352
  • Видин
Малее, излизах обедна почивка и умрях от студ CrazyГрее слънце ама е много студено на вън Crazy

Браво на бебе Елинка!Много сладичка и пухкавичка Hug

Арита, завиждам ти са спа процедурите.Поглези се щом имаш възможност Peace

Гъбче, то от затискане до затискане има разлика Joy Joy Joy

Мастерче, къде се туткаш от сутринта, я кажи и на нас Wink

Зиче, ти  дискова херния ли лекуваш в момента или бъбреци? Flutter

# 353
  • София

Разминахме се с разходката ,задуха студен вятър а и Вели започна да кашля.
 Сетила съм се за Мая,някой знае ли какво става с нея? newsm78
 И Тайна и Мери попинз не са писали... Желязната лейди и тя чакаше внуче през април а в други подфоруми е писала...
 Липсва ми всяка една от вас ,когато зачезне да го знаете... И Деси и диди .... добиии.

# 354
  • Пловдив
Жаки аз от отдавна вече нямам дископатия Жоро ми я излекува .Бъбреците сега са ми отслабнали и не функционират добре и са въспалени та сега тях лекувам ,и артрита, и още други неща незначителни покрай тези две неща.Защото с процедурата той лекува няколко неща не само едно  Peace Peace Peace Peace Всичко което е видял че не е в ред го лекува в купом  Peace Peace Peace

# 355
  • София
 Зиче ние и по болежките си приличаме. hahaha hahaha hahaha hahaha
 И аз имам нужда от един ремонт при Жоро,ама нещо обедняваме бавно... Laughing
Но като ми опре яйцето до г... ще пробвам,положението ако не е критично е даже трагично примен,ама по добре да се превърне в комично.
Виждам,че за срещата има най различни мнения и не е ли по добре да се пусне анкета ,кой за къде предлага. Защото сме демокрация и болшинството печели. Има време ,нищо не е фатално и на всеки могат да се явят пречки ,но все някога ако е дал Господ ще се видим,идеалния вариант да сме всички е невъзможен.. .За сега най точни са Варненките. Peace

# 356
                        Браво на бебе Елина!Я каква ококорена мома е станала! Laughing Само дето още не ни е проговорила,така любопитно гледа  Laughing
                        Шпунц,може и да обедняваме бавно,но нали поне не остаряваме духом ни бавно,ни бързо! Laughing Всички ни работят с тази криза,пък ние се чудим къде точно може да е  newsm78 То в БГ-то няма нищо та да е в криза. Mr. GreenДано по-бързо свършат проблемите ни,че 20 години ни писна. #Cussing out

Последна редакция: чт, 23 апр 2009, 21:19 от Didia

# 357
Здравейте дружки!
Тук съм, не съм се изгубила, виждам, че Шпунц пита за мене. Шпунц, много пораснала бебка.http://store.picbg.net/pubpic/12/14/508965fa790d1214.jpg Ето това правих до сега, от един сайт за снимки http://imikimi.com/, много е хубав сайта, направо чуден. Регистрирайте се, има много рамки за снимки и си правете снимки на децата и внучетата на воля.

# 358
  • София
 ОО диди много си мила. Hug Heart Eyes
Оля тъкмо гледаше сайтове с рамкии търси такава рамка ,която да побере и двете деца. Много ми хареса диди обръщението дружки. Peace
 Я да му пинем по кафенце

# 359
  • Видин
Диди, регистрирах се, но с тоя английски немога да се оправя и да разбера от къде да си инсталирам програмата за снимки Crazy
ХЕЛП, плийз Hug

Общи условия

Активация на акаунт