Машина за хляб - 16 част

• 97 565
  • 1 067
  •   1
Отговори
# 615
Имам проблем с качването на снимките нещо, дано успея по-късно, както и рецептата тогава ще напиша.
За рогчетата- на лични ще ти пиша също по-късно.
Оооооо, не е честно само на майсторките ли ? tantrum
[/list]

# 616
Рецептата не е на Бъни. Ние с нея си имаме закачка по повод на големите хлябове, та затова я споменах Laughing.Ще я напиша после, че не ми е под ръка сега.
Това последното - за рогчетата ли става въпрос? Ако е така, ще пиша и на теб Wink.  После.

# 617
Рецептата не е на Бъни. Ние с нея си имаме закачка по повод на големите хлябове, та затова я споменах Laughing.Ще я напиша после, че не ми е под ръка сега.
Това последното - за рогчетата ли става въпрос? Ако е така, ще пиша и на теб Wink.  После.
    Ок
    Правилно си разбрала. smile3501

[/list]

# 618
    Здравейте момичета!Чисто нова съм и искам машина! molinex3000,някоя от вас може ли да ми каже, дали има прграма за безглутенов хляб?ще ви бъда много благодарна.... Praynig

# 619
    Здравейте момичета!Чисто нова съм и искам машина! molinex3000,някоя от вас може ли да ми каже, дали има прграма за безглутенов хляб?ще ви бъда много благодарна.... Praynig
    За модел 3000  не знам, но  Moulinex  5000-5003  има  безглутенов и  още: Омега 3,  без сол, пълнозърнест и  тн. newsm12
    [/list]

# 620
    Maria-i ти правила ли си хляб Омега-3.Той се прави с меласа,но аз не мога да намеря.В много от големите магазини съм питала но няма.

# 621
    • София
    polin_a и аз станах фенка на хляба ти-чакам рецептааааааааааааа  Laughing

# 622
    Ей го на, големия, пардон, огромния smile3521. Точно 1,230кг, ни повече, ни по-малко. Eй тъй, както машината ми е до кило  33uu:

Основната рецепта е на Джема, модифицирана по мойте изисквания, за да стане голям. Пиша ви нейната + мойте увеличени количества:

230 мл вода - при мен 350 мл айрян
    2 яйца - при мен 3
    1 с.л. захар - при мен 2 с.л. непълни
    1 ч.л. сол - при мен 1 с.л.
    50 г маргарин - при мен 75 г краве масло, защото това имам
    450 г брашно - при мен 670 г, като първоначално сложих 600, но после добавях още 100 някъде
    1 пакет суха мая 7 г

Много хубава коричка се получи, а отвътре - душичка, то се знае Laughing. Пуснах го на основната програма 3 часа. Супер е. Много съм доволна.

Последна редакция: чт, 07 май 2009, 23:09 от polin_a

# 623
    Уау, момичета, страхотни неща сте сътворили! Макс мама- както винаги перфектна!  Hug
    Полина, хляба е невероятен! Тъкмо щях да попитам в каква машинка си го пекла, та е хванал такава хубава коричка отгоре, но се върнах назад и видях, че си го допичала във фурната.  Laughing
    Аз за вчерашния празник (РД на мъжо) спретнах питката, която правих и за моя РД, та затова не съм се отчела със снимки, защото съм ви я показвала.  Mr. Green Учудващо за мен, свеки остана доволна.  Sunglasses

# 624
    Люби, наложи се Laughing, затова. Иначе не съм фенка. Като ще е от машина, да е докрай.

# 625
    • Разград
    Полин,страхотен е,много вкусен изглежда. Peace
    И аз съм правила хляб с яйца вътре и забелявам,че са с такава хубава,хрупкава коричка,предполагам от яйцата вътре.
    С мляко-250 мл и 3 яйца,всичко друго по основната рецепта и е щяло точно да се получи,си мисля.
    Ще взема да го пробвам тези дни.

# 626
    • София
    Имам да ви чета няколко дни назад  Peace
    да ми видите и моите раирани кифлички. тези са с кашкавал, но имаше и със сирене и с локум!

Последна редакция: чт, 07 май 2009, 22:57 от addicted™

# 627
    • Разград
    да ми видите и моите раирани кифлички. тези са с кашкавал, но имаше и с сирене и с локум!

Чудесни са  Peace.

# 628
    да ми видите и моите раирани кифлички. тези са с кашкавал, но имаше и с сирене и с локум!

Чудесни са  Peace.

Да, страхотни са! Аз не успях да ги докарам както трябва.

# 629
    max-mama , то човек ако има време да помисля по малко, ама не би. Исках рецепта с яйца, тази ми попадна първо, писана преди време на хвърчащ лист, че даже и сметките бяха направени, бързах да излизам и затова така стана. Но пък резултата е супер, така че грешката се оказа вярна Laughing. Аз хляб с яйца за втори път правя, че все са ми кът, но определено хляба е различен. Сега се сетих, че вместо вода, сложих айрян doh...Май ще ходя да си лягам, ама първо ще се опитам да редактирам рецептата. Лека вечер на всички!

Общи условия

Активация на акаунт