Тъмната страна на официалната медицина

• 46 810
  • 333
  •   1
Отговори
# 135
  • София - Варна - Бургас
Цитат
Всеки лекар, обиден от дума, жест или действие на пациента, да може да отказва лечение или преглед.
A kakво предвижда новият проектозакон за всеки ПАЦИЕНТ обиден от дума, жест или действие на лекаря или (недай си Боже) осакатен физически за цял живот от същия този лекар. Предвижда една студена вода...

... а в Европа го очаква много сериозно наказание!

Последна редакция: чт, 05 ное 2009, 15:20 от Aleksander

# 136

... а в Европа го очаква много сериозна наказание!

Алекс, ти да знаеш от първа ръка поне за един случай на сериозно наказание???

Снощи по Stern TV гледах репортаж - Преди 4 години, при секцио, ЗАБРАВЯТ хир.кърпа в корема на родилката!!!   Shocked 
И започва процес, който стига до 25 килограмов тумор, жената като бременна с близнаци.

Виновни и в бяла Германия НЯМА.    #2gunfire

# 137
  • София - Варна - Бургас
Живял съм и в Германия, а там душевноста на хората е всичко друго, но не и "овча" и реагират с нетърпимост и масово с-у всякаква несправедливост.

Последна редакция: чт, 05 ное 2009, 16:12 от Aleksander

# 138
Цитат
Виновни и в бяла Германия НЯМА.    #2gunfire
За съжаление е само мит това за законите в Германия аз живея тук от седем години,не съм чула досега за осъден лекар Tired,и тук си имат "вратички"

# 139
Подкрепям Bergkristall!

# 140
  • София - Варна - Бургас
Цитат
Виновни и в бяла Германия НЯМА.    #2gunfire
За съжаление е само мит това за законите в Германия аз живея тук от седем години,не съм чула досега за осъден лекар Tired,и тук си имат "вратички"

Аз говорих изобщо, по принцип, но явно Монополистичната медицина
и там е обсебила и задушила всеки опит за алтернатива, и практика. Мо-но-по-ли-зъм!
             Няма по грозно и зловещо от това!
                           Още по-зловещ и опасен е частният монополизъм!

Последна редакция: нд, 08 ное 2009, 18:46 от Aleksander

# 141
Александър,дай да не говорим наизуст.В Германия има достатъчно алтернативи,които се покриват даже от здравните каси.
От некадърни лекари обаче никой не може да те опази.В момента мои приятели съдят един ,но не знам колко време ще продължи и как ще завърши всичко това.Щото докторите си имат кой да ги пази.

# 142
Пандемията от свински грип може да се окаже една от най-грандиозните корупционни схеми, съобщи руският в. "Новие известия". Датски разследващи журналисти от местния вестник Information са открили, че експерти от Световната здравна организация (СЗО) са свързани с големи фармацевтични компании, забогатели от продажба на лекарства срещу заболяването. По време на разследването е установено, че много учени, които са членове и на различни комитети в СЗО, усърдно укривали, че получават пари и от големи фармацевтични компании.

Според данни на международната инвестиционна банка "Джей Пи Морган" фармацевтичната индустрия е спечелила тази година от продажбата на ваксини срещу вируса А (H1N1) над 7 млрд. евро. Причината за преувеличената реакция на света към не толкова опасния свински грип е успешната пиар кампания, проведена от експертите на СЗО, твърди датският вестник.

в-к "Сега", от днес

# 143
  • Пловдив
Пандемията от свински грип може да се окаже една от най-грандиозните корупционни схеми, съобщи руският в. "Новие известия". Датски разследващи журналисти от местния вестник Information са открили, че експерти от Световната здравна организация (СЗО) са свързани с големи фармацевтични компании, забогатели от продажба на лекарства срещу заболяването. По време на разследването е установено, че много учени, които са членове и на различни комитети в СЗО, усърдно укривали, че получават пари и от големи фармацевтични компании.

Според данни на международната инвестиционна банка "Джей Пи Морган" фармацевтичната индустрия е спечелила тази година от продажбата на ваксини срещу вируса А (H1N1) над 7 млрд. евро. Причината за преувеличената реакция на света към не толкова опасния свински грип е успешната пиар кампания, проведена от експертите на СЗО, твърди датският вестник.

в-к "Сега", от днес

Тази сутрин го чух по БНТ!  Peace

# 144
# 145
# 146
Да не намесване глобалното затопляне/застудяване с тази тема!! Вероятно то съществува, защото е един напълно естествен процес, а дали човек може да направи нещо за да намали процеса е един спорен въпрос. Но, ако ще спорим - друга тема трябва.  Wink Не казвам, че човек е виновен за затоплянето/застудяването. А сайта, който си дала - за мен лично, авторът му изпада в една нездравословна крайност.

Последна редакция: пн, 30 ное 2009, 00:52 от smurfette

# 147
# 148
# 149

Общи условия

Активация на акаунт