Тъмната страна на официалната медицина

• 46 733
  • 333
  •   1
Отговори
# 165
Горкото детенце.Мисля,че и да пуснеш жалба няма как да го докажеш-пък може да изкарат ,че и ти си виновната.А ортопеда какво посъветва да се прави с детенцето?Обаче как е възможно да е била счупена и да не се забележи...

# 166
Пропуснала съм ви, но ще наваксам.
Отивам да прочета това онова.

# 167
Проверяват лекари за смъртта на дете
По случая с починало след операция във Варна двегодишно момченце е започнало досъдебно производство, според лекари става дума за усложнение

повече тук http://www.vesti.bg/index.phtml?tid=40&oid=2931891
 Confused Confused

коментар по темата с който съм на 100% съгласна
Цитат
Докторската мафия е най-страшната.Алчни,бездушни,ценични,жестоки и безсърдечни,тези мафиоти мислят само за пари!Имат силно лоби във властта и затова никога няма да видим осъден доктор.И сега ще проверяват,увъртат,мънкат и накрая,може и детето,което е починало да се окаже виновно!

# 168
ДЪРЖАВАТА ПРИСТРАСТЯВА ОНКОБОЛНИТЕ КЪМ МОРФИНА (26-04-2010)

МЗ орязва пари за медикаменти, пести по 1 стотинка на пациент

"Държавата превръща онкоболните в наркозависими. Обезболяващите и медикаментите за онкоболните липсват, тъй като здравното ведомство бави търговете за този вид лекарства. Това принуждава пациентите да прибегнат до морфина, чиято употреба води до пристрастяване". Това заяви Теодора Захариева от Центъра за защита правата в здравеопазването (ЦЗПЗ) по време на старта на проекта "Права в здравеопазването – права в действие". Тя коментира, че преди болните да прибегнат до морфина, пред тях има много други алтернативни начини за борба с болката, които обаче остават недостъпни за онкоболните. Министерството поръчва по-малко от нужните количества на редица лекарства и бави процедурите. Това води до образуването на дълги списъци от чакащи пациенти, които дори не знаят кога точно ще получат медикаментите си, добави Захариева. Тя заяви, че пациенти й разказвали как събират помежду си пари и изпращали някого в съседните страни, за да закупи нужните медикаменти. Поради тези причини в рамките на проекта ще се събира и подписка, с която пациентските организации ще настояват лекарствата за онкоболните, бъбречно болните и трансплантираните да се осигуряват от здравната каса, а не от МЗ. "Министерството не трябва да играе ролята на търговско дружество", категорична е Захариева.

От асоциацията на бъбречно болните също ще настояват техните лекарства да се поемат от НЗОК. Секретарят на асоциацията на пациентите с бъбречни заболявания и приятели Иван Димитров заяви, че ще "пият кафе" пред сградата на Министерския съвет на 4 май в знак на протест. По негови думи фактът, че медикаментите за хората с трансплантирани органи се набавят от МЗ, е дал право на държавата да пести на гърба на пациентите. В началото на годината МЗ е сменило лекарствата, които предпазват пациентите от евентуалното отхвърляне на присадения им орган с по-евтин аналог. По думите на Димитров с това държавата си спестява 1 стотинка на пациент и общо 100 000 лева годишно. Промяната на медикаментите обаче може да доведе до летален край за някои пациенти.

Източник: http://www.novinar.net/news/darzhavata-pristrastiava-onkobolnite … MzI1NDs2OQ==.html

# 169
  • София - Варна - Бургас

Според мен генералният проблем се наича: МОНОПОЛИЗЪМ!

Всички 100% (или 30%) Монополисти са:
"Алчни,бездушни, цинични,жестоки и безсърдечни,тези мафиоти мислят само за пари!Имат силно лоби във властта и затова никога няма да видим осъден...И сега ще проверяват,увъртат,мънкат и накрая,може и детето,което е починало да се окаже виновно! "

... ами вижте GSM Монополистите, Електро-разпределителите, как ни налагат най-високите в Европа цени!?...издевателствайки върху най-бедната държава в Европа.

Официалната, Господстваща медицина има 100% Монопол върху нас, и докато това не се промени, и те няма да се променят.

Последна редакция: вт, 27 апр 2010, 08:29 от Aleksander

# 170
Някой може ли да ми каже как може продуктите на Немски хомеопатичен съюз да се продават в Бг и в всъщото време да не са регистрирани и познати в Германия? А се твърди,че се приготвяли там? Възможно ли е?

# 171
Морфиньт е част от геноцидна програма.

# 172
Някой може ли да ми каже как може продуктите на Немски хомеопатичен съюз да се продават в Бг и в всъщото време да не са регистрирани и познати в Германия? А се твърди,че се приготвяли там? Възможно ли е?
За кои хомеопатични по-точно става на въпрос?

# 173
Примерно Дентокинд.

# 174
Примерно Дентокинд.
Регистрирани са ,но под друго име.Проучвайки пазара стигат до извода,че под името Дентокинд в България ще имат по-голям успех на пазара.
Дентокинд"Лекарство "за забите на детето,много по-лесно се възприема от масата.За разлика от  Беладонна(това с беладоната е само пример,не знам кое точно хомеопатично отговаря на Дентокинд.

Виждала съм много немски продукти които са с различни имена в България.

# 175
Не вярно.Няма никакво друго име.Чисто и просто не е регистрирано в Германия!
Цитат
Благодаря,че сте отправили запитване.Предполагам обаче,че вие ще ми отговорите на по-горния въпрос,след като всичко е ясно и точно:

Цитат
Също така защо в някои от бг листовки липсва информацията за помощните в-ва като талка например?

Здравейте,
Според получения отговор от Немския хомеопатичен съюз - Продуктите не са на пазара в Германия. Те се продават в Холандия, Литва, Латвия, Украйна и България. Под формата на глобули са в Испания, Италия и Португалия. В процес на регистрация са в Русия, Сърбия, Румъния, Чили, Казахстан. Ще бъдат регистирани и в други страни.

# 176
Omega аз съм 1000 процента убедена че тези продукти ги има тук.
Eto например детския комплект на DHU http://www.dhu.de/seiten/akt_themen/kinderset/index.html
Съдържа Aconitum (blauer Eisenhut), Arnica (Bergwohlverleih), Belladonna (Tollkirsche) und Chamomilla (Kamille).В  упътването си пише кое за какво се взима.Убедена съм че в това комплектче има и Дентокинд и Дормикинд и другите там.
Само че както казах за страните от "третия свят"имат друга маркетингова стратегия.

# 177
Ти може да си убедена,но официалният им представител казва друго.

# 178
# 179
Ти може да си убедена,но официалният им представител казва друго.
Mене ако питаш те нищо не знаят. Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт