ЯНУАРКИ 2010г чакаме ви!!!

• 16 776
  • 308
  •   1
Отговори
# 75
Hrissy , изобщо няма място за притеснение, със сигурност си бременна, по - скоро момичетата бяха писали, че не винаги показва, нищо, че е един от най - чувствителните /20 единици/.
И аз навсякъде съм чела, че неможе да има положителен тест и да няма бременност, защото хормона на бременността, който отчита теста се произвежда в организма само и единствено, когато има бременност.
 МНОГО БЛАГОДАРЯ! Hug

# 76
Момичета, Ягодке, благодаря за хубавите думи.......Те в готварския вече ме поднасят,че ми се яде кисело, а не искам да чуя за сладко......

Включвам се само за да кажа,че аз съм скептично настроена към тестовете Престо.....Когато в началото се чудих дали съм или не съм бременна, четох много тук във форума, за мнения, дори смятах и такава тема да пусна...Но...е факт,че жените бяха недоволни от тест Престо, а една мама бе споделила, че при 2 положителни теста(но не посочва теста), тя не е била бременна...Мен това ме учуди, но е факт, а дори бе подкрепена и от друга мама доколкото си спомням. Все пак и на тестовете пише - точност 99%, гадно е когато точно ти си този 1%, въпреки,че ми се ще да им се доверя напълно, на 100%, все пак си оставям и една вратичка, че ако може разочерованието да е възможно по-малко.......

Аз имам отрицателни Престо сега.....Но не изключвам и вероятността да съм ги правила прекалено рано....Лично аз за себе си казвам,че ще се почувствам истински по-добре след прегледа на 13-ти.......До тогава си оставам със съненото състояние и киселините.......

Хриси, дано двете чертички са с трайност 9 месеца........

# 77
Здравейте мили сладурки радвам се ,че се увеличавате и ще стикам палци да продължава така.

Сега да споделя моето мнение за тестовете и бременността.
На мен последния ми МЦ беше на 17,04,08 г, аз си направих тест на 18 май  и беше отрицателен ,дойде ми в същия ден за 2 дена и пак изчезна и разбрах ,че съм бременна в началото на юни като пак ми идваше за по-малко още няколко месеца.
Желая ви късмет.

# 78
Преди малко правих Шуър чек,но пак  отрицателен. smile3518
Възможно ли е нещо да съм дефектирала  newsm78 ?

# 79
  • София
Харем, направи го с първа урина! На мен първия положителен тест беше точно два дни преди датата на МЦ, правих го с първа урина и чертата беше почти въображаема. Не вярвам да ти покаже късно вечерта! Стискам палци!  Praynig Praynig Praynig

Момичета, моля за мнение, нямам никакви симптоми! Това ми се струва много ненормално... започвам да се притеснявам, че нещо не е наред...  Sad ooooh! Днес ми е 4-5 ден след закъснението... и нищооооо....

# 80
  • Smolyan
Момичета, моля за мнение, нямам никакви симптоми! Това ми се струва много ненормално... започвам да се притеснявам, че нещо не е наред...  Sad ooooh! Днес ми е 4-5 ден след закъснението... и нищооооо....
Simple Smile сладурка, аз мисля същото, явно е нормално да се притесняваме. Аз имам 13 дена закъснение и само леки болки в зърната от време на време, не постоянно и днес за първи път каточели ми се гадеше.
Искам да ти пожелая да се абстрахираш от страха и да си изживееш спокойна бременност. Аз ще опитам и дано да успея, защото ако помислиш реално колкото и да се притесняваме ако е писано нещо да стане ние едва ли ще го предотвратим с притеснението си, нали? Аз съжелявам, че първата бременност толкова съм се притеснявала, защото пропуснах щастливи моменти, но сега наистина ще опитам само да се радвам, дано всички успеем. Praynig

# 81
Аз имам 2 дена закъснение, през тези два дена вечер имам леки болки като при цикъл, предполагам е нормално. Нямам търпение утре  да се видя с гинеколога си Grinning да ме прегледа и евентуално да видя точицата. Praynig
За симптомите, аз имам болки в гърдите, на няколко пъти ми прилошаваше, имах придърпвания ниско в корема и това е. Но няма смисъл да се вглеждаме в тях, не е задължително и да ги имаме, каквото ни е писано, то ще се случи. И както Zuzi е казала, дано всички успеем. Praynig

# 82
  • Бургас
Харемче,стискам ти силно палци,стисках ти и  предния месец и продължавам да стискам!
Редче,и при двете ми бременности,неразположенията ми започнаха към средата на втория месец,замайване,гадене,леки болки в областта на яйчниците.Не се притеснявай!
Бейби лов, и с теб се знаем.Пожелавам ти лека и безпроблемнна бременност!
Мечтая силно да стана  част от бъдещите януарки 2010г.В момента ловуваме.

# 83
  • София
Добро утро!   bouquet
Zuzi, благодаря ти! Знам, че си абсолютно права и ще се опитам да последвам съвета ти!
Иринка, благодаря ти за успокоението! Успех с ловуването!
Харем, продължавам да стискам палци!

Пиете ли кафе?

# 84
Хайде момичета.Направете си кръвни тестове,че вече нямам търпение.............
Аз днес ще ходя на преглед за първи път.Стискайте палци     Hug Hug

# 85
  • София
Елаfingerscrossed fingerscrossed fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover

# 86

Откакто имам подозрения за бременност - спрях кафето. Нищо,че от време на време така ми се допива, но ако пия - ще бъде 1-2 най-много в седмицата. А и в момента е периада, когато се оформят всички органи на Бебето, за мен това е един от най-важните периоди, така че предпочитам все пак да се лиша от чаша ароматно кафе.......

Ела, всичко ще бъде наред!  bouquet
Иринка, чакаме те и се наслаждавай максимално на любовта!
Бейби лов, Харем, Зузи, Ред трее Hug

Успех на всички!

# 87
  • Smolyan
Eла, хайде чакаме да се похвалиш  Praynig
Мама Цоцоланка , по принцип си права за кафето, но аз немога да не пия, минах на 3в1, смятам, че е малко по - слабичко. Ако не пия кафе до обяд започва да ме боли главата, а и имам една ужасна мигрена, дето понякога главоболието от липса на кафе преминава в мигрена.
Харем, успех  Heart Eyes
irina_boneva, аз също ясно помня, че точно като при теб, неразположенията ми започнаха след 6-та г.с.
Приятен слънчев ден момичета   bouquet

# 88
Зузи,защо не пиеш безкофеиново кафе?Или най-добре Инка,например.Ей така да залъжеш сетивата си.Може да помогне.
Аз също съм на мнение,че не трябва да се пие кафе.Но това е личен избор. Hug

# 89
  • Smolyan
Абе това за Инката и безкофеиновото е добра идея, мерси  Heart Eyes
Момичетааа, незнам какво ми става, направо полудявам, все си мисля, че щом нямам симптоми нещо не  е наред, звъннах на предишната ми гинеколожка, защото на настоящия ми е неудобно. Жената не ми вдигна. Така ми се иска да отида и да видим дали има ембрион или не. Ужас направо, немога да повярвам, че не се радвам, а полудявам  Sad

Общи условия

Активация на акаунт