ЯНУАРКИ 2010г чакаме ви!!!

• 16 641
  • 308
  •   1
Отговори
# 90
Здравейте!

Сутринта видях двете чертички, Party втората е малко по-бледичка. Калкулатора ми изчислява термин 12 януари. На 29-ти съм на преглед.

Харем, изчакай 2 дни и направи пак тест!

# 91

Zuzi, спокойно! Не е задължително веднага да имаш симптоми! Ти кога си прави тест, на кой ден от закъснението си? Аз съм 8-ден от закъснението и преди два дни видях двете чертички и се чудя кога да отида на преглед. Кога е най-добре според вас? newsm78

# 92
Момичета,да ви питам.Колко теста си правихте след закъснението,в смисъл колко дни след очаквания цикъл теста беше  отрицателен,а след това положителен.Охххх,че объркан въпрос,но дано сте ме разбрали.

# 93
Момичета,да ви питам.Колко теста си правихте след закъснението,в смисъл колко дни след очаквания цикъл теста беше  отрицателен,а след това положителен.Охххх,че объркан въпрос,но дано сте ме разбрали.
Ами аз си направих моя на 6-я ден от закъснението и беше положителен. Btw, тук някои момичета пишат че втората черта е бледа /което незнам на какво се дължи/, мойте и двете бяха еднакво ярки...

# 94
Зузи, смело си запази час за гинеколог...По-добре така, отколкото да се питаш - има или няма......

Аз имах няколко отрицателни - последният отрицателен - 2 дена преди датата, шуър чек, първият положителен - 2 дни след датата на цикъла, обикновен някакъв, но на външен вид като шуър чека. Първоия положителен - бе с многооооооо слаааааааба втора линия, но все пак я имаше.

Катинче, радвам се много за теб! Hug

Ела, как мина прегледа?

Аз не стига, че все още не е потвърдена бременността ми от лекар, но и си записах час при доктор в София да ме гледа в 13 г.с., та същата докторка днес ми каза да започна да пия фолиева, защото аз нищо не пия......

А за кафето - безкофеиновото кафе е по-вредно от кофеиновото, по причина на многото химия, която има при извличането на кофеина. Инката е добра идея!

# 95
  • Smolyan
Здравейте  Simple Smile
Аз не се сдържах и отидох още на обяд, но не ми остава време да се похваля  Simple Smile Бебчето ми много се е променило от предишния преглед. Сега има голямо жълто тяло, бебчето е размери 0,42 см. и отговаря на 6с.1д. Simple Smile и най - хубавото видяхме сърчицето, пулсира, направо нямам думи, макарче го изпитвам за втори път  Simple Smile. Сега съм щастлива и спокойна. Не съжелявам, че отидох и дадох 30 лв.
За тестовете - цикълът ми е къс - 25 дена, понеже правихме ремонт и трябваше да боядисвам с блажна боя и доста пушех, реших ей така за всеки случай да направя тест. Взех  си от 60 стотинки, беше ми 22-ти ден от цикъла. Напишках го и след 3-4 минутки се появи втора бледа чертичка. След 2 дена пак направих - Шуър чек, също бледа, но по - наситена от първия. След още два дена пак и вече беше еднакво наситена с контролната.
Мама Цоцоланка, мерси за инфото за кафето, нямаше да се сетя. За фолиевата киселина хубаво ти е казала. Аз също взимам.

# 96
Зузи, поздравления! Сега на спокойствие можеш да изпиеш едно мляко напр. или да си направиш един фреш!

Аз пък нещо имам болки долу ниското.....лягам да почивам!

# 97
Момичета,имаме си точка,но доктора ми определи дата за следващ преглед на 25.05.09.Може би да видим сърчицето???
Момичета пийте фолиева киселина,тя е много важна за правилното развитие на плода.Много е важно и не го забравяйте.

# 98
Здравейте, мами Януарки

МНого се раджам, че ви има  Hug
Харем, стискам палци всичко да се подреди при теб и да бъдеш скоро безкрайно щастлива с хубава новина. На останалите мами пожелавам лека бременност и мъжете ви да ви глезят мнооогооооо  Heart Eyes

Да кажа все пак коя съм, и аз съм януарка, но 2009 и сега гушкам дългоочакжаното си бебче Божидар  Heart Eyes

Лека вечер желая на всички и успех  Hug

# 99
  • София
Ела, честито! Много се радвам за теб!  Hug

Зузи, ти на мен ми казваш да не го мисля и да се притеснявам, а се виж!  Hug Радвам се, че си се успокоила! Аз как ще избутам до 28... ooooh! Дано и аз да се успокоя....  Praynig

# 100
Здравейте!
И моето докторът не го видя хубаво и каза да ида след 10 дни пак.Но тестовете са ми положителни.

# 101
  • София
just_an_ODDalisque, честито и добре дошла!  Hug  bouquet

# 102
Здравейте и от мен,на 7 видях двете чертички.По изчисления термина ми е на 16 януари.
Имам още едно детенце!Надявам се на финала всички да гушкаме така желаните бебчета.

# 103
Тази сутрин пак беше  EFN  
По принцип трябва да ми дойде около 10.05,но сега вече край с тестовете.Ще чакам поне 2 дена закъснение и чак тогава ще опитам пак.

# 104
харемче, изчакай си датата за цикъла, не се травмирай с повече тестове
Мама Цоцоланка- браво бе, супер сте  Hug
добре дошли на всички нови мами, лека и безпроблемна и красиви бебоци

Общи условия

Активация на акаунт