ЯНУАРКИ 2010г чакаме ви!!!

• 16 629
  • 308
  •   1
Отговори
# 150
Нито ми се яде нещо спецялно, нито се чувствам зле за сега.
Ще си следя бременността там където я следих и раждах предният път - във Вита.

Mirra, добре дошла   bouquet  Моят термин по цикъл е 12-ти, лентичката ми показва 4-та седмица  Simple Smile

# 151
Признавам си,че нямам търпение да става утре, че да ходя следобед на лекар......Само за това си мисля........Колко е далеко утре.......

# 152
Ами тези дето имаме момчета се молим за момиченца, а тези с момичетата искат момчета... После ще си ги разменяме  Sunglasses

# 153
Ами тези дето имаме момчета се молим за момиченца, а тези с момичетата искат момчета... После ще си ги разменяме  Sunglasses

Аз искам да е от пол - живо и здраво....Пък дали ще пикае право или клекнало...са подробности........Не че за първото не исках да е момче, пък второто - заради мерака на таткото - да е момиче.......

Вълнувате ли се, споделихте ли с близки хора за вашите 2 чертички???

# 154

Всички роднини и приятели знаят, не съм суеверна, така щастието ми е още по-пълно  Wink

# 155

Всички роднини и приятели знаят, не съм суеверна, така щастието ми е още по-пълно  Wink

Аз не заради суеверието........Аз в суеверия, бабини деветини не вярвам.

Не съм минала официално през доктора, не съм чула и неговата тежка дума и все още дори и тук във форума споделям всичко с буца в гърлото и свито сърце.........Ох.......кога ще стане утре.....

Има ли и други като мен дето все още не са минали през УЗ?

# 156
Има да... На мен това ми предстои в петък... ooooh!

# 157
  • Варна
Има, има, аз мисля да ходя чак другата седмица. Не знам как ще издържа дотогава. Вие на кой ден от закъснението ходихте/ще ходите?

# 158
Има, има, аз мисля да ходя чак другата седмица. Не знам как ще издържа дотогава. Вие на кой ден от закъснението ходихте/ще ходите?

Утре ще ми е 14-ти ден от закъснението.......Или...ако всичко е нормално ще ми се падне 6 г.с. и 3 дни(по цикъл)........

# 159
То и аз не съм ходила още, на 29-ти съм. Тогава ще ми е 21-ви ден от закъснението.

Някак си вярвам в позитивното мислене и този път ми е едно спокойно, нито бързам да ходя по лекари, нито да ми расте корема, нито да раждам за разлика от предния път  Laughing

# 160
  • Чехия
Katinche и аз съм точно същата нагласа..искам максимално спокойно и без мислене на кое как е да я изкарам тази ...

Мама Цоцоланка мила..ти три ли имаш..ако да живи и здрави да са ти..и да ти кажа че си мама слънце.

Бре мами имате ли пупи..аз съм клющва принципно ама сега каква пупа съм пуснала.. ooooh! викам си след два месеца вече ще съм ..  Blush разпозната..от комшилъка.
Аз още не съм казала на роднините в Бг ..след УЗ-ка чак мисля да ги изненадам.Принципно се избъзиках с мама на 01.04 ..ама то кво стана този месец пак ще я бъзикам явно.  Mr. Green
Доно не и призлее от мен.

Последна редакция: вт, 12 май 2009, 14:37 от ivalex

# 161
Мама Цоцоланка мила..ти три ли имаш..ако да живи и здрави да са ти..и да ти кажа че си мама слънце.

3 броя за героя са - да! 2 момчета и 1 момиче......Вилизар - февруари навърши 13г., Рая - август ще навърши 10г. и Йоан - също август ще навърши 6г.

# 162
3 броя за героя са - да! 2 момчета и 1 момиче......Вилизар - февруари навърши 13г., Рая - август ще навърши 10г. и Йоан - също август ще навърши 6г.

А сега на какво се надявате, ще изравните ли бройката, или? hahaha При нас много хубава ситуация се получи 2:2, много съм доволна от резултата! Heart Eyes

Мамо Цоцоланке, влизам специално да погледна как си, че онзи ден болки имаше някакви, минаха ли ти вече? Hug

Драго ми е да видя, че бъдещите мами Януарки се множат...  bouquet

# 163
  • Варна
Здравейте мили момичета, аз съм от съседната тема на декемврийчетата, то моя термин си към Коледа, така, не съм далеч от вашите. Поздравявам всички за 2-те чертички, бъдете наистина радостни, по голяма радост от това да си майка, няма. Влизам да поздравя специално мама Цоцоланка, и да я гушна за големия кураж и нерви Hug Hug Hug

# 164

А сега на какво се надявате, ще изравните ли бройката, или? hahaha При нас много хубава ситуация се получи 2:2, много съм доволна от резултата! Heart Eyes

Мамо Цоцоланке, влизам специално да погледна как си, че онзи ден болки имаше някакви, минаха ли ти вече? Hug

Да изравним бройката....Не знам......Ни момиченце ще върна, ни момченце, въпреки,че ако питаш мен.... - имам чувството за момче......Преди много години една циганка ми каза - Да знаеш....ако искаш да си добре на старини, трябва да имаш поне 1 дъщеря....Но знам и друго - Една майка 10 деца може да гледа, но 10 деца една майка - не могат!

За резултата във вашата къща...да знаеш,че понякога апетита идва с яденето.......

А за болките - бях дълго време на крак, преуморих се тогава, сега съм в отлично състояние.....Ако не броя,че акъла ми е утре в прегледа......

Ягодка, благодаря ти!

She_R, благодаря ти!

Общи условия

Активация на акаунт