ЯНУАРКИ 2010г чакаме ви!!!

• 16 614
  • 308
  •   1
Отговори
# 180
# 181
Здравейте, момичета!

Влизам само да пожелая късмет и успех на Hope и Мама Цоцоланка за днешните прегледи!  Flowers Four Leaf Clover

На всички други - само хубави емоции!   bouquet
Може би ще се присъединя към вас, но още е рано да се каже... Praynig

# 182
  • София
Здравейте и от мен. Вчера ходих на преглед след 13 дневно закъснение и два положителни теста. Докторката ме преглежда дълго с вагинален ехограф, видя малка точица но не се ангажира с нищо конкретно. Записа ми час за след две седмици, когато би трябвало да се чуе и сърчицето. Преглеждайки ме, вмъкна че вижда нещо като септум на матката, попита ме двурога матка ли имам (досега никой лекар не ми е споменавал за това), но това нямало да попречи за износването на бебето. Аз взех, че се разрових из нета за момичета с такъв проблем и изобщо не ми се струва безобидно. Та засега ще чакаме и ако трябва ще ходя при друг лекар.

# 183
Здравейте и от мен. Вчера ходих на преглед след 13 дневно закъснение и два положителни теста. Докторката ме преглежда дълго с вагинален ехограф, видя малка точица но не се ангажира с нищо конкретно. Записа ми час за след две седмици, когато би трябвало да се чуе и сърчицето. Преглеждайки ме, вмъкна че вижда нещо като септум на матката, попита ме двурога матка ли имам (досега никой лекар не ми е споменавал за това), но това нямало да попречи за износването на бебето. Аз взех, че се разрових из нета за момичета с такъв проблем и изобщо не ми се струва безобидно. Та засега ще чакаме и ако трябва ще ходя при друг лекар.

Леле...ти ме разби....Аз съм с 14-дневно и следобед ще ходя, ще се поболея ако ми кажат,че не се вижда нищо и не може да се ангажира с нищо конкретно.........

Каритас Hug Hug Hug

# 184
Здравейте мили мами, ито ме и мен Grinning. Бъдеща мама януарка 2010 Grinning
Моето закъснение е 15 дневно, с два полужителни теста, но мисля да ходя на преглед другата седмица.

# 185
Ела79 браво браво.бебока ти е гладен.
да ви питам как ви се отразява бременността на кожата,на лицето .полуюавате ли пъпки или не.как се чуствате вие самите,като се погледнете в огледалото,личи ли ви вече леко коремчето.
Мама цоцоланка,да кавеш как е минал прегледа.
При мен лично до миналата седмица бяха избили поне 5 на лицето, реших, че и този месец не се е получило, че отново ще осетя болките, но поне за момента... няма, осещам си гърдите доста напрегнати, а зърната направо не могат да ес пипнат Grinning

# 186
  • Варна
Здравейте  Simple Smile Аз съм на ръба на нервна криза, защото синът ми постоянно плаче от пъпките си от варицелата, много го сърбят, а сутринта ми вдигна почти 40 градуса Т. Приемам всякакви съвети за облекчаване на положението.
Имам едно течение което е с кафеникъв цвят/според мен има следи от кръв в него/ забравих да питам АГ-то в понеделник и сега се чудя дали да ходя пак?Иначе нищо не бе боли, теението е слабо 1 ежедневна на ден.
Zoia_Alex, не че искам да те плаша, но според мен трябва да питаш лекаря си за това зацапване. Може да не е нищо тревожно, но може и да е. Аз с първата ми бременност имах такова и се озовах в болница за задържане. Не ти го пожелавам и не е задължително и при теб да е това, но все пак говори с лекаря си  Peace
И аз имам коремче, но то си ми е от преди бременността. Иначе съм слаба. А кожата на лицето ми е ужасна откакто съм забременяла  ooooh! Дано се оправи по-нататък.
Добре дошла на kakatasvrakata, лека и успешна бременност!
caritas, стискам палци и ти да се присъединиш към януарския клуб  Grinning

# 187
Здравейте и от мен!
Много съм щастлива да мога да се включа и аз в тази тема. Аз съм с 9 дневно закъснение и термин 10.01. Нямам пъпки, нямам гадене, но пък се сдобих с първото си кило, което на моето кльощаво тяло, според мен направо се набива на очи.
Утре съм на преглед и съм със свито сърце, защото имам един мисед миналата година. От страх да не се повтори същия кошмар, още не мога да се зарадвам както се полага. Горещо желая на всички ни всичко да мине безпроблемно!   bouquet

# 188
Здравейте  Simple Smile Аз съм на ръба на нервна криза, защото синът ми постоянно плаче от пъпките си от варицелата, много го сърбят, а сутринта ми вдигна почти 40 градуса Т. Приемам всякакви съвети за облекчаване на положението.
Имам едно течение което е с кафеникъв цвят/според мен има следи от кръв в него/ забравих да питам АГ-то в понеделник и сега се чудя дали да ходя пак?Иначе нищо не бе боли, теението е слабо 1 ежедневна на ден.
Zoia_Alex, не че искам да те плаша, но според мен трябва да питаш лекаря си за това зацапване. Може да не е нищо тревожно, но може и да е. Аз с първата ми бременност имах такова и се озовах в болница за задържане. Не ти го пожелавам и не е задължително и при теб да е това, но все пак говори с лекаря си  Peace
И аз имам коремче, но то си ми е от преди бременността. Иначе съм слаба. А кожата на лицето ми е ужасна откакто съм забременяла  ooooh! Дано се оправи по-нататък.
Добре дошла на kakatasvrakata, лека и успешна бременност!
caritas, стискам палци и ти да се присъединиш към януарския клуб  Grinning
Благодаря за топлото послещане, надявам се да се задържат нещата, и аз имам един спонтанен преди 4 месеца, и сега ми е доста свито стомахчето, тогава бях в 5 г.с, сега съм хем ентусиазирана, хем ме е  страх да не се вглъбявам много, за да не стане като миналия път. Затова и съм решила малко по късно да ходя на доктор, не искам да пришпорвам нещата, иначе очакван термин е 6 Януари 2010 г. ,разбира се това е по калкулатора.
Rosi79  съжалявам, но нямам никаква информация за момента как може да се облекчат сърбежите, ако искаш мога да потърся?

# 189
  • Варна
kakatasvrakata, през декември миналата година преживях кюретаж в 9 г.с. поради мисед. Ако кажа че не ме е страх, ще излъжа. Но се старая да гледам по-ведро и спокойно на нещата и силно се надявам и вярвам, че лошото няма да се повтори и този път всичко ще свърши благополучно Simple Smile. Пък и днес една чайка се изчайка на главата ми, чувала съм че това е на  късмет  Laughing Не че ми стана много приятно Grinning
Колкото до синът ми, намерих лек срещу сърбежа и сега детето спинка сладко, сладко  Simple Smile

# 190
kakatasvrakata, през декември миналата година преживях кюретаж в 9 г.с. поради мисед. Ако кажа че не ме е страх, ще излъжа. Но се старая да гледам по-ведро и спокойно на нещата и силно се надявам и вярвам, че лошото няма да се повтори и този път всичко ще свърши благополучно Simple Smile. Пък и днес една чайка се изчайка на главата ми, чувала съм че това е на  късмет  Laughing Не че ми стана много приятно Grinning
Колкото до синът ми, намерих лек срещу сърбежа и сега детето спинка сладко, сладко  Simple Smile
За разлика от теб аз успях да се изчистя сама, все пак беше в 5 г.с., аз също се опитвам да гледам ведро на нещата, но от друга страна не ми се иска същите чуства да напират в мен за да не изпитам същата болка както преди. Както майка ми казва "Дядо Боже си знае работата!". И вярвам в това, не му e било времето тогава, сега вече се вярвам, че не случайно са се събрали яйцеклетката и сперматозоидчето Grinning!
Пожелавам си всичко да е наред и синчето ти да се оправи бързо бързо, и да може спокойно да тича навън в това хубаво време Grinning

# 191
Ето ме и мен.....малко успокоена вече........

Видяхме само плоден сак, рано е било за сърдечна дейност, за нея специално - другата седмица. По цикъл съм в едни седмици, а на УЗ показа с 4 дни по-малко - т.е. 5г.с. и 6 дни.

Искам да ви благодаря за подкрепата ви тук. Моля се само всичко да е номално, живо и здраво да е, да няма никакви проблеми. Както с мен, така и с вас!

Доктора отвори на макс. очите си като разбра кое дете ще ми е, но...след ококорването ме подкрепи и ме похвали.

Прилагам документ от първата среща - ТО

Hug Hug Heart Eyes Heart Eyes

На всички чакащи - да не дочакат, а да се запознаят в най-скоро време с двете чертички и да се присъеинят към нас, а на останалите - всичко да е безпроблемно......

# 192
Zoia_Alex аз имах течение като твоето с първата си бременност за сега да чукам на дърво нямам.Пих утрогестан и ми спря,та иди на лекар.
За носенето на деца,на мен ли го казвате,детето ми е над 15 кг,на всичкото отгоре живеем на 3 етаж и живеем в чужбина и помощ от никъде,ама се свиква.И аз се притесняшам дали всичко ще е наред,ама нямам сили над това просто трябва да вярваме .
Добре дошли на новите мами.
Лек ден.

# 193
Момичета аз май забравих да кажа как първо разбрах юе съм бременна(макар че още не бях сигурна и точно този период беше около овулация)та седим си на терасата с детенцето ми и тя сяда на корема и почва да го гали и ми вика мамо тук има бебенце,останах ей така Shocked.Най-вече както казах ние пробваме от отдавна и даве бях почнала да пич хормони да стимулираме овулация,че то при мен мове и само 3 пъти в годината да има.
Относно другия симптом е това че пъпките изчезнаха,даве и сега ми е чисто и по-гладко лицето.чуствам се даве незнам как ще прозвучи но и по-привлекателна.
Коремчето не ми е много голямо,но както казах почти нямам апетит,ям но не е чак толкова.Още незнам какво искам да ям.
Айде стига от мен че ще ви писна.

# 194
Здравейте,
днес си направих тест и има една сууупер бледа втора черта. Утре ще си направя още един тест рано сутринта, пък да видим...

Общи условия

Активация на акаунт