ЯНУАРКИ 2010г чакаме ви!!!

• 16 603
  • 308
  •   1
Отговори
# 195
  • Варна
Добро утро, мамчета,

Добре дошли на новоприсъединилите се!

И аз съм в клуба на вечно плюскащите... не мога да се спра... имам усещането, че не ми се гади само докато ям  newsm22
А с килата съм много напред още след първото раждане... Дано лятото да спаси положението на плодове и зеленчуци, че ще стана 90-литров бидон!!!

Колкото до носенето на първото дете - ние сме вече на 3,5 г. и продължаваме да се носим. Килцата му са вече 14 и не знам докога ще успявам да го нося...
По муцуната имам вече две пъпки гадни. Що народ ме пита дали съм бременна преди аз да се усетя, чак не ми се вярва, ама съм дръпнала напред с килцата и съм направила едни цициии... Успях да кажа на татенцето, на майка ми и на 2-3 приятелки. Лекарката на баткото посъветва да не му казваме още.

Аз ходих на лекар на 4-я ден от закъснението и той каза - 3 седмица. Сега като чета по книгите, пише, че когато плода е на 3 седмици, бременността е на 5 седмици... newsm78    луда работа, не мога да им хвана спатиите, а на снимката от ехографа човека ясно си е написал 3 г.с.

Лек ден на всички!

# 196
Здравейте,
днес си направих тест и има една сууупер бледа втора черта. Утре ще си направя още един тест рано сутринта, пък да видим...

Честито и добре дошла в отбора   bouquet

# 197
Мими честито

# 198
Здравейте пак
Днес си направих още един тест и пак същото. Ходих на лекар и той каза че ниама никакви признаци...
Коментар?

# 199
В 5 тат седмица съм и имам много въпроси към вас:)

# 200
Здравейте пак
Днес си направих още един тест и пак същото. Ходих на лекар и той каза че ниама никакви признаци...
Коментар?

Последен цикъл? Търпение......

В 5 тат седмица съм и имам много въпроси към васSimple Smile

Кой е първият?

Момичета, къде сте? Не пишете?????

# 201
Ето ме.
Мимик не е задълвително да имаш признаци.мове просто по-късно да си забременяла.
Изчакай малко и отиди пак на лекар.или за по-сигурно защо не си направиш кръвен тест.
Който има въпроси да пита,ние сме се събрили тук точно за това.
Мама Цоцоланка,как си.Каза ли на близките си,как реагираха,децата ти за новот попълнение животи и здраве януари.
забелязах че се оправям( ако ми е лошо и не ми се яде,но то това е най-вече сутрин,късно вечерта мога да си хапвам,и нямам проблеми)с чаша айрян(вчера 4 изпих).Мъво като се прибра и му викам трябва да купуваш кисело мляко и той  Shocked,ама нали вчера взех две кофички. Laughing
Както и да е.Казвайте как сте вие,пишете по повече.
Поздрави.  bouquet

# 202
Мама Цоцоланка пожелавам ти всичко да е наред, през цялото време само положителни емоции и никакви нерви Grinning
Същите пожелания и на всички похвалили се с 22 чертички, било пък те и бледи, при предишната ми бременност от нетърпение  си направих поне 6-7 теста Grinning, след като 5 тия показа 1 чертичка малко се посдухах, но след като 1 ден ми закъсня, веднага изтичах до аптеката, едвам дочаках сутринта, и ВОАЛА втора много бледа черта, толкова бледа че чак реших че си въобразявам, след 2-3 дни направих следващия тест и той беше по категоричен Grinning.

Сега вече съм доста по спокойна, направих си първия тест чак след като ми закъсня с 7 дни. И мисля да ходя на доктор на 21.05. Все пак стига всичко да е наред ще се ходи по доктори в следващите 9 месеца Grinning

# 203
Късмет, какво да ти кажа.......За децата - само на големия казахме....Той не прие добре новината, но...ще свикне.......Щерката и малкия - те не знаят.....Щерката тайна не може да пази и ще разбере цяло село, с малкия историята е подобна, та за сега се чувства гузна спрямо тях....Щерката много иска милата сестричка, не знам дали ще я огрее, а и и тя, и малкия от 1 месец все повтарят едно и също - Искаме бебе......Явно предчувстват нещо.....

Родителите ми са далеко, на 600 км. На тях...нямам намерение скоро да казвам, а и затова не казваме напр. на малкия, защото той по телефона всичко ще си каже...Като знам как реагираха за третото, знам от сега и речта за 4-то - в кратце ще бъда срама на родата. Най- ми е жал за майка ми, защото знам,че няма да ме разбере и ще се поболее.......

Свекъра и севкървата са починали, като дори свекървата аз не я помня, моя мъж е бил дете, когато тя е починала.

Приятелки знаят, форума знае - на този етап това ми стига. А и аз не искам повече. Общо взето съседи, роднини на мъж ми, предполагам,че ще разберат,че съм бременна, освен ако не излезе от някъде някой агент на ЦРУ, някъде 6-я месец...Доста съм пухкава и няма да заподозрят за бременност, не очаквам да ми личи........С казването ще сме- според заслугите. Нямам намерение да тръбя, то хората казали,че бременност и кашлица трудно се скриват.....Та все ще разберат - колкото по-късно, толкова по-добре.

Аз също пия много...таратор. Мъж заредил с мляко хладилника. Имам и чесънче. Нямам някакъв апетит, но то има материал по мене не за 1 бебе, а поне за 5.....та няма да ми се отрази лошо малко да погладувам.......Бебето гладно няма да остане - кеф му корем, кеф му бут......

Аз обаче се чувствам много уморена........Вечер заспивам бързо-бързо, нямам желание да готвя, но...днес вече си починах...и смятам след малко да се развихря из кухнята.........Друг е въпросът дали аз ще ям нещо от това, което направя, но това е друга тема........Готвенето ми е едно от удоволствията.......

Я да питам аз като дърта свекърва........Пушачките оставихте ли цигарите? Аз щото от 8 години не пуша, нищо,че 13 години пушех, като накрая и по 2 кутии на ден, но така да помърморя като дърта свекърва да оставите цигарите - крайно време е. В момента се изглаждат всички органи...така че жертвата си струва.

Свраката, кога ти е термина.......На мен по цикъл 3.1., по УЗ - 7.1.

# 204
Последно ми идва на 13.04
трябваше да дойде на 10.05

# 205
Мимик, рано е.......Напр. по УЗ зачеването при мен е станало по-късно.....Ако и при теб се е получило същото - нормално е все още да е много неясно....Знам,че търпението е най-тежко сега, но....нищо друго освен търпение и кураж! А някакви признаци имаш ли?

Късмет, честит голям подпис!

# 206
тъпото е не чак толкова търпението, а това че утре щях да подавам молба за напускане. И секунда не мога да стоя повече на работата. Обаче ако съм бременна не трябва да напускам, а само да си взимам болничен. Та затова ми беше толкова вайно да знам. Почти 100% съм сигурна, ама ако пък не е така...залудо ще си работя

# 207
колкото до признаците...то не са цици, то не е чудо...
друго нищо ми няма. Аз вече имам едно детенце и след него забременявах пак неуспешно обаче. Та втория път някак си разбрах че съм бременна още преди да ми дойде. Знаех си го...

# 208
ние казахме на малакта и за момента не се е издънила,обясних и че не трябва да казва,и не го е направила.
ами аз таратор още не съм хапнла че уча и не върви на чесън да мириша.Но снощи си хапнах пица с кисели краставички,пих айрян и послед салата от домати и краставици и лук ,с лимонче,сол и оцет.
Аз също не съм готвила,ама днес сигурно ще го направя.и на мен ми е удоволствие да готвя,е виж чистенето ми е най-омразното нещо на света,добре че мъжо помага.
Както казах за момента само моите родители,сестра ми и свекърите знаят.не мисля да казвам до 3 месец.
От носно майка ти,за мен детето е най-голямото богатство и колкото повече толкова по-всела къща.
Аз тук от време гледам едно предаване те имат 18 деца и не се спират,та ти си се притеснила за 4  Laughing
Мале сигурно вече ви досадих,а и трябва да излизаме с малакта на разходка.

# 209
Мимик направи си още един тест,а както казах кръвния ще ти е най-сигурен и поне ако не си бременна нчма да стоиш на работа без смисъл.Стискам палци всичко да се нареди при теб.

Общи условия

Активация на акаунт