....за пиърсинга, татуто и още нещо....- 14

• 73 723
  • 605
  •   1
Отговори
# 480
  • Оранжевата стая
Диляна - в безистена на главната тату студио Тату мопс май се казваше - Жоро - много добре работи. Tattoo mops пусни в гугъл и ще ти излезе сайта му да видиш как работи .
http://ladyvera.files.wordpress.com/2007/05/dsc04361.jpg
http://ladyvera.files.wordpress.com/2007/05/tattooresize.jpg
тази той ми я направи.
Не мога да намеря снимка на другата татуировка, но скоро ще я кача и нея

Чудна темичка момичета   bouquet

# 481
  • Пловдив

А ти при кой ходиш,каза че ти е искал много пари?Аз реших,че ще е Божо,но явно не е той.....
До халите ходих,показах му готов модел върху хартия,готов за татуиране,той се замисли и ми обяви голяма сума.Аз се консултирах как вървят татусите в днешни дни,защото моят е отпреди 13-14 години.Този явно искаше да ме ограби,май на глупачка му заприличах,или на баровка newsm78

# 482

А ти при кой ходиш,каза че ти е искал много пари?Аз реших,че ще е Божо,но явно не е той.....
До халите ходих,показах му готов модел върху хартия,готов за татуиране,той се замисли и ми обяви голяма сума.Аз се консултирах как вървят татусите в днешни дни,защото моят е отпреди 13-14 години.Този явно искаше да ме ограби,май на глупачка му заприличах,или на баровка newsm78
Кажи каква сума?
Аз за моята дадох 120 лв. На мъжа ми е доста по-голяма и пак толкова му взе.

# 483
  • Пловдив
И моя е 120лв.Мъжа ми и той тея дни ще ходи за час,но първо трябва да си избере татус.Като го направи ще кача и снимки.Незнам,аз съм доволна от Жоро (Матора,не Мопса).Всеки си решава.

# 484
  • Пловдив
140лв.-за татуировка без запълване,без светлосенки,само няколко стебла на цвете.За мен това са много пари за такава татуировка-така мисля.

# 485
140лв.-за татуировка без запълване,без светлосенки,само няколко стебла на цвете.За мен това са много пари за такава татуировка-така мисля.
Ами, май да  newsm78 Моята има яко запълване и бели светлосенки.
А на мъжа ми е цялата запълнена.

# 486
За първи път чувам за цена на татуировка без запълване или светлосенки Shocked newsm78
Според мен наистина нещо не е в ред...иди на друго място Peace

# 487
  • Пловдив
Mай са множко......

# 488
  • София
Не пиша, но пък не пропускам темата и оттук си взех много ценни неща  bouquet
Трябваше ми доста време за да се реша и това е резултата

# 489
smile3501 newsm10 smile3521

# 490
къде си я направи? Хубава е!

# 491
..колко е голяма Peace

# 492
  • София
Thanks

В Габрово. Страшно харесах татуировката (най-вече как е направена) на приятел и се замъкнах дотам.

# 493
Thanks

В Габрово. Страшно харесах татуировката (най-вече как е направена) на приятел и се замъкнах дотам.
..ако е при Радо..супер Peace

# 494
newsm10 много е хубава, честито
Всички тук давате много добри идеи - вече обмислям сериозно какво да ми е второто тату
а ето го и първото, и пак

Общи условия

Активация на акаунт