....за пиърсинга, татуто и още нещо....- 14

• 73 610
  • 605
  •   1
Отговори
# 45
Ами аз по принцип имам алергия към всички видове метали с изключение на златото.Дори от сребърни обеци ми се подуват ушите,а ако сложа и колие сребърно например ми излизат пъпки.Това значи ли,че трябва да ме пробиват със златна обеца и дали изобщо има такава.Знам,че първо слагат по-дълга,а после се сменя,кога става това?А и толкова ли много боли след като ти го пробият,че да ревеш от болка например... newsm78 или е само некомфортно?
Скоро ще се дупна,ама още размислям.
А и това за алергията трябва ли да го спомена?

# 46
  За пирсънг на всички места свързани с устната кухина знам , че в 7-10 дневен период е:
Забранено-газирано, солено, кисело., ако си пушач да ограничиш цигарите.
Препоръчително: всекидневни промивки на устата (аз ги правих със Сандрин ), задължително след ядене и пиене да се изплаква устата с вода. Препоръчителна е и употребата на алкохол Mr. Green нали свойствата са му близки до тези на спирта Simple Smile
 dodyniki спомени задължителноз за алергията.  Аз имах под долната устна и не ме е боляло никога, а и никой който познавам с пиърсинг на езика не е казал, че боли. Просто е некомфортно в началото.

П.П. На мен ми беше много забавно когато все още ми действаше Лидокаина и ми се стичаха лигите по брадичката, защото неможех да преглъщам hahaha

# 47
  • София/Бургас
Обицата,която ти слагат е от медицинска стомана.Дължината е или 24 или 20 милиметра.Слага се по-дълга, заради подуването на езика.Сменя се след седмица-две, за да ти спадне езика.
За болката- от лидокаина не се усеща нищо.Устата ти изтръпва и те пробиват.
Ако си от София ти препоръчвам да отидеш в Inky Dragon (   http://www.tattoobg.org/inkydragon/main.htm  ) при Емил Сапаревски.Аз се пробих при него и съм много доволна.Обяснява много внимателно и така работи.Пробиването с обицата ми струваха 30 лева.

# 48
Мен ме няма в галерията, но това не ми пречи да ви покажа и мойта скромна придобивка , която е на 2 години вече   Party

http://img401.imageshack.us/my.php?image=dsc00495qr5.jpg  Peace

# 49
  • Пловдив
Много е красива,и аз искам същата.Сериозно,ще търся нещо подобно,харесва ми как стои Peace

# 50
Цитат
Ако си от София ти препоръчвам да отидеш в Inky Dragon
Не,от Пловдив съм,тук на главната има едно студио влизах им и в сайта,много го хвалят,сигурно там ще ходя...така като гледам снимки от студиото ми прилича по-скоро на лекарски кабинет...много чисто било и много внимателни били пиърсърите /незнам дали го пиша правилно/.И тук е 30 лв доколкото знам...

# 51
Мустак..махни старата,,,,и сложи тази Wink

# 52
Бабината ти трънкина ooooh! Crossing Arms
....вече не мога...ще почакаш още двайсетина страници  Whistling Grinning

# 53
Бабината ти трънкина ooooh! Crossing Arms
....вече не мога...ще почакаш още двайсетина страници  Whistling Grinning
пфу ooooh!...добре...тъкмо ще направя и новата Laughing

# 54
  • Пловдив
Поци,спри се,че ти загубих следите.Една,че две,че три....ей,то човек не може да те стигне.
И чакам да ми препоръчаш туш Whistling

# 55
Поци,спри се,че ти загубих следите.Една,че две,че три....ей,то човек не може да те стигне.
И чакам да ми препоръчаш туш Whistling
Милениум,Старбрайт Peace

# 56
вси4ки големи татуисти по света запо4наха да отри4ат старбрайт,за6тото правят 4есто алерги4ни реакции. Naughty
Диляна Ш, ти 6те си копува6 боите за татуса ли?

# 57
  • Пловдив
Има такава опция,ако искам-мога да си избера.Затова питам по-пресните,че мойте татуси са от 10 години и незнам новостите.Дай съвет,моля!

# 58
ами по принцип има добри марки бои в момента, но е най готино, ако има6 опит да си направи6 палитра от разли4ни.Например 4ервеното на някоя фирма е готино,но пък охрата на друга е по добра...
а и зависи от татуиста с какви предпо4ита да работи..по те4ни или по густи...
Наи добре попитай татуиста,който 6те те прави. Peace

# 59
Искам да попитам нещо емилиска като по-веща и все пак жена на татуист.....Ако примерно докато те татуират те боли много и не можеш да сдържаш емоциите си и започнеш да викаш примерно от болка или пък се разплачеш, знам ли...това дали ще издразни допълниетлно татуиста, срамно ли е?! Една приятелка припадна от болка , докато и правеха едно цвете на кръста. Татуиста я свести набързо и я довърши, ама си личеше че я помисли за някаква лигла...Все пак няма какво да си кривим душата, процедурата не е безболезнена  Naughty

Общи условия

Активация на акаунт