ЯНУАРСКИ Великденчета!!!

• 18 377
  • 293
  •   1
Отговори
# 60
Добро утро!
Хайде на кафето

Тази нощ не можах да спя. Сънувах некви глупости и сега съм като пребита. Надявам се Никола да ми влезе в положението  Mr. Green и да ме остави да си почивам.

Аз си мислех, че само Никола е претенциозния дето иска да яде и да го разнасям едновременно, ама като гледам не е единствен.

Лорини, с тази статия направо ме потресе.  #Crazy Shocked. Като знам как го размотваме Никола и го друскаме...., а да не говорим пък в количката как го раздрусквам, за да заспи.... Ох, дано нищо да му няма, че направо изтръпнах.

Малееее, сано сравнявам вашите деца с нашия - ми той много нисък, бе. Егати кюфтето си отглеждам  Crossing Arms. Ей го на, Ада е по-висока от него, а е с 1 месец по-малка.

Иники, май разгеле ще се отървеш от Гармастан-а.  LaughingТребва да почерпиш  Joy

# 61
siska8607 , Радостчо, ние така се заплеснахме по бебоците че пропуснахме да снимаме трапезата, ама децата са по-важни,нали! Wink Важното е че въпреки различията по отношение на вкус и традиции, бях оценена (+) и дори на следващата сутрин получих СМС, че още се чувствали преяли  Joy
siska8607,  много интересна любовна история! То май ако е любов от пръв поглед, и не се действа веднага, после отнема много време... като при нас...  newsm78

Радостчо, аз този метод го прилагам вече 17 години и нямам издънки.  Peace
Sladur4esta, мерси за кафенцето-за мен следобядно Wink и не се притеснявай за ръста, те децата растат на такива периоди на напълняване и израстване, първо наддават, после изведнъж се издължават и после пак така циклично... поне моите бяха така.
Хубав ден от нас с Дани и приятни разходки!  Hug

# 62
Ягодке, дай още един хинт. На мене ми идва само двъхновението, че е зъболекар... след като не е УНГ.

Сис, знаех си, че ще осъзнае въпиущата си нужда от мазилото един ден.  Laughing Кефиш мъ, ще пиша на лични. Всички, които очакват да дигна банкет, правилно правят. Часът и мястото на срещата ще бъдат обнародвани в най-скоро време.  Joy

Уффф днес ми се налага да ида на работа повече от час, представете си. Ще одобрявам готови парцалчета. Това е особено скучно занимание, но има нещо общо с детската ми мечта, да стана дедектив - използва се лупа.  Crazy

# 63
Добро утро на всички!
Аз по принцип и мен самата не обичам да ме докосват излишно

Значи си от моята порода Mr. Green - и аз не обичам излишния физически контакт, някак си ми се обърква енергията от досег с чуждата....

# 64
  • Варна
Добро утро, момичета!

Сладурчеста, Елия е 56 см /+ 10/ от раждането, а е една от най-големите тук.

Леле, момичета, снощи за около час м/у 19 - 20 часа беше някакъв ад - така пищя това дете...реват ли ИСТЕРИЧНО вашите? Аз помислих, че съм я ударила нещо, викам си счупих и нещо...така да реве....а после дори нямаше сили да се наяде и заспа, после дишаше супер тежко вечерта, ама си спа цялата нощ, до към 7 днес, сега е спокойна. Какво беше това чудо...незнам.

И да ви се оплача, егати празниците, егати плюскането! А аз дори и не кърмя...вземам се в ръце вече...пфуууу

# 65
реват ли ИСТЕРИЧНО вашите?

Ми то мойто САМО така реве  hahaha.

Добро утро.
Мим, и аз в началото се шашках, но сега го приемам по-спокойно. То все някой ден ще му мине  Wink.
Сладурче, чудесно кафенце. Относно столчето за кола - ами то много свито седи вътре. Пък и слънцето му печеше, а как се беше изпотил - преобличах го /нали нямаме климатик  Sad/.
Да не ви казвам пък аз как мразя да ме пипат, целуват и т.н.  Sick. Направих огромен компромис заради моя мъж. Това в "моя" обстановка няма как да се случи.
Аз и в кърмаческия писах, как решиха, че щом не му давам на 3 часа да суче, а по-често, значи не му стига. А най-голямото им учудване как може само да кърмя, без да давам нищо друго /АМ, сокчета и тем подобни/. Не бях срещала такива разбирания до сега  ooooh!.
Колкото до плюскането - тц. Свекито готви много странно и аз не мога да ям нейните манджи /май и нейният син не може/. Добре че има пицарии и ресторанти.
Даже седнали сме със сестра ми и идва няк'ъв да проси цигари. Да ама ние не пушим и му казваме, че не пушим. Той обаче не вярва /ние сме 4 човека/ и продължава да виси. При което аз му казах, че ние НЕ пушим и най-добре и той да не пуши, щото са много вредни  Joy. Удари на камък момчето с нас  hahaha.
Хайде стига толкова сега.

# 66
Добро утро! Аз пак се понаспаааах  smile3534

Иначе, Сладурчеста, и аз вчера имах чувството, че ми прави стачка Калоян. Всъщност хич не беше по описанието на стачката  Laughing, ама пак беше много странно - гладен, реве, рита и т.н. Като го сложа на гърдата лапва зърното, суква 2-3 пъти и веднага се отпуска все едно заспал. Махна ли го се почват пак некви филми, че гладен. Лошото е, че и нощното хранене така с 300 зора.. Тая сутрин уж беше добре, да видим ще се окопити ли. Я да те питам - ти беше обяснявала как третираш ноктенцата на крачетата на Никола - Калоян нещо му се е позачервило и подуло едното палче, прилича ми на заболо се нокътче. Какво правеше ти? Извинявай, че те карам да повтаряш, но не успях да ти изровя мнението..

Напоследък е станал тарикат някакъв - само пищи и се кара. Тая сутрин уж беше в добро настроение и изведнъж като почна да ме гледа лошо и ми пищи. Не реве, а пищи. Егати в кво чудо се видях. А също ми е много смешен - дясната ръка само нагоре си я държи, в Хитлеров стил  Laughing

Иники, кефиш мъ и вече ти писах  Laughing

За сантите - ми той и Калоян е +10 от раждането (понастоящем 58). В началото много дръпна - около 6 санта за месец май беше, после вече мноооого слабо (последния месец май само 1 см е пораснал). Ама аз не го и чакам да стане висок, като се има предвид от кви родителски тела е произлязъл  Laughing

# 67
Христос воскресе!!! easter easter
ние изкарахме празника изяждайки едно агне,доста козунаци и строшени яйца, които ще си ги ползвам за моите диети.докато не бяхме на маса се мотаехме по Витошка и си издействах нови кецки,че и сандали Heart Eyes
Евгени беше много кротичък- спеше и от време на време хапваше по едно млекце...вече яде по 180мл АМ и другия месец като се върнем от Лондон, ще започваме пюренцата Wink
на височина е +12см към 28.03, а сега е около 68см май newsm78, но е як и строен, а не като Дари-пухина и с гривнички Crossing Arms

# 68
  • Варна
Киша, по колко пъти за 24 часа яде по 180мл?

# 69
Иначе, Сладурчеста, и аз вчера имах чувството, че ми прави стачка Калоян. Всъщност хич не беше по описанието на стачката  Laughing, ама пак беше много странно - гладен, реве, рита и т.н. Като го сложа на гърдата лапва зърното, суква 2-3 пъти и веднага се отпуска все едно заспал. Махна ли го се почват пак некви филми, че гладен. Лошото е, че и нощното хранене така с 300 зора.. Тая сутрин уж беше добре, да видим ще се окопити ли. Я да те питам - ти беше обяснявала как третираш ноктенцата на крачетата на Никола - Калоян нещо му се е позачервило и подуло едното палче, прилича ми на заболо се нокътче. Какво правеше ти? Извинявай, че те карам да повтаряш, но не успях да ти изровя мнението..
Ами да ти кажа, някой го държи и аз го "оперирам" с една ножица и пинсетка така, че да извадя тази част от нокътя, която се е забила в палчето и после със спирт. Ама ако те е шубе трудно ще се справиш. 

Мим, и Никола реве истерично, когато му скимне. И аз първо си мислех, че нещо му има, ама не. Най-често реве така като иска да го взема и му е скучно. Хитрец е. Пищи все едно нещо му има и гледа някой да му повярва и да го вземе да го успокоява  Twisted Evil. Ама минава номера. Просто не го издържам да пищи. Дано да мине тоя период.

Ох, успокоих се, че не само той е нисък  Grinning.

# 70
Честито Възкресение!  Hug

# 71
Киша, по колко пъти за 24 часа яде по 180мл?
по 5 пъти,а нощем спи от 22.30 до към 07.30ч

# 72
...също ми е много смешен - дясната ръка само нагоре си я държи, в Хитлеров стил  Laughing
Smiling Sisi И Дани е така, само че с лявата ръчичка newsm78 Аз ви питах в миналата тема, дали има други дечица с подобна поза, чудех се дали е в реда на нещата... ooooh! ама явно е!

Виртуални цунки за сладурковците (за който позволява такива)  bowuu

# 73

Барборанче, чувала съм за доктор Мустаков, че е добър лекар алерголог. Сега не се смей, но съм била само при жена му с алергологичен проблем (тя е педиатър и преди работеше в 3-та градска в София), постави ми диагноза от раз и предписа много адекватно лечение. Като написах Мустаков в нета и излезе това: http://www.mustakov.com/bg/main.php?p=1 Само давам идея, ако искаш да опиташ отново...  Дано не е много нахално от моя страна! bouquet
Как ще е нахално, нали сме тук, за да си помагаме  Laughing И аз четох доста за Мустаков, но казаха, че добрият алерголог бил Мустаков-старши, но той за съжаление е починал, а за сина му има много противоречиви мнения. Въпреки всичко сигурно ще я заведа, за да чуя още едно мнение. От два дни не я мажа с нищо, а вечер добавям във ваничката отвара от лайка- може пък като не я мажа да стане по-добре  newsm78 (в отчаянието си опитвам всичко вече!)
Lang, Sladur4esta аз не я знам тази градинка в Младост 2 , но ще я намеря  Laughing , тази седмица обаче го дават дъждовно и май няма да е за дълги разходки  Sad , но другата ще заформим една срещичка!
Angelviolet, много  са хубави рокличките, чудесни са за прикриване на коремче, дупе или понапълняли бедра. Аз обаче съм напълняла изключително симетрично (още едно доказателство, че не съм напълняла от бремеността, а от лакомия) , така де мога да се скрия единствено с някоя чувал  Joy 
Иники, в този ред на мисли барбаронче много ми отива като ник в настоящия момент  Laughing
За кърменето права, на мен веднъж ми се наложи да кърма права на бул. България...нямаше наблизо пейка, а Петя рееев, че е гладна и не се задоволи само да сукне 2-3 пъти, а си се награни щастливо  Joy
Мюрвет, браво на Ада Simple Smile
Мим и Петя реве истерично.
И сега да ви кажа срам не срам какво направи Петя вчера. Ние много често си играеме на самолетче- вдигам я на главата ми и аз поглеждам нагоре и пея или и говоря, много се забавлява. Вчера обаче както и говоря и тя се изповръща....в устата ми  Sick  Sick  Sick Много гадно, ужасТ, а на Милен му беше много забавно  #2gunfire

# 74
И сега да ви кажа срам не срам какво направи Петя вчера. Ние много често си играеме на самолетче- вдигам я на главата ми и аз поглеждам нагоре и пея или и говоря, много се забавлява. Вчера обаче както и говоря и тя се изповръща....в устата ми  Sick  Sick  Sick Много гадно, ужасТ, а на Милен му беше много забавно  #2gunfire

Joy Joy Joy ох  Joy Joy Joy прости ми, но ми стана много смешно  Joy Joy Joy  Калоян тая сутрин повърна в пъпчето ми и се стече доста по-надолу  hahaha, така че пак малко гнусно.. Ама твоето... я кажи сега какъв вкус има повръщаното  Joy

Патилина, аз бях чела, че обръщат много внимание първо на едната ръка, после на другата.. но било сега твърде рано да се каже дали ще са десничари или левичари.. чак към 2 годинки май може да се размишлява в тази насока  Wink

Общи условия

Активация на акаунт