Бъдещи мами - ЮЛИ 2009, Тема № 32

• 12 423
  • 283
  •   1
Отговори
# 135
  • София
В софийския Вис Виталис има всичко,качествено и на поносими цени.В пловдивския не знам.

Момичета, колко са голями бебета ви?

Миналата седмица на ФМ беше 1039 гр.

Последна редакция: вт, 21 апр 2009, 17:45 от Mime-to

# 136
Момичета, колко са голями бебета ви?

Утре следобяд ще кажа. На Жк чувам само "отговаря си на седмиците"....
Добре, че попита да се сетя че утре съм на фетална  Shocked  За първи път така ми литва времето и не усетих кога дойде записания час.

# 137
ееееееееех, как веднъж пък тъстове не съм чула да дават акъл за името на внучето, все тия свекъри!!!  Crossing Arms
BubolecheMeche, ти защо на фетална? за кой път ще ходиш, или просто не си ходила досега?
Да не пропускам нещо с изследванията?   newsm78

# 138
  • София
BubolecheMeche - успех!

Аааа, забравих да споделя, че до тук съм +10. Искаше ми се да са малко по-малко, но док каза: "добре вървиш".  Laughing

# 139
Мойта беба преди една седмица беше 1400 Grinning

# 140
Ей, мамчета, да не стресирате някой с тези напреднали бременности  Wink

Ние сме 800 гр в седмица 26.

# 141
  • София
Само за справка: Ками една седмица по-рано е била 900 грама. Разликата им е ... почти двойно. Та не зададох въпроса за да ви шашкам.  Hug

# 142
  • София
Само за справка: Ками една седмица по-рано е била 900 грама. Разликата им е ... почти двойно. Та не зададох въпроса за да ви шашкам.  Hug
Просто питам.

Уф, вместо да се редактирам се цитирах - извинете ме.

# 143
Ее какви скорости развивате, кръстосаха ми се очите да прочета последните страници smile3537  Joy
Миналата седмица бебока беше 1400 гр.
За количката и аз съм фен на идеята да се пере на автомивка, колкото и да е нестандартно Simple Smile
Комплекти чаршафчета колкото повече толкова по - добре Simple Smile
Кръщене живот и здраве задължително, аз съм кръстена доста късно, тъй че не държа да е непременно преди годинка или малко след това.
Училище за бременни не съм посещавала, форума ще помага, списания, бабите и още куп приятелки вече с бебоци  Crazy
хмм, дано не пропускам нещо, днес не става за навън, подухва и е хладно  Tired Хубав ден ви желая  bouquet
аа за хемоглобина, интересното при мен е че е под нормата - 111, а пък желязото ми е в норма?!, не знам какво се прави в такъв случай, засега нищо не са ми изписали...

# 144
  • София
Мойто бебче както писах в петък беше 1500гр., ама вижте коя седмица съм. Изглежда значително по-малко от на другите момичета които писаха, а доки каза, че е в норма, незнам взех да се притеснявам.
Мимето, къде е този нов Вис Виталис? Нашият бъдещ татко също е роден на 20.07., а се казва Борислав. Замисляла съм се ако дойде на някоя дата с името си, но не съм взела решение да го кръщавам на съответния светец.
За училището за родители много се колебая, наистина няма ли някой който е ходил да каже отзиви? полезно ли е?
Кой питаше за цените на комплектите- аз купих комплект от 4 части: обиколник, балдахин (перденце за над леглото), плик за олекотена завивка и калъфка за възглевничка за 139 лв. Бебешките неща са доста скъпи.

# 145
ееееееееех, как веднъж пък тъстове не съм чула да дават акъл за името на внучето, все тия свекъри!!!  Crossing Arms
BubolecheMeche, ти защо на фетална? за кой път ще ходиш, или просто не си ходила досега?
Да не пропускам нещо с изследванията?   newsm78

Бебка имаше кистички на плексуса, които намаляват но все пак ще отида да ги проследим... Пък и на 4Д до сега не съм била и решихме сега да е Simple Smile

# 146
Успех, Буболече!!!!  Hug

# 147
cveten prashec, не е малко бебето, моето беше 1300 в 28-ма седмица и ми казаха, че е едро бебе.
sarnichkata, хемоглобина ти е много малко под нормата, така че едва ли ще трябва да правиш нещо. Може да е по-нисък заради недостиг на фолиева киселина или витамин В, не е задължитено проблема да е в желязото....но всъщност не мисля, че имаш проблем.
milasara, споменала си за училище към клиника Малинов, може ли да разкажеш по-подробно - кога се ходи, каква е цената и т.н....?
Някой беше питал за масажите и гимнастиката, много добре са показани нещата във филмчето "Грижи за моето бебе". Ето линкове към него:
                I-ва част: http://www.vbox7.com/play:28eecdd0
                II-ра част: http://www.vbox7.com/play:7fb387c1

# 148
Момичета,аз днеска съм много щастлива,защото ходих до Хасково и си купих 7/8 дънки-толкова са тънки и лекички,че все едно съм гола  Joy Joy.Взех ги от магазин за бременни де  Mr. Green
За бебо незнам колко е голямо,защото моя доки не ми казва,но последният път каза,че има време да се види  Crossing Arms
Ходих и до магазин за колички-искам да ви кажа,че на живо са съвсем друго  Naughty Naughty Да ви се оплача,че съм качила още 1кг-за 3 седмици.До тук са общо +10кг  #Crazy #Crazy
За името-моята свекърва каза,че няма да се сърди,ако не го кръстя на тях  newsm44 newsm44 Мислех да е на тях,заради майка ми,но миналата седмица така ми дотегна от тях,че няма да е на никой  Crossing Arms Crossing Arms

# 149
Ем - всичко има в нашия Вис Виталис. АЗ съм ходила засега само в новия, който направиха до Пикадили (в Тракия). на първия етаж са дрешките и всички подобни неща, а на горния - колички, кошари, столчета и т.н.
Буболече - успех на прегледа Heart Eyes
Сърничке - имаше нещо в този случай, май беше недостиг на фолиева киселина (витамин В12) Thinking

На мен никога не ми казват колко тежи беб или колко е дълъг, ама не ме и интересува - искам само да чувам "всичко е наред" Blush

За болница - имам огромното желание да родя при лекаря, който ме следи. Обаче той работи в частна клиника - което е супер, но пък ако нещо се случи с майката или бебето, недай си Боже, ги транспортират до Окръжна болница, нищо че е на 2-3 минути от частната клиника...освен да се моля всичко да е наред, нямам друг избор. Е, имам - но това значи тепърва да избирам лекар, екип и т.н. в Окръжна болница, а отзивите за лекарите там са смесени...

На училище за родители не знам дали ще ходя, исках, но не знам дали ще ми се ходи, имайки предвид че ще стана тромав слон и в жегите трябва да се транспортирам до далечни точки...ще видим. Таткото надали ще идва с мен, аз го информирам за каквото преценя че е важно, а и той ме знае че съм психопат и чета нон стоп, та ми е казал: с всичко съм съглаен, ти решаваш, знам че си информирана...

Общи условия

Активация на акаунт