Хайде мами от Бургас, да помогнем - 20

• 16 293
  • 339
  •   1
Отговори
# 315
Засега съм на линия за утре. Гогуна, няма да си сама. Hug

# 316
  • Бургас
И ние Mr. Green

# 317
  • По света и У нас
И аз ще се постарая да намина  Sunglasses .... постарая, защото изглежда покрай дребо и аз си докарах нещо и днес съм като парцал  Confused
Току-що дръпнах плаката и ще се опитам поне в 2 екземпляра да го разпечатам  Peace

Нищо не казвате за идеята да направим подобни на миналогодишните флаери, с почти същата или същата информация от плаката и добавка от рода: "В случай, че имате желание да се включите в нашата Акция, но сте разбрали твърде късно за нея и не сте успяли да помогнете, моля обърнете се директно към някоя от 4тирите изброени институции или към нашите доброволци на телефон:       .........
Предварително благодарим за проявената Шедрост!"

Някой който е по-добър във формулировките да помога, че моя милост  Blush
Идеята е, тъй като тази година закъсняхме като цяло с популяризирането на Акцията, а през щанда със сигурност ще мине не един или друг човек, които ще проявят любопитство ..... раздавайки тези листовки да "зарибим" повечко хора  Mr. Green
Гогунчето, каза да й пиша телефона  Peace Някой друг доброзорец  newsm78

Мадлен, ще имаш ли възможност да минеш през Армстронга /миналата година те бяха единствените, които откликнаха и се включиха с дарение в Акцията/, аз ще ти пратя сега на мейла писмото ..... или може би Ками, ако има някаква такава възможност  newsm78

# 318
Люси, аз подкрепям идеята ти за листовки и съм насреща за изработването на фаила. Допълнението в текста също ми харесва.

# 319
ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН НА ВСИЧКИ ПРАЗНУВАЩИ ДНЕС !!!
Да сте живи и здрави и много, много късмет и усмивки  Heart Eyes
ЧЕСТИТО на малката София !!!

Asya    bouquet  Heart Eyes  bouquet  Heart Eyes  bouquet Heart Eyes

Аз през Амстронга днес няма да мога да мина. Но люси, ако имаш възможност пусни мейли с контакти. Който иска може да се включи и в последствие. А за флаерите - нищи против нямам да се принтират няколко... наистина понякога се спират и заприказват хората и искат в бъдеще да поногнат с нещо...

Като се наспи малката ще сляза да видя тентата и транспаранта  Hug

за утре май 9.30ч.  newsm78 не знам
не съм сигурна и аз дали ще успея, по-късно ще пиша
май стана масово - една седмица по градини и хоп една в къщи ... ooooh!

# 320
  • По света и У нас
Честит Имен Ден и от мен, на всички празнуващи  Heart Eyes

Ками, освен утре сутринта, само дано съм в кондиция  Praynig, да мина да взема тентата + транспаранта .... ако ти не успееш  newsm78
Бързичко да се оправяте  Hug, че и ние вече една седмица сме  Sick
Може ли да те помоля да пуснеш една Покана за Акцията в Общата Тема  Praynig и без това ти по-често се отчиташ от повечето от нас  Wink

За Армстронга, остава или мадлен за днес ... или утре някой от нас ще намине  Peace

Asya_ ще се постарая малко по-късно да ти пратя инфото за флаера  Peace .... Ако успея мисля утре сутринта да мина през  ooooh! /забравих как се казват/ да ги разпечатам и да ги нарежат  Peace

Преди малко говорих с г-жа Овчарова от Бата, относно проваленото ни ходене днес  Blush .... след 23ти се надявам да сме повечко на линия и да наминем да им отнесем малко материали  Peace /тъкмо ще са се посъбрали надявам се малко и от Акцията  Peace/

# 321
ima problem Crazy-тентат се оказа потрошена след последната палатка на която не съм била и не знаех до днес за инцидента Embarassed-какво правим???
ина4е аз утре съм там в 9.45 най-късно с маса и 2 стола(ако кажете и пове4е)

# 322
  • По света и У нас
така или иначе имаме купена тента /преди последния Великденски базар/  Peace .... Ками писа, че ще я потърси  Peace, така че МЕРЕЛИН - споко  Hug

И момичета, да не си забравите тениските на ДБМ  Crazy, за тези които имат  Hug

# 323
  • Бургас
Нали си купихме тенда преди последния базар Peace
Люси аз минаването ще мина ама освен усно да ги дапозная друго не мога ако ми пратиш покана на мейло в къщи нямам принтер, ама т и ми прати пък аз ще гледам да измисля нещо и утре да мина
Аз утре съм с дребната и 9.30 съм на Тройката да ви чакам.

# 324
Aз днес разпечатах няколко листа с плаката на Ася и вече ги разлепих тук-там. Надявам се да бъдат видяни от повечко хора. newsm17
Освен това ходих до ПУ, мед. сестра я нямаше, но огледах залата. Става въпрос за 5 бюра , може и да са без поставка за компютър , тъй като компютрите са десктоп (т.е.хоризонтални и мониторите са върху тях). Цветовете в стаята са бледо жълто и бледо светло синьо. Има гардеробчета в светло синьо и бежово и ТВ секция в малко по-тъмно синьо и бежово.Има и две големи маси като тази на Ася. Така, че бюрата могат да са в светло синьо или в светло бежово(  светло дърво). Размерите не са толкова от значение защото има доста място. Дайте предложения ако някой е видял някъде свестни промоции на бюра.

# 325
Изглежда с листовките няма да я сколасаме, нещо не успяхме да се организираме с текстове, дизаин и печат.

Смятате ли че има смисъл, да изработим такива листовки, които след акцията да се разпространят?

# 326
 За съжаление не мога с много да помогна   Blush  щот нито съм с кола  да взема нещо ,че и с ремаркето ще съм на всичко отгоре    ooooh!   

за листовките не е лоша идеята  ,но аз съм свободна чак на 23-ти

# 327
  • По света и У нас
Тента + транспарант + покривки /всичко от Ками/ - при мен  Peace
МЕРЕЛИН ще донесе маса + столчета
Часът си остава непроменен - 9:30 ч.  Peace
Да не си забравите тениските  Wink

Дано Денят ни е Слънчев и Ползотворен  Hug

# 328
  • sofia
Успех моми4ета Peace

Времето няма да е това,което трябва да е ,но поне няма да вали Simple Smile

# 329
Не успях да дойда ,но моята не се е оправила/ мислех че е добре вече  Sad / ,че даже май пак на лекар ще ходим  ooooh! 
надявам се да има достатъчно хора и  съжалявам много  ,че не мога да помогна 

Общи условия

Активация на акаунт