Деца с увреден слух-7

• 40 587
  • 369
  •   1
Отговори
# 165
Здравейте Черпя Ви виртуално днес Марти става на 5 годинки.    Wine Glass beer smile3510 cook

# 166

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА МАРТИ! newsm59  ura Tada

Да е жив и здрав,все така чаровен и палав,,весел,засмян и много много щастлив!
  И все повече нови и нови думички за радост на мама и тати!

bigdance2 bdbaloni newsm36

Да почерпя и аз-  party023 beer Popcorn.Ние вчера направихме една година от включването на Мая,една година в света на Чуващите,макар,че доста по-късно,благодарение на Боби тя наистина успя да чува.Все още и е много трудно,но иначе има желание да повтаря думички,макар и не много ясно,знае и няколко смислени,като напоследък и чайша-чакай сега...Успяхме и едно много кратичко стихче да научим,което ще казват на тържеството за завършване на годината.Иначе в нас много се инати и не иска нищо да учи,в движение по и е интересно,и само бели и нови щуротии измисля,играе навън с децата всеки ден и като започне на един бебешки език да им обяснява нещо,само аз си я разбирам...

# 167
  • Плевен/София
Сега Марти е навълна рожден ден и като не слуша му викам няма да имаш рожден ден той почва да се сърди и вика ши има ден ден мати .Викам няма да имаш торта той пак ши има тота коти маляли шек от време на време започна да казва и р..но  още на някой въпроси като му ги задам ги повтаря.

Значи въпреки всичко, рождения ден е дошъл Grinning! Живо и здраво и непослушно момченце!

# 168
Много Ви  благодаря за поздравите.марти лудее пред блока и чака да дойдат гостите.А тая сутрин като стана веднага отвори хладилника да си гледа тортата.има едно магаре право сложено той го слага на четири крака и сам си вика браво на марти.

# 169
Здравейте Черпя Ви виртуално днес Марти става на 5 годинки.    Wine Glass beer smile3510 cook

bdbaloni и от нас!

Новото при нас е, че вече имаме дата за операция - 01.07.2009! Много се страхувам, но дано всичко мине както трябва Praynig!
Бори сега е малко сополив и накашлящ, но това е от първото ни зъбче и се надявам да отшуми бързо, че да не се налага да отлагаме!

# 170
 PeaceДано операцията да мине добре и скоро да се хвалите с добри резултати.А къде ще оперирате малкия?

# 171
PeaceДано операцията да мине добре и скоро да се хвалите с добри резултати.А къде ще оперирате малкия?

Благодаря ти, мила! Операцията ще бъде във ВМА от доц. Цветков!

Elisana, искрено съжалявам за малката! И Бори беше на 3 месеца, когато разбрахме!

Последна редакция: сб, 20 юни 2009, 18:58 от tina_v

# 172
честито на всички рожденици,да са живи и здрави и много бъбриви  bouquet.Момичета някои от София може ли да ми напиши джиесема на доцент Венета Божиново детски невролог тя е завеждаща в детска неврологична клиника в София ,болницата не мога да ви я кажа само знам че се намира на 4 километър

# 173
Zdrawejte!
Велина ето какво намерих за Божиноова
Дeтска Неврологична Клиника - УСБАЛНП "Св.Наум"
Цариградско шосе ІV км.
9702 231
Тина, желая ви успех и ще ви стискаме палци всичко да мине наред, и то ще е така със сигурност.
Поздрави на Марти! Да е много здрав и много приказлив!

# 174
Тина, желая ви успех и ще ви стискаме палци всичко да мине наред, и то ще е така със сигурност.

Hug Благодаря ти, Кате!  Hug

Специални благодарности и на Боби!   bouquet

# 175
    bigdance2Честит рожден ден на Марти ,да е жив и здрав , весело лято  Tada и да радва  мама и тати с много много нови думички  newsm67

tina_v   успешна операция  Peace
silvana.m   Честита годишнина  и занапред много успехи Peace

Отдавна не съм писала имах много ангажименти нашата кака беше абитюрентка  Simple SmileВръщам се назад да ви чета !

# 176
Силве честита годишнина и вече само нови и нови думички да казва Мая и много да ви радва.  bouquet

# 177
  • Плевен/София
   Тина, много се радвам за вас! Сигурна съм, че всичко ще мине по мед и масло. Вземи водичка, сокчета, някаква любима играчка на Бори, дрешки с копчета отпред, или с широко деколте, а за теб - книга или списание, и стотинки за телевизора в стаята, че ще трябва да будуваш дълго време. По мои изчисления тази операция ще е преди да е навършил годинка? Ако е така, браво и на вас, и на Доц. Цветков!

# 178
tina_v   успешна операция  Peace

Тина, много се радвам за вас! Сигурна съм, че всичко ще мине по мед и масло. Вземи водичка, сокчета, някаква любима играчка на Бори, дрешки с копчета отпред, или с широко деколте, а за теб - книга или списание, и стотинки за телевизора в стаята, че ще трябва да будуваш дълго време. По мои изчисления тази операция ще е преди да е навършил годинка? Ако е така, браво и на вас, и на Доц. Цветков!

Simple Smile Благодаря ви, момичета! Hug

Гале, ако имаш номер на Глобул, дай ми го да се чуем! Praynig

# 179
Благодаря момичета

Общи условия

Активация на акаунт