90 дневна диета - килцата ти стопи и фиданка остани-тема №48

• 19 086
  • 446
  •   1
Отговори
# 75
  • СоФиЯ - ДрАгАлЕвЦи сега в Lloret de Mar (Costa Brava) - España
Иринкa , радвам се , че детенце е добре.  Hug
Щом дивее и щурее значи е здрав.  Peace

# 76
  • София
Добър вечер!  Hug
Чак сега сядам... разбих се от оправяне, местене на мебели, пране на пердета и какво ли още не...  Laughing
Даничка, черен шоколад bouquet  bouquet добре дошли при нас!
Ели  Hug благодаря ти! Вярно е, че и друг път си ми казвала за кученце...  Hug
Иринка  Hug радвам се, че детенцето е по-добре! Щом започва с лудориите - значи всичко е ок!
Жабка Hug ти наистина си била дежурна! bouquet Hug
Стели Hug браво за хубавия резултат! HugНаистина си нашата гордост! bouquet
Днес хапването ми беше 2 ябълки сутринта, на обяд зелена салата и зеленчуци с картофчета, вечерта - зелена салата и 3 картофа в микровеле.
Знаете ли тази технология? Става невероятно вкусно: взимате 2-3 картофа, измивате ги хубаво и както са много мокри ги увивате в 1 страница от вестник - всеки поотделно. Без да ги белите! И включвате печката на макс. След около 7 мин. са готови - /в зависимост от големината/ приличат на печени, ама и са като задушени - разрязват се на половинка и с някаква подправка за картофи се наръсват... Мммммм... трепач са! Синът ми си взима масло и както са горещи слага една люспа върху тях и подправки. Ако не сте пробвали - обезателно го направете, защото понякога това е спасението когато няма нищо за ядене, а сме много гладни  Sunglasses
А и аз не бях яла картофи от миналата година. И ориз също...  Rolling Eyes Нали предишният режимът ги изключваше! Сега съм супер доволна!
Пожелавам ви хубава вечер... само ще си тегля още един лак на ноктите и съм готова за утре - красива и прекрасна  Laughing Sunglasses
Лека нощ и отслабвайте докато спинкате!

Последна редакция: пн, 20 апр 2009, 20:53 от Snow4eva

# 77
Иринка щтракнах на това червеното дето пише торти  мммммммммммммм какви вкусотии , ти ли ги приготвяш!?

# 78
  • СоФиЯ - ДрАгАлЕвЦи сега в Lloret de Mar (Costa Brava) - España
Сноучева , ма нЕма да ви лъжа - дежурствата са
ми от към 7 до към 22-23 ч.  Mr. Green
Ако съм се наспала бързо , може и по рано да съм тук.  Laughing
Бе луд умора нЕма , само се поти.  Joy

# 79
  Ели Hug Hugако искаш да ти пратя снимки Mr. Green
        Оф аз тая вечер смесих белтъците Rolling Eyes ooooh!

# 80
  • в сърцето на моето Слънце
Ехо, снимки искате ли пак.
Ама са на торта. Казвам, защото ако някой реши, че му е слаб ангела може да не отваря линка. Това е последната за този месец.  Peace
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=350857&pid=11716560

# 81
mimka_2001,да,всичките ми албуми са мое дело и са за домашна консумация  Wink

Стели,много вкусни торти!!

Момичета,благодаря ви за пожелания за малкия   bouquet

Като сте почнали със снимките,ето и моя принос за празника
 http://www.snimka.bg/album.php?album_id=366605

утре вечерта сигурно ще дойдат кръстниците,та ще готвя пак   Party

Последна редакция: пн, 20 апр 2009, 23:21 от Иринка

# 82
Ето ме и мен - днес въглехидратна и режимна.  Grinning За закуска 1 ябълка, обяд - парче козунак и някоя курабийка, за вечеря - малко парче паста и малко бейк ролз, може и да е грешка, но ми се прияде.  Crazy Днес ми дойде МЦ и минуси не чакам, а и след тези прегрешителни дни не смея и да си мечтая дори.  hahaha Утре ще бъда режимна - плодова, че имам да изкупвам грях. То добре, че така стана да прегреша около празниците, та сега не се съблазнявам нещо.  Joy

Даничка1979 и аз да те приветствам с добре дошла!   bouquet Постигане на желаната от теб цел ти желая!  Hug

Стел както всички твои творения, това също е уникално.   bouquet Направо се чудя как им устояваш.  Outta Joint Добре, че днес хапнах пастичка, та ти разгледах обстойно изкушенията.  hahaha

Иринка
браво, всичко изглежда невероятно, личи си старанието.   bouquet

Аз ви желая лека нощ, тъй като нещо ми е нервно цял ден, имах напрежение и смятам да лягам. Hug

# 83
Здравейте фиданки!
Лошо, лошо! И днес не намерих релсите newsm45, а трябваше да съм плодова...
От утре режимна, обещавам. Peace
Лека нощ на всички и сладки сънища!

# 84
Жани, Веси и всички момичета, които са се интересували от мен, благодаря ви!  Hug Имах тежки дни, но вече съм добре, все още режимна, с малки прекалявания.  Laughing

За протокола - до сега съм минус 20 кила, трети цикъл трудно свалям, ма и на толкоз съм доволна, има си хас.  Mr. Green Дерзайте, фиданки, не е невъзможно!  Peace

# 85
  • Стара Загора
Добро утро Hug
Хайде на кафето и закуската Wink

lady_ivy  ти направо ме срази с твоя резултат #Crazy БРАВО  newsm51
Добре дошли на новите и узпех с диетата Hug
Аз сега задържам килограмите,но съм супер режимна-на Великден бях на въглехидрати и на обяд ядох крекери,за вечеря бисквити и 2 бонбона-даже не съм прегрешила с козунак Peace
Хайде вече от днес кой каквото ял-ял....влизайте сериозно в релси,че ще стана лоша  bash
Ето ви няколко снимки от формулата.Ние бяхме на вип места под козирката и не усетихме нито вятърът,нито дъждът Heart Eyes

http://www.snimka.bg/album.php?album_id=367506

# 86
  • София
Добро утро! Hug
pamsi  Hug мерси за хубавото кафенце. Бях си извадила един грейпфрут от хладилника, но като видях кивитата се сетих, че имам от тях и ги смених! /даже вече ги изядох/ Laughing Много хубави снимки видях! Hug
lady_ivy   bouquet браво! Аз си мислех, че е мит да се свалят 20 килца с тази диета! Супер резултат!!!
Стели Hug невероятни фантазии има на снимките!  bouquet
Момичета, не мога да повярвам! Моят заспал организъм се събуди! За двата дни съм свалила 2.100 кг! Направо съм доволна! А се опасявах, че ще рипне кантарът нагоре от плодовете или картофите... Ето, че нищо не мога да прогнозирам! Sunglasses Да, вчера се разбих, все едно цял ден съм била на крос-тренажора, но не е само от това!
А от днес - тръгвам пеша на работа! Не е много пътят и мисля, че мога и наведнъж да го взема /без да съм тренирала/
Пожелавам на всички много хубав ден и работна седмица! Hug

Последна редакция: вт, 21 апр 2009, 07:10 от Snow4eva

# 87
добро утро фиданки
Памси благодаря за кафенцето и закуската
чудесни снимки гледах
Стел ти си невероятна с твойте сладки изкушенея
Иринка-радвам се за детенце,и ти си спретнала чудесна
празнична трапеза
lady_ivy-браво и на теб
на всички мили фиданчици лек
и усмихнат ден от новата работна седмица Hug Hug Hug