Vip Brother епизод 3 - Пети номинации

• 88 983
  • 2 198
  •   1
Отговори
# 90
Моля ако някой гледа в момента да каже дали се чува това пращене.... едвам ги чувам какво говорят ....

Нещо за обслужването в болниците споменават...как било в Германия ... Обсъждат някакви професии ..

Тюдор: А тираджия да си ..готино ли е а ?
Ицо (мисля): А във Вип брадър 3 да си  Joy

# 91
Пипи се жалва ,че не е усетила велик ден ... Тази изолация... това всичкото... Това било ден на семейството,на трапезата...

Любо я пита : Ами като си била в Англия как си била... пак си била сама и далеч от семейството...

Пипи: е да де..ама аз там съм си правила (нещо си) ББ трябваше да ни каже по отрано кога е бил деня... трябваше да се подготвям..Все едно днес да и кажат: Днес е 23декември ..утре е 24 декември- е нестава така ... Трябвало време да се подготвят...Много било подтискащо ....

# 92
ТиРи, благодаря за репортажа!  bouquet

# 93
Мама Цоцоланка мерси за темичката   bouquet

Черен екран . Незнам дали  го спряха или проблема е в моята връзка  newsm78

# 94
Понеделник, 2009-04-20 10:16
В Спалнята Аня и Пипи спят с хванати ръце.
   Joy  Joy  Joy /от сайта на ББ/
Тия и в съня си играят роли........не се ли уморяват   Tired

# 95
Тръгна си от самосебе си... явно са го били спрели ТЕ ....

През времето Аня си е взела душ,в момента се занимава с косата си,голямо сушене пада...с дефузер е,обаче се суши отдалеч...Камерата не се откъсва от нея.В далечината се чуват гласове...

# 96
  • 7800
Някой ще ми даде ли линк за онлайн гледане на Диема 2?

Мисля, че рожденичката Вергиния (да ́и е честит денят) го беше дала из първите теми.

# 97
Тук имаше он лайн, но и тук не върви сега.

# 98
# 99
Аня е пред огледалото , оправя си косата..връзва,пуска кичури...прибира кичури , отново пуска кичури... леко навива с пръстче...Спря се  най накрая...  ooooh! Сега обува чорапи..маратонки..Пипи чисти с прахосмукачка в женската спалня..Аня само я прескача да си вземе това...онова...

Аня : Део се насра ..Ха...  Sick
Део: цирка свършва вече.... колкото и да ни се иска....

# 100
# 101
Къде тук? Не виждам Диема 2, само Диема + и НОВА.  newsm78

# 102

написа ли име и парола...огледай се някъде на сайта ги пише...

# 103
Аня вика : Тоя дрисльо се насра!  Sick
За Део ли ставаше въпрос  newsm78

# 104
Аня коментира,че белия мокет бил страшно мръсен... сега щяла да си пуска белите хавлии за пране..та ако някой имал бяло да давал... Део говори с Мария , че не вярва че ББ е правил монтажи... нямало да бъде честно,ако довечера се окаже вярно,едва ли ще има следващ ВИП сезон...никой нямало да иска да влиза... Той не вярвал,че имало монтажи....

Общи условия

Активация на акаунт