Vip Brother епизод 3 - Пети номинации

• 88 863
  • 2 198
  •   1
Отговори
# 1 350
Малеееееееееее айде   пак  Павлов..............на 3-тата минута Пипи след смърта му била там в Пирогов и какво????

Ох да се включи Дарина ако ще се включва,че да даде малко ред на емоциите.
Ивайла е искала телефонен разговор с нея  Peace (което не ми се струва добра идея  ooooh!).

# 1 351
Аня пак започна: Когато убиха Илия Павлов...Пипи и Сашо бяха в Пирогов .... Ама айде да не разказваме....

#Cussing out #Cussing out #Cussing out #Cussing out #Cussing out

как не ги беше срам просто.....

# 1 352
Предполагам, че Пипчиту искаше да каже, че на третата минута Ивайла е била в Пирогов при Илия Павлов, а Дарина по това време е била в Америка и май е пристигнала доста по-късно. Ивайла е била бременна по това време с Рая.

# 1 353
Аня пак започна: Когато убиха Илия Павлов...Пипи и Сашо бяха в Пирогов .... Ама айде да не разказваме....

#Cussing out #Cussing out #Cussing out #Cussing out #Cussing out

А какво са правили Сашо и Пипи в Пирогов, да не би Пипи да визираше случая как Ивайла на 3-тата минута е била при Илия Павлов? newsm78

# 1 354
Някой гледал ли е чужбински благотворителен ВИП Брадър? Такава ли помия е и там?!  Tired

# 1 355
Предполагам, че Пипчиту искаше да каже, че на третата минута Ивайла е била в Пирогов при Илия Павлов, а Дарина по това време е била в Америка и май е пристигнала доста по-късно. Ивайла е била бременна по това време с Рая.

Да, и аз си спомням нещо такова, досега се напъвах да си спомня.

# 1 356
Евала на Ивайла!!!!!
И аз не и бях фенка ,но сега ми харесва !

# 1 357
  • София
Това за омарите ми беше жизнено важно!  Joy Вчера едвам изтърпях Аня, сега и Ивайла, идва ми в повече! Аз нямам 25, с тея двете  може да ми побелеят косите! Спестявам си ги! И утре мисля, да си ги спестя! Психясаха и двете! Да пият по една студена вода и да си ходят!

# 1 358
Човекът е починал, поне в тук нека имаме милост  Peace

Ако някой е бил до Пипи и Сашо, да разправя, в противен случай предлагам да се въздържим  Peace.

# 1 359
Ивайла говори доста по-свързано от Аня, а не я видях да си пише на листче цял ден  Grinning

# 1 360
Нова телевизия се намеси и този път и обърна нещата, точно заради тези манипулации съм гледала другите брадъри по диагонал!- Даже не съм ги и гледала, като се замисля.

# 1 361
Човекът е починал, поне в тук нека имаме милост  Peace

Ако някой е бил до Пипи и Сашо, да разправя, в противен случай предлагам да се въздържим  Peace.

Незнам каква работа имат Сашо и Пипи при Илия Павлов?

# 1 362
...

Незнам каква работа имат Сашо и Пипи при Илия Павлов?

Отишъл е да снима.

# 1 363
Това ,че Ивайла е била в Пирогов и че е плакала много,го прочетох тук е предишна тема на ББ...

Всеки може да скърби за загубен чевек , без значение..любовник,познат , приятел....

Ивайла е права за всичко.....  Peace

# 1 364
Ивайла говори доста по-свързано от Аня, а не я видях да си пише на листче цял ден  Grinning
Аз честно казано съм изненадана .Права си.

Общи условия

Активация на акаунт