Vip Brother епизод 3 - Пети номинации

• 88 978
  • 2 198
  •   1
Отговори
# 2 040
Totally*Av4e , за Жоро ли питаш ? Какво да ти кажа, не ми е близък, не мога да го коментирам, но съм била свидетел на някой сцени помежду им .... Не беше мило и готино отношение от негова страна....

ПП: Ужас , каква клюкарска душица съм  Embarassed

# 2 041
star мерси мила.  bouquet

# 2 042
Абе той си беше чиста проба боклук с кинти,мъж е прекалено голяма дума.Размера на тялото му в случея си е допълнение към душицата му.Да не говорим че си беше женен с дете тогава.
Това вече си е гадно. Confused

# 2 043
Totally*Av4e , за Жоро ли питаш ? Какво да ти кажа, не ми е близък, не мога да го коментирам, но съм била свидетел на някой сцени помежду им .... Не беше мило и готино отношение от негова страна....

ПП: Ужас , каква клюкарска душица съм  Embarassed
Дай детайли де  Grinning Sunglasses (аз съм още по- клюква)
 това, че е излизала с някой по-нисък  не е непременно е за пари .

била е на 18. аз на 17-18 с такива хора излизах, с каквито и едно кафе не бих изпила сега . и не само излизах ами ги и обожавах  Laughing Mr. Green Mr. Green кофти е за грубото държание, но и това нищо не показва. билА е млада и глупава.

# 2 044
Дали във форума на ВБ се пише толкова, колкото и тук? Joy Едвали...

# 2 045
хубави са й краката на Аня
няма никакъв спор за това
Точно това исках и аз да напиша. Бих се радвала на 50г. да имам такива крака Crazy Вече нямам търпение да става 20 часа.
                         Честно, ако на 50 се вълнувам най-вече от краката си най-добре да ме застрелят  Tired.
                         Привет от мен, 70 страници изчетох днес, но ви настигнах. Пот и коктейли капят от морното ми чело. Но съм готова за довечера  Twisted Evil.
                         И... не ви чувам смс-ите  Whistling.

# 2 046
била е на 18. аз на 17-18 с такива хора излизах, с каквито и едно кафе не бих изпила сега . и не само излизах ами ги и обожавах  Laughing Mr. Green Mr. Green кофти е за грубото държание, но и това нищо не показва. билА е млада и глупава.

Аз на тази възраст какво гадже имах... шок и ужас. Ама лИбоФ да видиш. Изтрещяла работа. ooooh!

# 2 047
...За кЛаузата дарявам шампоан и балсам за укротяване на пощурели косми по главата!
                        От мен дарение хапченца, за укротяване на пощурели  Mr. Green.

# 2 048
Прибързвате с коментарите ми се струва. Не се знае до довечера какво ще стане. Може пък някой да се навие да я защити. (освен мъжа и имам предвид)
                          Пък може и мъжът и да се развие... Има време още да реши дали да скочи в дълбокото  hahaha.

# 2 049
TiL_kO, това, че един мъж е висок 1,50м, по-малко мъж ли го прави?

Как по - малко бре?
Знаеш ли какво голямо ще му изглежда достойнството на тоз ръст? Naughty

Аз съм с коса, нафризирана, нагримирана и напарфюмирана, с тигрови гащи и пищна гръд навън. bowuu
Дет се вика, готова съм, само не съм измислила начин още, как точно да изгоня Милото!

# 2 050
                         И... не ви чувам смс-ите  Whistling.

Как не чуваш бе 17418 и 090055418  Mr. Green

Аз пък да ви кажа искам не на 50, а сега краката на Палавата. Mr. Green

# 2 051
...Циганите са по-човечни... Ще си подам документите да ме приемат за циганка. Crossing Arms
                       Мани, на едно преброяване за статистиката като ме попитаха за националност, казах 'циганка'. Мама като чу, щеше да припадне  hahaha. По нейно горещо настояване не ме послушаха и ме писаха българка все пак.

# 2 052
... Ивайла мноого ми падна на сърце , обаче, със следните си качества, които за мен са мноого по важни от недостатъците й
- добра и непосредствена - Ивайла е наистина добър човек, наистина иска да помогне и за каузи както и на хората около себе си. Тя подходи с доброта към мис-ката, просто беше криворазбрана, а се скара с нея чак , когато онази постави своето благополучие пред каузата за дечицата- ивайла не толерира лицемерието и несправедливостта
-непоносимост към всякакви интриги и шушу-мушу- смела е и обича конфликтите да са директно и в очи.
-подаде ръка няколко пъти и към Ани и към Тони за да се изяснят, но не беше разбрана и приета от отсрещната страна
-емоционална и кибритлийка, сигурна съм, че е страстна и , че може да обича- може да е мутреса, но като я гледам не би била с човек, когото не обича.
-амбициозна и с хъс.
- не знам колко е образована, но показа, че може да води спор и да изразява мнение доста по компактно и успешно от актрисата Аня, която така и не стана ясно за какво се бори. Със сигурност не е глупава нито проста.
 Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
                              Горното беше просто страхотно  Hug!

# 2 053
Имам чувството, че Аня е неразбрана, затова ще цитирам едно списание:
„Ние сме дребни души”, призна Ивайла Бакалова на живо от Къщата на VIP Brother 3. Тя дори няма представа колко е права. Бившата Мис достигна до това прозрение, след като самата тя установи, че не се вижда дали звездите имат сърца, а е по-важно дали са популярни, писа "Блясък". Ние ще добавим-важно е с какво са популярни. Ивайла би трябвала да огледа себе си. Мис България 2001, която стана такава в конкурса на Дарина Павлова, не без съдействието на самия Илия Павлов, обясни на Ники Кънчев, че приема дуела с Аня Пенчева, защото по този начин ще спечелят повече пари за каузата. Вълнуващо е , че Ивайла Бакалова мисли така благородно, а по цял ден дърдори глупости и подсилва напрежението. Актрисата вкара интрига, но поне каза истината “Много е кофти да продаваши тялото си”. Дори не използва имена. Не, че Аня Пенчева е света вода ненапита, но мутренските представи за висше общество взеха да стават хипер досадни... А пък и тя е приятелка с Дарина Павлова, както межждувпрочем почти всички родни “звезди”- Слави, Мартина Вачкова. А също братя Илиеви, Маргините.... Да ви имам приятелите. Както вече писахме този скандал нямаше да стане без активното съдействие на сценаристите и психолозите на шоуто.

Едно обаче трябва да им се признае. Те са напипали начин да покажат цялата измислена същност на родния ни хайлайф, да разиграят жестока пародия на отвратителното му лице. Ако една жена може е известна с това, че е имала връзка с човек, кого наричат Вълка и е била близка с човек като Илия Павлов, тя е върхът на сладоледа. Та даже и журналистите започват да го втълпяват. Гнусно е да живееш в такава държава и не трябва да се изненадваш, че в нея отвличат хора, че всичко е наопаки и все по зле става. Каквито са ти виповете, такава ти е и държавата.

В конфликтa между Ивайла и Аня е въвлечена и вдовицата на Илия Павлов-Дарина. Името й беше споменато от Аня, която индиректно заяви в ефир, че й е много добра приятелка. Освен това Пенчева сподели, че е била свидетелка на сълзите и мъката на Дарина, заради изневярата на съпруга й Илия с Ивайла. Миската заключи, че актрисата е много лицемерен човек и се опитва да манипулира хората, не само в Къщата на VIP Brother, но и извън нея. Сестра Бакалова, от своя страна, също заяви, че е близка с г-жа Павлова и, че между тях няма конфликт. Това е важното. Бихме предложили на Аня да преименува серила, който пише на : “Всички обичат Дарина Павлова”. А ние пак ще ще гласуваме. Така правим винаги.

Светлин Търновски

# 2 054
...И тази идея за директния двубой със смс-те да не мислите, че Аня я е измислила. 100 % е съчинена от ББ и сценаристи иначе не виждам как така с ентусиазъм ще се приеме веднага и то на лайфа, питаха само уж Ива дали била съгласна - дрън, дрън, че и линиите бяха подготвени веднага. А бе има нещо гнило  #2gunfire
                         Аня общо взето от началото до сега не е изкарала повече от 50 лв за каузите, съответно ако си тръгне, ще е без хонорар. За да си получи хонорара, а и за да не трябва да връща аванса ще трябва да изкара някой лев все пак. ББ най-веротно и е предложил или да си тръгне без пари, или да събере малко и да получи и тя някой лев. Съответно довечера си тръгва, но  с хонорар.

Общи условия

Активация на акаунт