Vip Brother епизод 3 - Пети номинации

• 88 963
  • 2 198
  •   1
Отговори
# 2 115
  • София
  Мъэнки,не може по халат да се гледа това шоу. Бързо сложи поне по-секси нощница,Аня Пенчева е това все пак!

Ама ролките не барай  Naughty

# 2 116
Ивайла и Божидара са в спалнята ... Ива е приготвила багажа ... обаче нещо не ми харесва как се е облякла... Много слаба ми изглежда с този панталон... То не ,че не е слабичка..ама сега хептем...

# 2 117
# 2 118
# 2 119
Знам каква ще е мантрата на Аня тази вечер.А даже не успях да си направя всекидневния ритуал с хвърлянето на боба.Та очаквайте да се повтаря нон-стоп"Всички карти са изкупили,този резултат е заради богатите приятели на миската.Права съм бе,права съм!!!Нищо,че в момента съм седнала... Blush"
Всичко това придружено с ехидна усмивчица, казваща ''аз нали ви казах'' и подбелване на очите. Laughing

# 2 120
    Имам такава блузка,ама е малко хладничко,дали става?

# 2 121
Ивайла и Божидара са в спалнята ... Ива е приготвила багажа ... обаче нещо не ми харесва как се е облякла... Много слаба ми изглежда с този панталон... То не ,че не е слабичка..ама сега хептем...

Тири видях монтажа. Joy Joy

С шареното ли е Ива, или черно.Тя искаше с един черен костюм и обувки на Джиму Чу, ама покрай Дара пак се подведе да е с друго.

# 2 122
екстра е Laughing

# 2 123

http://paper.standartnews.com/images/articles/orig_208998_bg.jpg[/img]

Наметни се с рокерско яке отгоре и си готова!

# 2 124
Зачезвам.
Не изписвайте повече от 200 страници, че после не мога да ви насмогна.

# 2 125
Аз мисля , че наистина трябва да си пуснем нова тема.

# 2 126
Днес попаднах на първия човек, който е пуснал 6 смс-са за Аня. Жена на около 50 и нещо. Та си мисля, че това е контингента на г-жата и то основно заради миналото и. Просто робуват на старата и слава. По-младите като нас  Flutter, нямат предубеждения и затова преценяват на място според конкретната ситуация. Та не мислете, че няма да има смс-си и за нея...да му се не види....

# 2 127
Момичета не остана Crazy, 7 минутки и се почва Mr. Green

# 2 128
Честно да си кажа нямам търпение Аня да си тръгне. Писна ми от неяните конспирации, монтажи, глупави изказвания и постоянните дразнения с Ивайла.

http://paper.standartnews.com/images/articles/orig_208998_bg.jpg

Наметни се с рокерско яке отгоре и си готова!

Направо  ще си страхотна. Чак ти завиждам на блузката. Laughing Laughing

Момичета не остана Crazy, 7 минутки и се почва Mr. Green
Вчера се обадих на продуцентите да извикат Бате Енчо за водещ.   Joy Казаха, че ще облекат Ники Кънчев като динозавър да му асистира.  Joy

# 2 129

Тири видях монтажа. Joy Joy

С шареното ли е Ива, или черно.Тя искаше с един черен костюм и обувки на Джиму Чу, ама покрай Дара пак се подведе да е с друго.

С шарена блуза-преобладава червеният цвят  , а панталона е странен..на мен ми сивее-синее ... гълабов цвят ли му викат де да знам... широкичък е панталона....

Общи условия

Активация на акаунт