С шкембе си е най-добре 7

• 23 122
  • 429
  •   1
Отговори
# 195
Красунче, знаеш ли колко хубаво ми стана, като прочетох, че се чувстваш спокойна! Най-сетне мила! Не може живота все да ни държи на нокти. Нека последните два месеца от бременността да минат спокойно и щастливо и бебка да се роди здраво и спокойно дете!

Надявам се, че батко й вече щурее без ограничения и лекарски забрани?  Hug

Lilibon, баткото вече щурее, но сега към края на месеца, началото на другият трябва да правим ЯМР и мене от сега ме тресе, а в деня на резонанса как ще съм не знам.

# 196
Мацки здравейте,липсвахте ми  Hug
Днес от сутринта обикаляме из болниците и лабораториите около майчин дом.В крайна сметка не е толкова зле положението.Трябва да си спазвам строго диетите и да контролирам често кръвната захар.И БХС излязоха резултатите още в събота но аз държах да ги види лекаря ми ,той каза че са повече от идеални.
За сега е това,много ви благодаря за стиснатите палци и вдъхнатия кураж Hug Hug Hug

# 197
Браво Краси! Виждаш ли,без предварителни притеснения . Hug

# 198
catnadeen, благодаря за отговара. Hug
Краса, браво че си вече спокойна и дано се нарадваш на коремчето, а не само да се притенсваш, че после като родиш ще ти липсва. Mr. Green
Красуна, стискам палци. Praynig

# 199
Красе, браво за добрите новини!  Hug Айде вече без никакни тревоги до великия миг на раждането!  Praynig

Красунче, имаш и моята молитва всичко да е наред. И ще бъде!  Praynig Пиши ни като минете. Гушвам те и ти вдъхвам силички за този ден!  Hug

# 200
Браво,Красе.Дано вече си по-спокойничка.

Красунка Hug Hug Hug

# 201
krasa - браво за добрите резултати!  bouquet
Krasuna - радвам се, че вече си по-спокойна! Hug

# 202
Момичета  Hug Hug Hug ако знаете как се радвам на хубавите новини които ни носите

# 203
  • София, "Младост 3"
ЛЕЙДИ, прощавай ама да добавя, че има тема в проблемното забременяване
не пречи и мама Цоцоланка да питаш - май и тя е с проблема щото пише там
и от личен опит - ако не ти става лошо като ядеш сладко, ако не качваш бързо, не ти прилошава при ядене на тестено и когато не си яла въобще - не виждам причина да се притесняваш....но бих си направила задължително изследване - да знаеш какво е положението

# 204
Краси, много се радвам за добрите резултати! Hug
Дано сега си по-спокойна, нали знаеш че това е много важно за бебо. Ще си спазваш диетата и всичко ще е наред. 

Аз да се отчета, че все не ми оставаше време. Ходих на преглед при проф. Чернев в МД, гледа ни  и каза, че бебо се развива нормално. Направи ни и доплер защото предния път имахме проблем с кръвопотока и каза, че всичко е наред.
Мацки, някоя от вас ходила ли е на ФМ при д-р Врагалева във Фемина. Дано да е добра, че имам час при нея за 01.06

# 205
Момичета как ви изглеждат тези резултати от БХС:
риск от Даун -  1 от 5600
риск от Едуардс - 1 от 27000
bCG (бета-хорионгонодотропин) 8,62 при норма (3,9 - 42,8)
AFP -   33.1  при норма  (19.6 - 68.5)
възрастов риск от Даун -  1 от 1300
възрастов риск от Едуардс - 1 от 12000

Благодаря ви предварително!

# 206
БХС ти е супер Сладуранче,не се притеснявай всички показатели са ти ок Hug

# 207
Краси, много се радвам за добрите резултати! Hug
...Мацки, някоя от вас ходила ли е на ФМ при д-р Врагалева във Фемина. Дано да е добра, че имам час при нея за 01.06

На мен тя ми следи бременността - много съм доволна!
До сега съм минала на три ФМ при нея - оглежда всичко много подробно, запозната е с моя случай и при най-малкото съмнение се обръща към Димитрова. Според мен е добра.

БХС-то ти е супер! Peace

# 208
Сладурана, резултатите ти са много добри не се притеснявай! Peace

# 209
КрасиHug Hug Hug от тук на татък само положителни мисли и емоции ти пожелавам и един много хубав край!
sladurana_83, и аз мисля, че БХС ти е много добър.
Момичета много ви благодаря за подкрепата, задължително след това ще пиша как е положението при нас, моля се Praynig да е добро както предният път.
На всички много  Hug Hug Hug а на тумбачетата и по едно погал.

Общи условия

Активация на акаунт