С шкембе си е най-добре 7

• 23 118
  • 429
  •   1
Отговори
# 255
Мили момичета,тази е темата от този подфорум,която изпълва сърцето ми с радост,надежда и вяра!!!Благодаря ви,че пишете в нея и споделяте емоциите от бременността си-така изпълвате с надежда и нас!Вашата сила,куража ви и борбата ви за щастие са достойни за възхищение,а освен това ни зареждат и нас с много положителни емоции!!!
Благодаря ви още веднъж!!!
Пожелавам ви лека бременност,изпълнена с радост и щастие!Радвайте се на всеки миг от бременността си-тези мигове са свещенни!!!А след тях следва най-голямото щастие,което вие заслужавате и ,което аз ви желая от цялото си сърце!!!
Погалете красивите си коремчета  и приемете много топли Hug Hug Hug от мен!!!
Бог да пази Вас и вашите съкровища,и дано положението,в което сте да е заразно и всички,които надничаме във вашата тема да се окажем заразени от същото много скоро Heart Eyes

# 256
Момичета много се радвам като ви чета , всеки път изпитвам вълнение все едно аз съм бременна. Hug
Пожелавам на всички да изкарат спокойно последните си седмици и да се наслаждават с пълна сила на чудото в себе си. Hug Hug Hug

# 257
браво на бременлийките само хубави новинки да ни носите  Hug Hug Hug  аз от работа нямам време за компа ,но всички ви чета и сте в мислите ми ,не съм ви забравила . Heart Eyes

# 258
  • Някъде там...
Момичета, нямам много време да ви чета редовно за съжаление, но надниквам и тук от време на време, макар че не пиша. Мисля ви и стискам палци всичко да е наред с бременността ви и да гушнете живи и здрави дечица на финала.  Hug

Петя, намали солта и кафето (ако пиеш). Следи си кръвното да не е високо и пусни изследвания за албумин в урината. Чувала съм, че чай от коприва помага за отоците.

# 259
 5ja и аз те съветвам да пуснеш стерилна урина.Дано няма нищо Hug

Жабче така ви се радвам,много гушки от нас Grinning

Айде на всички тумбаци погал

# 260
Здравейте момичета аз не съм писала отдавна но защото бях две седмици за задържене в Шейново. Лошото при нас е че докторите дават само 50процента да износя бебчо до края защото ми откриха плацента превия и преекламсия. Момичета вече се отчаявам искам и аз да съм щаслива. Какво толкова съм направила че ме наказват така?   

# 261
  • София
Силви,не се отчайвай,това не са нелечими неща.Плацентата е рано да се каже дали ще е превия,защото до 28 седмица се вдига при повечето ,но и да не се -ще лежиш повече.За прееклампсията - аз бях със същата диагноза,като лечение започнах още от 8-ма г.с.Важно е да ходиш поне веднъж месечно да те гледат с Доплер,да си следиш кръвното всеки ден по 4 пъти,да правиш всеки месец изследване за белтък в урината.Ако бебчо започне да изостава,се пият различни неща.Аз пих дълго време протеини на Биогейм и Дузофарм,Аспирин протект,рибено масло,Допегит и още куп неща.
Жорко се роди месец по-рано,но всичко си му е наред!
Стискам палци и мисли позитивно!При тези диагнози най-важно е ранното установяване,което при теб е факт!

# 262
Силвинце, не съм наясно  с проблема от личен опит, но вярвам, че щом  Зори казва, че решения има, значи има. Важното е наистина да се следиш.  Peace
Ще се молим за теб и бебчо. Не губи вяра и надежда, моля те. Бебчо има нужда от една положително настроена мама. Когато на мен ми откриха гадните бактерии като бях бременна с Дари имах само вярата, че този път всичко ще приключи добре. И така и стана. Понякога ни остава само да вярваме, а то съвсем не е малко..

# 263
Silvia_ ,не се отчайвай миличка,а наистина вярвай,че този път всичко ще е наред- Praynig Hug

# 264
Силвия недей се отчайва! Нищо не е окончателно  Hug
Каква прееклампсия в 14 седмица  Rolling Eyes Ако вдигаш кръвно, направи си изследвания - на бъбреците, сърцето... и каквото друго те посъветват. Когато проблема е открит 50% шанс процента ще се увеличат значително  Peace
Кураж  Hug Пожелавам ти всичко да завърши благополучно и да си много щастлива!

Ох, момичета друго не съм имала време за чета напоследък, но съм с вас -обичам ви и ви прегръщам  Hug

# 265
Силвия, аз също бях с плацента превия но с напредването на бременността се вдига не се безпокой виж подписа ми...не е толкова лошо в тези случаи обикновено АГ задължава раждането да е със секцио а за високото несъм толкова запозната но поне доколкото знам и в тези случаи положението е поправимо.Лекарства,много почивка,пълноценна храна и всичко ще е  Peace

# 266
Силви,не се отчаиваи мила Hug Вярваи че всичко ще е наред този път Praynig Praynig Praynig fingerscrossed fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover

# 267
Силве, по никакъв начин не позволявам да се отчайваш - ЗАБРАНЕНО!
За плацента превия може да се коригира с времето и е препоръчително секцио, за преекламсията има лекарства да бъде овладяна. Само запази спокойствие и не изпадай в паника за да не си навредиш още повече.
Погал на всички тумбачета за късмет и се надявам скоро и аз да се включа във вашите горди редици.  love001  love001  love001

# 268
Silvia, кураж  мила! Hug
Мисли положително и вярвай, че този път всичко ще е наред, защото го заслужаваш! Всички го заслужаваме!  Praynig

# 269
Силвия, стискам палци да се пребориш и с това. Praynig

Общи условия

Активация на акаунт