С шкембе си е най-добре 7

• 23 080
  • 429
  •   1
Отговори
# 390
И тук:

Честита дъщеря Глория!
     Да ти е жива и здрава и да има много късмет в живота!

# 391
Глория, честита принцеска!
Нека бъде много здраво и щастливо дете!

# 392
Честита дъщеричка, Глори!   bouquet  bouquet  bouquet
На малката принцеса пожелавам много здраве и щастливо детство, а на мама бързо възстановяване!

# 393
Честита дъщеричка на мама Глори,да ти е жива и здрава  bouquet

# 394
  • Варна

Добре дошла, Таня! Здраве и безгрижно детство ти желая! На мама- бързо възстановяване и безброй щастливи мигове!

# 395
Здравейте момичета,
днес бях на преглед и минавам на отчет - бебка расте и хубавее Grinning, отървах се от контракциите и всичко е наред, чак са ми малко плашещи добрите новини Tired, но дано е все така до края Praynig Praynig Praynig
 Hug Heart Eyes

# 396
˙·٠ pretty٠·˙,чудесни новини,
браво на мама и бебка Grinning

# 397
˙·٠ pretty٠·˙  страхотни новини, дано само такива да имаш до края. Hug

# 398
Прити,браво на вас с бебка Heart Eyes Hug

# 399
благодаря ви, момичета Hug Heart Eyes
дай Боже при всички ни само добри новини да има Praynig Praynig Praynig

# 400
Pretty Hugбраво че си се справила с контракциите.Много се радвам за бебката ти,малко остана Hug

# 401
само такива новинки да ми носите мамчета ,много съм щастлива като чета само хубави неща за вас и бебоците .как ми се ще всички тук да си имаме живи и здрави бебчета ,аз  ще изчакам всички мами да родите и почвам  с опитите дано все още да мога да зачевам де ,че годините летят дане стана баба преди мама отново . Hug Hug Hug

# 402
  • на дъното
˙·٠ pretty٠·˙ Радвам се за добрите новинки от теб Hug
kroelahai няма какво да чакаш,а действайте  luvbed.Само това дава смисъла да продължиш да живееш този живот.Желаяти от сърце да си имаш едно слънчице да огрява изстрадалото ти сърце.Прегръщам те силно  Hug

# 403
с нетърпение чакам да зачена отново ,но първо трябва да съм сигорна ,че с мен е всичко на ред .минах през няколко доктора и малко се  успокоих ,но ми остават едни зъби да правя ,които много скъпо ще ми излязат  и немога да ги направя наведнъж за съжеление ,като бях бременна с Никол ми вадиха 2 зъба ,упойките ми объркаха абе лош спомен затова много ме е страх и искам поне с зъби да нямам проблем ,оф и при хематолог трябва да отида ,че съм най гадната кръвна група  и тей то много дълго за обесняване .Но както казваш ти silviayo децата са най голямото щастие  и сега живея с надеждата ,че някой ден отново ще стана мама ,нямам други мечти имам само една и тя е да родя живо и здраво дете .

# 404
  • на дъното
Мила kroelahai не се притеснявай за кръвната група ако си с отрицателен резус фактор аз съм с такава изкарах 2 бременности и нямах проблеми,но за трета вече и мен ме страх.За зъбите те разбирам напълно дано по бързо ги оправиш и ще щакам с нетърпение да се похвалиш  Hug.
Хайде погал на всички тумбачета и си почивайте,че послеее  Laughing Ставам да се цедя,че едно гларусче вече се пробужда.Лек ден на всички Hug

Общи условия

Активация на акаунт