С шкембе си е най-добре 7

• 23 111
  • 429
  •   1
Отговори
# 285
Анелия Златанова, честит ти юнак! Нека бъде много здрав и само щастие да носи на всички ви!

Не съм писала от близо месец - вчера минах на преглед при Спасов и сърчицето ни е ок, последната ФМ ми беше преди две седмици и там нещата са наред, безпокоят ме само едни досадни контракции, но с конски дози магнезий и повечко лежане удържам фронта!
Гушкам всички! Hug

# 286
Pretty,стискам силно палци с теб и бебо всичко да е наред

# 287
Прити  smile3501 на Вас ! До края все така да сте!

# 288
pritty Hugмного се радвам за добрите новини

# 289
pretty, много се радвам за добрите новини!  bouquet

# 290
благодаря ви, момичета Hug Heart Eyes

# 291
  • Варна
Pretty  радвам се за хубавите новини. Пиши по-често, че да не те мислим.

# 292
Силвия почивай си, пази се и не допускай лоши мисли. Всичко ще бъде наред, само това трябва да си повтаряш и да вярваш. Аз вярвам, че ще е така  Hug
Pretty радвам се, че се появи и всичко е наред  Hug
Анелия честито толкова дълго чакано щастие, не мога да ти опиша колко много се радвам за теб  newsm51  

# 293

А къде изпусна отчета за себе си?  Grinning Надявам се липсата му да значи , че всичко при теб е ок!  Peace

Притинце, да не са Бракстън-Хикс контракциите? Не се тревожи, гълтай си магнезия, лежи повечко, не пипай много коремчето с ръка и се опитай да си спокойничка, защото и това си има знаечние. И ни пиши по-честичко.  Grinning

А аз да се похваля, че в понеделник зърнах едно беременно коремче - на 5ja!  Grinning Гордата притежателка на коремчето изглежда прекрасно. Голяма съм клюкарка ей!

А къде зачезнаха Краситата? newsm78

# 294
Дааа, всичко е наред. Имах малко проблеми с една досадна настинка, но май я преборих вече.  По-подробен отчет след една седмица.  Иначе за съвета към Pretty да се изкажа, ама как да не пипа коремчето, поне по себе си като съдя, ръцете ми все са там. Та мисията невъзможна според мен Grinning

# 295
Дааа, всичко е наред. Имах малко проблеми с една досадна настинка, но май я преборих вече.  По-подробен отчет след една седмица.  Иначе за съвета към Pretty да се изкажа, ама как да не пипа коремчето, поне по себе си като съдя, ръцете ми все са там. Та мисията невъзможна според мен Grinning

Радвам се, че всичко е ок и да си знаеш - след седмица тук , на подробен отчет.  Grinning

А относно това да не се пипа много коремчето -ами от доктори го знам - за в случаите, когато има контракции, защото това все пак може да докара още. Иначе е напълно естествено да се галят шкембачетата и да усещаме нужда да го правим.

# 296
аз понеже не обичам да пиша си имам "клюкарка"
резултатите от БХС са ми добри....да се успокоя малко,че само се шашкам .
притеснява ме само кръвта ,която изтича макар и рядко от  гърдите.
днес бях на док. един казва че е от наедряването им ,друг че ехормонален .май ще ходя при трети док

# 297
НИЕ ВЕЧЕ СМЕ СИ В КЪЩИ.
Антоан е добре засега само спинка и суче спокоен сън има за радост на мама,
аз малко май тоя път по бавничко ще се възстановя от това секцио,но ще минат и тея болежки,
като си гушна Тони спира да ме боли.
Момичета много ви благодаря за искрените и хубави пожелания,
разплакахте ме.
На всички ви пожелавам сбъднати мечти изживяването е несравнимо,
и не спирайте да вярвате, да се борите и  да мечтаете резултат ще има със сигурност.
 Hug Hug Hug 

# 298
Анелия добре сте си дошли.Давай снимки
Рони,много вие хубава малката Мария  bouquet

# 299
Анелия добре сте си дошли.Давай снимки

Да, Ани и аз чакам да видя един малък Тони -бонбони Heart Eyes Hug.

Общи условия

Активация на акаунт