Фен клуб "Хари Потър"

• 22 767
  • 183
  •   1
Отговори
# 105
Цоп и аз в темата. Голям фен съм. С малкия ми брат се карахме кой да чете пръв книгите, които купувахме. Аз ги изгълтвах за 1 ден. 6та и 7ма ги мотах по-дълго време, защото са ми на компютъра и просто не се наемах да седна да ги чета. Като ги започнах обаче, не спрях изобщо, накрая очите ми приличаха на палачинки и зачервени, но бях доволна.  Филмите са по-слаби от книгите естествено, но това си е правило като цяло.  Все пак ми харесва да гледам как героите оживяват на екрана.

# 106
Добро утро!  kaffeetrmker_2

От известно време си събирам някои по-интересни изказвания на дъщеричката относно Хари.
Цитирам:

-Мамо, Хари го наказаха, защото отиде при хубавите.
-Хари не е ли хубав?
-Нееее.

Хари прилича на дракон.

Той си взема една лопатка, да лети.

Я виж Хари какво е вземал! Хубавото нещо, дето се отваря! (яйцето от първото изпитание, в което е ключът към второто)

Хадявам се да ви е било забавно!  Hug

# 107
Филмите и книгите за Хари Потър се гледат от няколко поколения. Първо защото станаха много известни още с публикуването на първите две сред децата, а и темите, които засягат за съпротивата срещу злото са описани с жанра на приказката, което много се харесва. В същото време под магическия образ се разискват и обикновени проблеми като отношението към дете останало без родители и трудния път на израстването.  #2gunfire
Отлагането на поредицата и филмите във времето, това все пак е бизнес и причините са комерсиални, помогна, обаче децата да израснат с книгата, защото когато са чели първата са били малки, а сега като тинейджъри четат последните. Така че те знаят - легендата продължава!
Сега чета последната - харесва ми, увлекателна е! Филмите гледах с удоволствие!
Ще гледам и последните два! Laughing

# 108
Здравейте, имам един въпрос. Знае ли някой от Вас случайно каде ще е първата прожекция на "Harry Potter and the Half-Blood Prince" в София и как може да се сдобия с билети? Много Ви благодаря предварително!

# 109
# 110
Здравейте!
Искам само да кажа,че "Хари Потър" е супер.Книгите са много по увлекателни от филмите.
                                                        P.S:Моята най-любима част е 2-рата,незнам защо.

# 111
# 112
Благодаря много, Amidala!  Hug

Не знам, да не е Лавендър?  newsm78
Ама много кичозно е облечена. Другите са добре.

# 113
  • UK
Лелеее, Том какъв красавец е станал, как е възмъжал, ще го изям. Simple Smile Какви хубави ръце има. Simple Smile А горкия Даниел е все по смешен, на фона на Том, Рупърт дори, е просто жалък. Обаче Том ми взе акъла, харесвам си го още от първия филм, като беше на 12, ама сега е просто вече мъж. Simple Smile Мм, на кака. Simple Smile

# 114
  • София
Ахам, двамата с Ема много си подхождат  Grinning
Другите двама наистина са си дечковци още  Laughing

# 115
  • UK
Така е, и аз мисля че изглеждат добре с Ема. Имаха едни снимки от преди години като бяха излизали двамата, бяха сладки.

Тази, дето отказвам да й запомня името на подсъзнателно ниво, щото ме дразни, Джини Уизли, тоест, изглежда на 35. Скучна е. На тези снимки прилича на една испанска актриса, Мариан Агилера, играе Силвия в Хората на Пако.

# 116
Aз пак ще се върна на момичето с шарената рокля.

Не е ли тази:

http://www.imdb.com/name/nm2728165/

http://www.moitenovini.com/news/7000_iskaha_da_izpyl_201820.html

Лавендър Браун?
Мисля, че е тя.

# 117
  • UK
Тя е. Дано не е наложила собствения си стил на героинята си, щото е майко мила.

# 118
Така е, и аз мисля че изглеждат добре с Ема. Имаха едни снимки от преди години като бяха излизали двамата, бяха сладки.

Какво казваш? Том и Ема са били гаджета? CooL!  Sunglasses

# 119
  • UK
А, не знам за гаджета, бяха ходили на кино или на нещо такова само двамата, не знам точно колко пъти и то беше отдавна. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт