Фен клуб "Хари Потър"

• 22 762
  • 183
  •   1
Отговори
# 150
Такааа... от къде да започна.  Rolling Eyes
Първо - за да се насладите максимално на филма, забравете какво сте чели. Орязано отвсякъде и много разминавания във фактите (както винаги). Но за сметка на това откъм специални ефекти е ненадминат!
Младият Том Риддъл е много красив.
Драко Малфой предизвика съчувстие в мен - през цялото време беше умислен и загрижен, а накрая почти се разплака, когато се изправи срещу Дъмбълдор.
Алън Рикман беше БЛЕСТЯЩ!
Актьорът, който изпълнява ролята на професор Слъгхорн придава леки комични нотки на историята.
Рупърт Гринт игра много естествено, Ема Уотсън преиграваше на моменти, а Даниел Радклиф... смешник, както обикновено.
Любовна искри между Джини и Хари аз не забелязах, дали защото Хари не показа достатъчно емоция или защото Джини прави впечатлние на "леко момиче", незнам.
Надявах се да видя сцена, в която Панси гали главата на Драко (във влака), надявах се да видя малко интимност между Рон и Хърмаяни накрая - е, нЕма.
Смъртта на Дъмбълдор беше драматична.

Ами това е за сега. Гледайте филма!  Hug

# 151
  • UK
Още след първия филм напълно забравям за книгите, гледайки, няма друг начин да ти хареса филма просто. Simple Smile

Алан Рикман винаги е блестящ. Джейсън Айзъкс има ли го?

# 152

Не, той нали Луциус е в Азкабан.

Аз направих голяма грешка - две седмици преди да гледам филма, попрочетох малко от книгата. Всъщност, прочетох само 1/3 от нея, но това ми беше достатъчно, за да се дразня през цялото време. Затова пак ви призовавам - не четете! Иначе самият филм е хубав, заслужава си да се гледа. Сега ще чакам да излезе някое копие с по-хубаво качество, за да си го гледам, докато излезе на DVD.
Прегръдки на всички!  Hug

Последна редакция: нд, 19 юли 2009, 09:20 от Анонимен

# 153
Аз винаги чета книгите преди да гледам филмите. Повечето пъти е разочароващо, да, но съм свикнала вече.

# 154
  • UK
Аз не съм чела книгите от преди излизането на последната на английски - и то доста преди, съвсем нарочно. Въртеше ми се в главата че Луциус е в Азкабан, но не бях сигурна в тази книга или в следващата беше. Simple Smile

# 155
За мен най-хубавите филмирани серии си остават първата за Философския камък и Хари Потър и Огнения бокал.

# 156
  • Toronto
Тъкмо се връщам от кино. Не съм много доволна, малко мудно вървеше действието... насиних на моя мъж крака от щипане да не заспива Laughing Не е най-лошия филм, който съм гледала, но ми се струва най-слаб от поредицата. Може би съм очаквала прекалено много, но това е моето мнение Peace Пък съм чела и книгата, така че може да съм предубедена. Иначе страхотни ефекти, особено в началото, направо ми се зави свят.

# 157
И аз гледах филма днес, много ми хареса. Ефектите са наистина поразяващи.
Отидох с предварителната нагласа, че ще съм разочарована като след Феникса. За щастие опасенията ми се оказаха напразни.
Лично за мен, това е най-добрият филм от поредицата. Така и гласувах.
Алън Рикман ми взе ума, и съм много доволна, че в драматичната сцена на финала  фокуса е върху Драко, а не върху Хари. Том Фелтън е актьор от много по-голям калибър отколкото Радклиф, който според мен  е доста скован.
Аз честно съм HP nerd (ако някой се сети за БГ еквивалент на думата да свирка), и от филма не изпаднах в nerdvana, но смятам да ида още веднъж тази седмица, а ДВД-то ще си купя веднага след като излезе.

Липсваше ми погребението, края беше някакси...незавършен.
А когато Луна вдигна пръчката си накрая на филма се разсеях, защото беше облечена като мен, с любимата ми туника. Странно ми се видя.

# 158
Хареса ми филмът, но не съм препрочитала скоро книгата. Подразни ме началото в кафенето и все ми се иска да има повече Луна във филмите, сладурана. Най-много ме впечатли Хелена Б-К като Белатрикс... много секси, истинска тигрица. Приятна изненада беше филмът за мен, очаквах да е по-зле. Дори Радклиф беше поносим. Grinning

# 159
  • София
Аз сега препрочитам книгата, че до филма не знам кога ще стигна

# 160
И аз не можах да издържа и гледах филма днес.
Честно казано не знам и аз дали ми хареса. Самият филм не беше лош, но може би аз очаквах прекалено много (както писах това ми е любимата книга) и останах леко разочарована...
А иначе актьорите ми бяха много интересни колко са се променили - като дечица бяха големи сладури, а като тинейджъри ми се видяха леко грозноватички, особено момчетата - Рон, Драко, Невил... (дано не засегна някоя фенка). Аз май съм единствената, която харесва Даниел Радклиф - и като актьор, а и ми е най-симпатичен от всички момчета. Иначе момичетата са хубавици. 

# 161
  • Пловдив
И аз го харесвам - Даниел Радклиф  Peace

# 162
  • в страната на абсурдите
Цитат
И аз го харесвам - Даниел Радклиф
     newsm10

# 163
  • София
Аз още не съм гледала филма, но чакам да заведа децата при баба им началото на август и ще го гледам. Сега си правя подготовка и гледам предишните филми в къщи. Установих, че от филмите най-малко съм гледала "Огненият бокал", а от книгите най-малко съм чела "Азкабан"

# 164
  • София
И ние вчера го изгледахме  Grinning
Като цяло ми хареса, въпреки, че на моменти доскучава и е мнооого дълъг  Tired
Радклиф не го харесвам от самото начало, голямо дърво  ooooh!
Даже Рупърт ми е по-симпатичен.
Том Фелтън е станал голям симпатяга  Wink
Обаче всички деца избрани да играят Том Ридъл наистина са подбрани много красиви, включително и този от Стаята на тайните.
За възрастните актьори няма какво да кажа - всички са перфекти, Алан Рикман ми е любим, разбира се  Heart Eyes

Подразниха ме допълнително добавените сцени извън книгата, нямаше смисъл, книгата е достатъчно богата на факти, че да добавят измислени  ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт