Фен клуб "Хари Потър"

• 22 759
  • 183
  •   1
Отговори
# 165
Чета ви с голям интерес, все още не съм гледала филма. Планувам го за края на седмицата, после ще се разпиша с впечатления  Grinning !

# 166
Том с мистериозна брюнетка - снимките са от миналата година.

Toва е Jade Olivia, на 21 години, приятелката на Том Фелтън.

Последна редакция: ср, 22 юли 2009, 13:29 от Анонимен

# 167
  • Berlin
снощи гледахме "Нечистокръвния принц" на кино. Очарована съм! Simple Smile)) Разбира се, мноооого неща от книгата са пропуснати, но визията много ми хареса, смешките м/у Рон, Хърмаяни и Лавендър също, в салона много се смяхме всички. Simple Smile Белатрикс е страшен образ - Х.Б. Картър играе разкошно. Ехх, да, мисля, че скоро ще си припомня тази книга и последната.

# 168
  • София
И аз го гледах, но го теглих от торенти. Хареса ми като цяло, въпреки лошото качество. Естествено е да са пропуснати много неща от книгата, иначе щеше да бъде 5 часа Mr. Green. Но като цяло се придържат към нея, с изключение на изгарянето на "Хралупата" - такова нещо не си спомням от книгата, както и свалката в началото с черната сервитьорка.

# 169
Да, няма черна сервитьорка, в началото на филма очаквах отново да видим семейство Дърсли, където трябваше да бъде Хари.

Ето тук има много подробна информация за "Хари Потър и Нечистокръвния принц", включително и разминаването с книгата.

Вчера и аз го гледах на компютъра. Не мога да се оплача кой знае колко от качеството, само дето цветовете почти ги нямаше и го гледахме черно-бял. Нищо. Ще чакаме да излезе на DVD, до тогава няма друг начин.  Tired

# 170
Вчера по AXN гледах шоуто на Дейвид Летерман и на гости беше Ема Уотсън. Каза, че последната книга ще е филмирана в 2 части.

Последна редакция: чт, 30 юли 2009, 11:04 от Мечо Пух

# 171
Късметлийка!
В ЮАР излъчиха само един репортаж от премиерата в Лондон (в Шоубъз) и един кратък репортаж "зад кулисите". Търся си сама информация в Интернет и си гледам клипчета в youtube.

# 172
  • Благоевград
Гледах филма, свалих го от Замундата...Не съм доволна. Много глупаво ми се видя това със сервитьорката и Хари...Според мен щеше да е забавно пак да видим вуйчо Върнън  Laughing Laughing Laughing или леля Петуния  Laughing Laughing Laughing Не разбирам какъв беше смисъл да дават падащия мост, стъписаните англичани, а да пропуснат новия министър. Според мен, можеха да рискуват да бъде мааалко по-подробен филма, няма значение това, че ще стане по-продължителен. Предпочитам да гледам 5 часа филм, но да бъде по книгата, или поне 90 % пресъздаващ. Не си спомням тази ракла, която имаше в Нужната стая, в момента съм по средата на книгата, но още не съм срещнала нещо за въпросните ракли-близнаци. Дано поне последната част да е като хората.

# 173
  • Berlin
има я раклата, даже май гардероб ли беше... не се сещам. липсва ми, че пропуснаха огромна част от историята около спомените - хоркруксите,мерсволуко, дъщеря му и сина му (това дали не беше в "даровете на смъртта" обаче  newsm78 ). ако смятат последната книга да е в 2 филма, за да е изчерпателна, то дано не изпляскат наготово някои неща, които са пропуснали в предните книги.

# 174
  • София
Има си я раклата в книгата, нали оттам влязоха Смъртожадните в Хогуортс.

# 175
  • София
За първи път пиша във "фенска" тема, но последният филм направо ме ядоса. Ако не си чел книгата как ще си обясниш дори заглавието?! А пропуските в спомените ще скъсат нишката към филма по следващата книга.

# 176
Все още не съм гледала последния филм и не мога да се включа с коментари.

# 177
  • София
има я раклата, даже май гардероб ли беше... не се сещам. липсва ми, че пропуснаха огромна част от историята около спомените - хоркруксите,мерсволуко, дъщеря му и сина му (това дали не беше в "даровете на смъртта" обаче  newsm78 ). ако смятат последната книга да е в 2 филма, за да е изчерпателна, то дано не изпляскат наготово някои неща, които са пропуснали в предните книги.
в "Нечистокръвния принц" си е точно - даже е първият спомен от мислоема. А относно "Даровете" там пък няма кой знае какво действие, че чак да е 2 части. Според мен 2 части по-скоро трябваше да бъде "Орденът" и "Нечистокръвния"

# 178
  • UK
Според мен трябваше да ги разделят по различен начин - някои книги са по бедни на действие, други имат повече...

Току що го гледах - ами, не беше лош, технически беше чудесен, фактологически си знаем, не е за пръв път, половината книга липсва, и както повечето филми по книги репликите изглеждат сякаш извадени от контекста, мисля че никой нямаше да се разсърди ако ги бяха променили така че да оформят смислен диалог, вместо да се придържат към оригиналните и да звучат като по радио с проблем с обхвата, чуваш само някакви откъслечни неща, схващаш смисъла, ама усещаш че някои неща ти се губят. Иначе си ми хареса. Simple Smile

# 179
  • София
Тази седмица ще ходя да го гледам на кино. Мъжът ми го дръпна на децата, ама аз стоически успях да не се поддам-казала съм си, че ще го гледам на кино.
От момчетата актьори - Даниел Радклиф ми се струва най-симпатичен, въпреки, че е най-дървен като актьор. Ама в такава продължителна поредица няма как да се предвиди едно малко дете как ще успее да се развие като актьор, а после вече няма как да се смени.

Общи условия

Активация на акаунт