Фен клуб "Хари Потър"

• 22 757
  • 183
  •   1
Отговори
# 135
  • Бургас
Благодаря ти Малката Госпожица Мърморана!   bouquet
Само ме настървяваш така! Simple Smile
Сутринта ходих до единственото кино в Бургас, гледам че няма да го дават тази седмица, чета че няма да го тази седмица от рекламните брошури с културната програма, и пак ходя да търся хора да ми го кажат в очите! Е, казаха ми го: на 24-ти ще го дават при нас. Sad

# 136
Aз ще ходя утре!   ura

# 137
А аз в понеделник с детето (най-голямото, разбира се. Чел е всичко детето, дори по няколко пъти).
Резервирала съм билети и бавачка.   jumpuu

# 138
Нямам търпение и аз да отида да го гледам. Шестата книга ми е любима от всички и се надявам и филмът да ми стане толкова любим Simple Smile Мисля другата седмица към 24-ти да отида да го гледам в "Арената" (тъкмо ще ми е свършила и сесията вече).

# 139
  • в страната на абсурдите
тук го има,но без субтитри и с испанско аудио.ще го дръпна,за да видя за какво става въпрос.
http://www.DMCA-removal-from-Google/details.php?id=180881

# 140
  • UK
Не бих си развалила кефа от филма с отвратително качество и испанско аудио за нищо на света. Simple Smile Че и на компютъра. Simple Smile

# 141
Не бих си развалила кефа от филма с отвратително качество и испанско аудио за нищо на света. Simple Smile Че и на компютъра. Simple Smile

И аз така.

Вчера като ходихме да си купим билети, обстановката беше не-ве-ро-ят-на. Всички тези деца, маскирани като Хари и други герои от филма, толкова са сладки!  Heart Eyes Едно момченце беше постигнало такава невероятна прилика с Хари Потър, че дъщеря ми май си помисли, че наистина е той.   Laughing
Все пак, това, което ме озадачи е, че в 4 и половина все още имаше непродадени билети за прожекцията от 5:15. И то цели три реда!!!  Shocked Очаквах билетите да са свършили още преди дни.  Rolling Eyes
Ние обаче, бяхме изморени и гладни и въпреки че имаше места, решихме да го оставим за днес.
Ех, сега има цял ден да го мисля! Ще ми изскочи сърцето!  Grinning

# 142
  • UK
Много ти завиждам. Тук още са предпремиери и глупости и ще изчакам да мине това и после ще ходя. Simple Smile

# 143
Мърморанке, специално за теб и другите софиянки (и пловдивчанки), нося един цитат от спам-темата:

Ето инфо  Hug
Премиерата на "Нечистокръвния Принц" в България
Публикувано на 9.7.09 от gesh17
На 17-ти юли, точно в 00:01 ще започне премиерата на "Хари Потър и Нечистокръвния Принц" в Cinema City София и Cinema City Пловдив. Билетите са по 12 лв. Резервации може да се направят на този телефон: (02) 9292929.
Преди това цял ден на 16-ти ще има Хари Потър Маратон. Много фенове ще бъдат там! Не пропускайте да се запознаете!
Update: резервации вече може и онлайн да се правят - Линк към сайта на Cinema City

Явно е копирано от друг форум, но няма значение. Дано да е вярно!

# 144
  • UK
Аха... Ох, ще видя кога ще е, ама ще е възможно най скоро. Нямам търпение, дори отзивите да бяха кофти пак нямаше да имам, но всички казват че е страхотен. Simple Smile От трейлърите ме побиват тръпки. Simple Smile

# 145
  • в страната на абсурдите
наистина,че качеството на торента е отвратително.гледах 5 мин. и се отказах,на моменти не можеш да разбереш кой, кой е.

# 146
Момичета, снощи гледах предпремиерно излъчване на филма на кино. Разочарована съм малко. Най-вече от безумната "любовна история" на Хари с Джини. В началото на серията Хари е готов да опъне всяка девойка, а после без грам показано чувство от негова страна, уж бил влюбен. Много тъпо са го представили. Влюбен, ама друг път. Затова пък страданието на Хръмаяни по Рон е предадено доста преувеличено. Иначе се радвам, че не взех детето с мен, имаше някои доста стряскащи моменти, особено на острова, където Хари и Дъмбълдор бяха нападнати от мъртъвците  Sick

А Лавендър Браун наистина е избрана много сполучливо  Grinning

# 147
Tess, позволи ми да те цитирам в смешките!  Joy Joy Joy

В началото на серията Хари е готов да опъне всяка девойка, а после без грам показано чувство от негова страна, уж бил влюбен.

Ами Даниел Радклиф си е малко дръвце, как да изиграе "влюбване"? Обаче нямам търпение да видя как "е готов да опъне всяка девойка".  Joy
Чакай да видим в следващия филм как ще зареже Джини.

# 148
Ще видиш, доста загорял си е човека  Twisted Evil

# 149
Позволих си да зануля гласовете и да редактирам анкетата, като включа новия филм.  Peace

Общи условия

Активация на акаунт