Пролетта дойде,Юлче цветенца бере!

• 16 312
  • 296
  •   1
Отговори
# 105
  • Варна
Рони чета, чета, а ма то така е написано, че аз не съм го разбрала правилно ooooh!. Останах с впечатление, че доставката е за с/ка на сайта и печелят от тези 10% в/у цените smile3538

# 106
  • През девет земи в десета
Обещаните СНИМКИ от началото на февруари до вчера.

Последна редакция: пн, 27 апр 2009, 20:25 от Пиги®

# 107
дОБРО Утро и успешна нова седмица Hug
Нарина,и във Варна има в единия МОЛ,ала няма нито един модел под 200 лева #CrazyВ сайта им са не повече от 60 -100 долара.Кокото и да е доставката,пак ще е по-евтино. newsm78.Майка ми от Щатите си беше купила от тях 3 чифта обувки преди няколко години и наистина излязоха страхотни.
Анет,ако поръчаш нещо от този он лайн магазин,ще ти бъда благодарна ако споделиш повечко,че нямам време да разучавам.
Дю,какво става с бебчо?Споделих на моята лекарка за притесненията ти след последния преглед и каза,че се случва често ,така че споко Hug

# 108
Здравейте и от мен, аз съм добре, няма нищо притеснително за сега с бебо, другата седмица пак съм на преглед.  Тиция, Hug

Арлина, няма да успееш да си вземеш еднократната помощ с копие от акта, за тази помощ искат задължително оригинала, защото на гърба му пишат сумата и датата, на която е изплатена.

Ели, браво за градината, ще те улесни много - ще имаш време за студентството.

Да ви кажа, че тука има сняг, истинска зима е, Т сутринта бяха под нулата, пътя заледен, а в офиса няма парно.

А сватбата в събота беше супер, аз изкарах до 1.30, много ми се доспа после, но държах да си изям десерта - парче от сватбената торта. Много беше вкусна!

# 109
Цитат

Аз мисля, че Зоя повече прилича на баща си.
Арлина, все забравям да ти кажа какво сладко коремче си имаш. Наистина изглеждаш много добре, браво! Hug

Мда,права си Рони,на баща си прилича,от мен почти нищо няма Peace
Ох,мерси за комплиментите,ама на живо определено съм плашеща вече.Сякаш на тези снимки съм по-слаба отколкото в действителност.Като наснимаш Ема си наснимай и коремчето да го видим и ние Wink Hug

Пиги:Голяма сладурана е Цвети,много е порастнала Heart EyesМного снимки,бре!Нямат разглеждане Mr. Green

Много се радвам,че Ева е добре и се е разминала с операцията HugА сливицата може да я извадите,като порастне малко.
За Ларедута също съм съгласна,че някой от дрешките са страхотни!Например якетата им,супер качество на ниска цена,яке за 4-5 евро тук 2-ра употреба само ще намериш.

Арлина, няма да успееш да си вземеш еднократната помощ с копие от акта, за тази помощ искат задължително оригинала, защото на гърба му пишат сумата и датата, на която е изплатена.

Да,аз затова искам да  извадя нов акт от Общината,а не копие.Надявам се да е възможно. Confused

# 110
Арлина, няма да ти дадат още един оригинал. Ще ти дадат същия като предния, но на него ще пише КОПИЕ от акт за раждане и датата на издаване ще бъде актуална.

Нани, имам още един преглед в Пловдив и там сигурно пак ще ми дадат отново диск със снимки на бебо. При моя доктор също има хубав апарат, трябва да си направя устата за снимки.

# 111
Добро утро и от мен.

Арлина, ще се снимам, въпреки, че не съм много за снимки, защото паласките стърчат ли стърчат...трябва доста да порасне тумбака, че да се набива той на очи, а не паласките. Joy
Дано намериш акта на Зоя.

Дю, радвам се, че с бебо сте добре. Още малко ти остана, на финалната права си и ще си почиваш после.

Аз днес чакам майка ми и баща ми да пристигнат привечер по някое време. Та ако не се включвам идните няколко дни да знаете, че нямам възможност.

Ема следобед е на градинка, а аз на курс. Миналата седмица като отидохме да я запиша за тази, тя не искаше да си тръгва от градината, определено й харесва.

Хайде хубава и слънчева седмица на всички ви! Hug

# 112
  • София
 Hug
Mgizdova, при кой доктор в ИСУЛ ходите?

Извинете за спам  Hug

# 113
И аз малко да поспамя, ама да ви питам: Замразената кърма, кога се поставя да се стопли на водна баня, след като се е размразила на стайна Т. или направо от фризера? И мога ли да давам по малко кърмица и на Дани, че и без това цедя от време на време. Напълних си контейнерчетата във фризера и сега трябва да я изхвърлям. Аз ще намаля скоро и цеденето, за да се регулира сама, но все пак... Мисля, че на Дани много ще му хареса, пие мляко под всякаква форма, но съм чувала, че не било хубаво дете повторно да засуква, въпреки, че аз ще му давам от чаша. Mr. Green newsm78

Дю, пак да го покажеш като ти дадат снимчици, да го видиме как расте малкия шушулчо. Hug
Нарина, ти пък накъде повече ще се вталясваш, я се виж каква си фина! Flutter
Пиги, ех, ама е хубаво Цвети да си има голяма кака, много ми домиля като ги видях двечките гушнати. Hug
Мгиздова, браво на Евето, дано нямате никога повече проблеми със сливицата. Hug
Ронка, айде, разходи малко мама и тате по френско, пък после да разказваш...
Ели, хехе, и Юл ще става ученичка - на есен с песен. Peace

Отивам да се хоризонтирам до 16ч., докато зверчетата спят.  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 114
Сега оставих Ема на градината. Не й се оставаше, разплака се, но й дадох бибата и овцата с която беше отишла и се успокои. Ако така ми реве, няма да имам сърце да я пускам. Сега само нея мисля, главата ме заболя зверски. Ще мина с парцал пода и ще ходя да си я взема по-рано. Чак сега разбирам тревогите на мамите чиито деца плачат. Confused

Пиги, прекрасни са ти децата. Не веднъж съм го казвала...Като ги видях колко са сладки и се сетих за баба ми...Като се чуя с баба по телефона, само казва, че е най-богатата на света, защото има толкова много внуци и правнуци (досега 5бр. и 1 в очакване, а има още един внук който не е семеен). И така, мисълта ми беше, че си истински щастлива и богата! Hug

Нанни, що ли си мисля, че можеш да я сложиш да се топли на водна баня още замръзена?! newsm78 Може и да греша. На Данката му давай спокойно, няма по-хубав имуностимулатор от това. А това със засукването са бабини деветини. Simple Smile Кажи как се справяте с двамата разбойници? Излизате ли на разходка?

Забравих фотоапарата на отиване към градина, а времето беше чудесно, но пак се смрачи. Като я взема ще я снимам навън, че по-хубаво...то вкъщи едно и също.
Забравих да ви се похваля, че не знам дали корема ми е голям...ама какви цици съм отпрала не е истина! #Crazy Калин ме бъзика, че е видял мерката за силикон. Joy

Хайде оставям ви, че главата ми ще сдава багажа...допивам кафето, дърпам парцал и си прибирам чавето, че ще полудея.

# 115
Ронка, преди малко Данката изпи 70мл. кърмица. Много беше щастлив, че пие от на бебо млякото. Иначе го изкарвам на терасата засега, че тези дни е едно духливо навън. Много му харесва и задължително придремва в количката, докато си върша работа.
Милото Еме, и преди ли така ти плачеше? Дано само в началото е така и бързо да й минава. Hug
А на Калин сега и мЕрката му е голяма и мерАка, много екстри ще му дойдат. Laughing Whistling Аз пък се налях чак сега с кърмата, по време на бременността хич и не помръднаха, та разочаровах мъжкото тяло. Сега не смее да пипа, че веднага потича... hahaha

# 116
Здрасти и от мен!

Пиги, много си готина! Сриваш всякакви всеобщи представи, за начина по който трябва да изглежда една многодетна майка Grinning

Ронка, не бързай да се притесняваш от първия рев на детето. Може просто да не й е било ден и следващия път пак да си влезе с желание в градината Hug

Аз започвам работа на 11-ти и ми едно такова свито всичко, защото други бяха плановете ми, а тая тъпа криза ги обърка и пак ще го играя наемник.
 Иначе, шефката ми е много доволна, че пак ще работя за тях. Mr. Green Поне ще съм си при старите, готини шефове.
Толкова много ще ми липсва детето обаче Cry Все още не мога да си го представя дори  това да я виждам само вечер и в почивните дни.

# 117
Прибрах си детето. Като отидох какичката която я пое й четеше книжки, а Ема беше изключително спокойна. Изяла си е цялата закуска, била е спокойна. А тя смата каза, че й е харесало и иска утре пак. Може би днешното изпълнение се дължи на факта, че 3 седмици не е стъпвала там и малко или много ги е позабравила.

Асе, кой ще гледа Мимата докато си на работа? Хубаво е че работата ти харесва и екипа с който работиш е готин!

Нанни, преди не плачеше изобщо. А на Калин и мерката и мерака му е голем. Joy

Хайде ставам да си видя мъжо, а после и гостито посрещам.

# 118
  • През девет земи в десета
Утре сутринта в 6.15ч.,трябва да съм в болницата,ще ме оперират първа,имам нужда от много стискане на палци да мине всичко успешно и най-вече да не е токова влудяващо болезнено като миналият път.  Wink

# 119
Утре сутринта в 6.15ч.,трябва да съм в болницата,ще ме оперират първа,имам нужда от много стискане на палци да мине всичко успешно и най-вече да не е токова влудяващо болезнено като миналият път.  Wink
fingerscrossed fingerscrossed fingerscrossed fingerscrossed fingerscrossed fingerscrossed fingerscrossed fingerscrossed fingerscrossed fingerscrossed fingerscrossed

Пиги, много си готина! Сриваш всякакви всеобщи представи, за начина по който трябва да изглежда една многодетна майка Grinning
  Peace Peace Peace Peace Peace Peace Peace Peace Peace

В къщи май съм причинила масова психоза. Днес след като Валери стана от следобедния си сън помолих Марти да го изпишка ,защото ми бяха мръсни ръцете правех пролетно разчистване на северната тераса. Марти след малко идва и ми носи бурканчето с пишата на Валери и ми ви "Виж , урината на Валери е бистра да не се притесняваш после"  Shocked ooooh!
Nanny и аз мисля ,че са бабини деветини това със засукването. Нима е по-добре да му даваш коластра (от крава) на Аквасорс или твоята. Hug
Ронка мисля ,че е моментно състоянието на Ема в градината. всичко ще е наред. Много целувки на сладураната ,ако можем изобщо да се вредим от толкова ухажори само за една целувчица ,нищо повече.Да не ме бият Варненските свекърви  Joy Joy Joy Hug
Ох зверчетата ме зоват (пак съм сама). Лека и мека.  bouquet

Последна редакция: пн, 27 апр 2009, 22:04 от isi_kam

Общи условия

Активация на акаунт