Пролетта дойде,Юлче цветенца бере!

• 16 310
  • 296
  •   1
Отговори
# 120
  • Варна
Пиги имаш много  fingerscrossed и от мен!
Нани на моя приятелка децата и са с разлика като моите 5 години и като роди второто имаше много кърма и даваше непрекъснато на баткото да пие. А Тошко като беше на 9 м моя приятелка роди и имаше страшно много кърма и ми даваше замразена и почти до 2 години той я пиеше, като се има предвид че аз на 40 дена го отбих.............. И на мен ми казваха, че щели да му станат лоши очите  Rolling Eyes - да урочасва............. дрън......дрън

# 121
Пиги, сигурно вече си под ножа, дано мине всичко по най-добрия начин и да не усетиш никаква болка! После бързо да се възстановиш и да забравиш за това!  Praynig Praynig Praynig

# 122
Деска,дано всичко е минало успешно и най-вече не те е боляло Praynig
Иска,и мен ме нарочиха,че психясвам Алекс,но все пак аз си държа на моето,че първите години са определящи за възпитанието  Naughty...Онзи ден смучеше лукче и му падна една лигичка на земята.Детето само констатира,че е мръсно ,отиде взе стирката от банята и започна да чисти Joy Баща му направо щеше да ме разстреля hahahaПоне снахата ще ми е благодарна Mr. Green
Анет,как се оправяш сама направо нямам идея #CrazyМъжът ти като е на рейс помага ли ти някой?

# 123
И аз стискам палци,дано не те боли Hug

# 124
Добро утро!
Включвам се да ви споделя , че Синеочка е на гости на Гала в "На кафе"!  Simple Smile
 fingerscrossed fingerscrossed fingerscrossed за Пиги!

# 125
  • София
Пиги, и от мен стискане на палци.
Дано не те боли и всичко е успешно  Hug

# 126
Пиги, стискам палци всичко да е минало успешно! Praynig

Лети, а така, браво на Алекс! И Ема само ходи с парцал или кърпичка като изцапа, даже после ме усведомява, че е изчистила. Joy

Иска, за една целувка винаги има място, какво пък толкова. Wink

Синеочка какви ги върши при Гала и не се е похвалила?! Изпуснала съм я, ще я търся на запис някъде.

Аз си имам гости и нямам време, изчезвам, ще се включ пак при първа възможност.

# 127
  • София
Пиги-и аз стискам палци всичко да е минало успешно и да не те е боляло Hug!Иначе снимките са много готини,малката все повече заприличва на тати,а и другите ти деца са страхотни!
Еее,късно прочетох за Синеочка-някой да каже откъде може да се гледа запис Peace.
Нанни-и аз не виждам проблем в това да даваш кърма на Дани,даже е много полезно.Виж за отмразяването незнам,не съм практикувала този вариант,където и да съм се намирала вадя цицата и направо на място,само се загръщам с пеленка да не ме зяпат.
Ронка-вашите дойдоха ли?Как им се струва новият ви дом,харесва ли им Френско?И има ли напредък с езиковия курс?Те как точно ви преподават от френски на английски или?

# 128
Деси, дано всичко е наред и не те е боляло. Бързо възстановяване ти желая.  Не разбрах Синеочка къде е участвала?

# 129
Ивка, пощата ти е пълна. При Райнов ходим в Исул.

# 130
Пиги стискаме палци дано се възстановиш бързо и да не те боли вече Praynig

На гала предаването го повтаряха следобед по някоя телевизия но не си спомням по коя,май по тв 7,но не съм сигурна,искам и аз да го гледаааам,тя не е дошла да ни каже  Crossing Arms Whistling че е станала медийно активна  Party

Аз да се похваля съм от два дни с кола,и се карам сама до Университета,а на връщане съм още с рейс ,че мъжа я взима,после като си купи за него ще е само моя да се уча,че съм позабравила,от 6 години имам книжка ooooh! та така  Blush

# 131
Ели, честито БУ. Безаварийно шофиране, чакаме да почерпиш.  Mr. Green

# 132
Здравейте майчета пиша набързо
Пиги  fingerscrossed fingerscrossed fingerscrossed Hug
Нарина аз давах на Цвети кърма докато ми се налагаше да цедя, дори тя не искаше да я пие и я смесвах със сок смятам че  това е доказано много полезно, не съм чувала поверия а и да бях нямаше да обърна внимание.
Ели честито

# 133
Днес ми се обадиха по обяд от градината да си прибера детето,че вдигнало 38 градуса ShockedПрибрах си я де,наспа се,за сега няма температура,нито сополи,нито кашля,нищо.Дано да е така и утре. Praynig
Ели:честито! HugМного е хубаво да си имаш кола,толкова си независим.
Нани:давай смело,аз също ще давам като се роди бебето,дано да и подсиля така имунитета.Не че почти 2 години не и го подсилвах де,ама ето на градини-болести.Поне да ги носи по-малко на бебето.
За какво е говорила Синеочка при Гала?Някой гледа ли го?

# 134
И аз изпуснах Синеочка, ами тя като си трае... Crossing Arms

И аз съм на мнение, че кърмата не е за изхвърляне, а и Дани много я харесва. Само като види, че се цедя и пита:"За мене ли е?". Та окуражихте ме смело да му давам. Hug
Иска, незнаех, че коластрата на Аквасорс е от крава. Поне сега знам какво му давам на Данката. Peace
Арлина, гадни болести, ех! Дано не вдига Т. и да се размине леко Зоята. Hug
Сега и с този свински грип ни психират, само за това се говори по новините. Thinking
Ели, честито Бу и от мен, със здраве да си се возите!
Пиги, стискам де що имам палци всичко при теб да мине леко и безболезнено! Hug

Кико днес е без режим, на всеки два часа цоква по малко и така от нощес.  TiredА трябва да излизам, дано се оправят с бабата. Дала съм инструкции, сега го чувам че реве отатъка, май пак е подранил с огладняването. Днес става на 19 дни, дали не е някакъв бум в растежа... newsm78

Общи условия

Активация на акаунт