Пролетта дойде,Юлче цветенца бере!

• 16 416
  • 296
  •   1
Отговори
# 150
Снимки

Нани,замрасената кърма ако я размразиш на водна баня ще се пресече.Трябва да я оставиш на стайна Т или в хладка вода/да не е вряла/ и така...
Иначе в хладилник можеш да я съхраняваш 24ч.

Жоржи,мятай се на колата,нищо и няма.И аз на моята нямах хидравлика,ама здраве да е,пак ме возеше...

Ели,честито кола и поздравления за делото  Peace Сега остава и да се опаричиш..ммм няма да се бараш  Joy Joy

Жоржи честито племенниче на теб   bouquet Всичко ще е наред,ще видиш.

Пиги,пиши как си.Не ти е лесно горката...

Лека от нас  Heart Eyes

# 151

Миростанка, каква рубеола, нямат ли ваксина децата срещу нея?
Този вид шарка изкарахме , когато Пламена беше на  8 месеца. Не съм се интересувала дали децата имат ваксина. Д-р Дариткова ни прегледа и каза , че сме изкарали рубеола. Този вид шарка е опасен за бременните в началните месеци, та в онзи период си стояхме още седмица в къщи , след като всичко отмина, за да не заразим някоя бремена мама.

# 152
Ели, браво за делото. Дано в най-скоро време си получиш парите!

Пиги, пиши при първа възможност как си!

Рени, много са хубави снимките. И колко много деца сте събрали! Къде е това място? Много приятно изглежда.

А, Миростанка, това е било отдавна. Мислех, че сега, съвсем скоро, сте изкарали шарката. Ваксината мисля е около първата годинка.

Последна редакция: чт, 30 апр 2009, 08:46 от Дю

# 153
  • Варна
Ели честито за делото! Като си вземеш паричките да си ги изхарчиш с голямо удоволствие! Heart Eyes
Честито и за   car003. Аз съм шофьор от 13 години и съм се срастнала с мойто возило. Без нея съм като без крака Laughing

# 154
  • София
Рени, много хубави снимки, колко е порастнал Галко и с тази чантичка е много фешън  Hug А къде сте на отдих, че съм пропуснала  newsm78
Ели, браво, дано скоро ти преведат паричките  Peace
Нямам търпение да мине и днешният работен ден и после почивчица  Sunglasses
Момичета, приятно изкарване на празниците  Hug

# 155
Ася в равда не ама няма да мръдне от Пазарджик,всеки ден 8,30 подписче 1,3 години,и ще копа там градинките,
Тиция за кое имаш на предвид че не е претендирално,за лихви и нематериални-бяха претендирани,но съдът ги отхвърли,той беше дошъл без адвокат и като каза че признава чакахме да дойде адвокат от колегията да си признае,и оня тъп адвокат се прави на интересен,заради него ги махнаха,както и да е аз за лихви не ламтях а за моето си Whistling

Аа Рени не ме познаваш чак пък да не се барам  Naughty  Mr. Green

Ама ще я втасам с изпитите имам бая този семестър от които 3 мн трудни с мн материал и нищо не азбирам,няма да имам време и за пищови,имам 1 месец и почват изпити ooooh!
Отивам да гледам снимките на Рени  Heart Eyes Къде сте били Рени много е красиво,ние искаме някъде да идем за почивните дни но незнаем къде  #Crazy?

# 156
  • София
Ееее,Ели-честито спечелено дело!Честно казано не мислих,че толкова скоро ще се решат нещата,дано скоро се издължи тъпака,нека кОпа да му дойде акъла!
А на всички завиждам за умението да шофирате,наистина си зависим като не можеш да караш-ей ме нА!Все чакам мъжа ми да се освободи,все се караме за неговото бясно шофиране,ако можех да карам щях да си спестя много нерви и време.Влади да тръгне на градина и почвам курсове.
Рени-много хубаво сте си изкарали-браво!Много красиво местенце-къде е?Дай линк,ако може.
Арлина-много се радвам за вас!Ама и момченце е хубаво,само дето са по-буйни,по-капризни,вечно хленчещи за нещо,тръшкат се по-често и все са залепени за МАМА Mr. Green!
Приятни почивни дни на всички Hug!

# 157
Ели, лихвите се присъждат ако се претендират,като сте длъжни да определите сами начален,краен период,през който текат,като и самият им размер.А относно неимуществените вреди...там работата е ала-бала.В смисъл,няма нищо конкретно,а се определят по усмотрение на съдията Да не те отчайвам,но ги забрави Naughty
Ивка,хубаво нещо са почивните,но за нормалните хора,а не за куку като мен,който чака почивка,за да свърши нещо,за което няма време през останалото време.. #Crazy

# 158
Момичета, днес ми е последния по-натоварен работен ден. Приготвих си нещата, за да ги предам, писах мейл на колегите, че от 11.05. излизам в почивак. Засипаха ме с пожелания, много се разчувствах.

Не знам дали ще мога да се включа по време на празниците, за това искам да ви пожелая много усмивки и слънчево настроение!!!  Hug

# 159
Тиция претендирахме ги лихвите,но съдииката  ги отхвърли,било нужно да се протака делото със събиране на доказателства от кога да текат(а то всичко си е в документите само трябва да се видят-3 ТОМА)  съмнявам се че са негови хора,той се съгласи на съкратена процедура,по някаква си т 2 и без събиране на повече доказателства и затова,а нас никой не ни пита,аз примерно не ми пука колко ще се бавят ако ще ми дадът лихви ,но има нещо гнило, моята адвокатка каза че ще пусне жалба за лихвите  Thinking оф омотах е яко

# 160
Здравейте момичета! Hug

Аз сутринта си изпратих гостито. Много беше хубаво, но за малко. Ема страшно много се зарадва на баба и дядо, чак ме шокира с реакцията си. То бяха целувки и прегръдки то бе чудо. Преди не е реагирала така, но явно доста се е намъчила за тях, защото не ги беше виждала от месец по скайпа, че те само така комуникират. Crazy Та така, сутринта плака като видя, че ги няма. После говори с баба си и й каза да дойде да й чете приказка. Heart Eyes Толкова ми е мъчно, че лишаваме детето от хубавите моменти с баба и дядо...

Ели, браво на теб! И честрито осъждане на наглеца. Дано скоро си плати.

Арлина, много се радвам, че с бебока всичко е наред. А също и, че Зоичка е добре и не е нещо сериозно.

Рени, страхотни снимки. На приказно място сте били. Гали е истински красавец, а мъжът ти ми се струва малко напълнял(добре го гледаш Wink)

И сега да ви се оплача...
Още немога да си оправя документите които ми разтокават от юни месец миналата година!!! Crazy То верно, че и тук е бюрокрация, но в Бг е страшнооо. Днес се обадих след 20 дневно чакане за един факс и се оказа, че в Бг администрация не знаят как се пуска факс...обяснението бе, че немогли да се оправят! ooooh! На въпросът ми дали ще ми го пусне по мейл-а, отговора беше, че не знае къде е дянал документа, защото бил от 20 дни!!! Shocked След настояване и леко избесняване от моя страна ми каза, че ще го пусне по мейл-а, но след 7-ми, защото били почивни дни, а днес е последен работен ден! #Crazy Та така мили момичета, да знаете, че в последен ден от седмицата или преди празници в Бг институции не се работи. Mr. Green Да се смея ли, да плача ли не знам. Оставете това, но докумета ще пристигне на Български, а не на Френски както би следвало. Та аз ще дам 35 Е за превод след като пристигне, но това да е, дано дойде. Че до 10-ти ако нямам нищо на пощата ще стана много, ама много лоша, и ще ме амбицират да се прибера до Бг само за този документ и ще ги направя на нищо. Ми писна ми, почти година се заннимавам с тях. С франсетата ми е трудно да се оправям, че не знам езика, ама и нашите не падат по-долу.

Ох цял роман стана, но съм много бясна. Сега се моля да ми го пусне по мейла и да се приключи, че ми писна, повярвайте.

Отивам да правя нещо за вечеря, че никое време стана.
Хубава вечер. Hug

# 161
  • През девет земи в десета
 Hug Heart Eyes 1countingsheep

# 162
Пиги добре дошла,почивай и после да минеш да кажеш как си?

Ронка нямаш ли някой да иде на 7ми да го вземе документа, да го преведе и да ти го прати то хем ще е по- евтино, и по- бързо и сигурно newsm78

Имам принтер и сега принтирам тука,този дето ни накара напразно да сменяме компютъра ни го даде подарък,щото заради него сменихме цял комп,каза че било отишло захранването и дъното,прави нов,а ние като взехме новия и той не ще да тръгне,тогава разбрахме че и на стария нищо му е нямало,било е от кабела9взехме нов кабел и тръгна и стария,сега имаме и принтер  Mr. Green

# 163
  • Велико Търново/Latitude: 43 ° 32 '47 "North - Longitude: 6 ° 56' 17" East
Уф, не мога да повярвам, че успях все пак да се разпиша преди края и на тази тема. Липсвахте ми!

Ели, много се радвам за добрия изход на делото срещу този измамник!

Пиги, почивай! И се оправяй бързичко!

Жоржи, честито за племенника ти! Радвам се, че всичко е приключило благополучно!

Ама някои доктори са за убиване!
В тази връзка да ви се оплача от търновските светила в гинекологията – една приятелка роди преди почти месец при един от “ветераните” тук. Е, няма такава некадърност просто – тя раждала нормално, той я шил, но после забравил да махне 2 от конците. Маха ги на 2 пъти, понеже след първия път забравил да махне единия от тях  #Crazy. След като го махнал обаче, мястото се отворило и той й казал, моля ви се, да отиде едва след празниците да я види как е  Shocked!

Относно питането на Nan за пелените през нощта – и на Вяра й слагахме до скоро всяка вечер, но от известно време започна сама да се пазари да не й слагаме, баща й и баба й понякога нощем си я събуждат да се изпиша и така я караме.

Дрешки на Некст до сега така и не съм имала възможност да купувам. Много ме изкушава сайта им, но някак не ми се плаща тази доставка. Имам си братовчедка в Ирландия, там сигурно също има такива магазини, ще поръчам на нея.

Лелееееееее, колко са пораснали всички малчугани! А какви красавици и красавци са  newsm03!

А относно евтините полети – от днес до 4.05. в сайта на Wizz air има промоция – 20% намаление на цените на билетите. Давайте! Мен малко ме хвана яд, че преди 3 дни купих нашите за Германия, след като ги дебнах почти 2 месеца, а сега са още по-евтини, ама...здраве да е!

Нашият град е плувнал в бълхи. Направо е ужас. Онзи ден Вяра освен, че се прибра болна от яслата, беше и нахапана страшно много от тези гадини!

Жоржи, мнооого успешен сезон ви желая!

Аз се поулях май! Сега ви оставям - отивам да поспя, че са се заредили едни купони през почивните дни - рождени дни, сватба, парти с колеги...дали ще успея да си почина  Thinking.

Ето и малко снимки от нас: http://pepolina.multiply.com/photos/album/4#42

Последна редакция: пт, 01 май 2009, 15:49 от pepi111

# 164
http://karadgeikata.hit.bg/  eто го сайта,но нещо не ми се отварят изображенията  Thinking При вас как е?
В стара планина се намира,малко преди Котел от тук.След 8км е Ичера.Там си харесахме един комплекс http://www.divetsite.com/ Дивеците.Смислим лятото там да почиваме,ще видим как ще сме с времето.Има и външен басейн и за децата също,люлки,парзалки,ходихме да го видим и него.На Галерия може да видите снимки.

Ронка какви са тези документи дето чакаш?

Ели,бъзикам те бе  Joy

Хайде аз ще работя...на 4 часа съм обаче  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт