Пролетта дойде,Юлче цветенца бере!

• 16 308
  • 296
  •   1
Отговори
# 135
Най-вероятно е бум Нани.Помня,че първия беше около навършване на 1 месец.
Зоя пак вдигна температура,свалих я лежи и гледа филмче и не иска да яде.Няма още нито кашлица,нито сополи.Дали не сглупих,като не я заведох днес при личната newsm78

# 136
Арлина,имам някакъв гаден вирус,заради рязката смяна на температурите...Дано не е това!!! Praynig
Аз гледах малко Гала,но не видях Боби newsm78

# 137
Здравейте! Синеочка участва в предаването във връзка с избелването на зъбите. Показаха,  как се извършва това на нейните зъби!
Арлина, на мен Пламена ми е подържала 3 дни температура и накрая се изсипа и се оказа , че е изкарала рубеола - някакъв вид шарка.

# 138
Добро утро, брех Синеочка станала ТВ звезда, браво!

Нани, звучиш много добре, надявам се, че се и чувстваш по същия начин.  Hug

Арлина, дано мине леко градинската Т на Зоя и повече да не ви хваща нищо. Аз направо съм щастливка в това отношение: Гергана тръгна на ДГ на 15.09. миналата година и от тогава до сега има само 4 дни отсъствия, защото баща И реши, че е болна заради едни сополи.

Миростанка, каква рубеола, нямат ли ваксина децата срещу нея?

# 139
  • София
Мгиздова, мерси  Hug
Синеочка, да показва снимки сега с бели зъби и да разказва  Laughing
Ели, честито кола  Peace
Рени и Нанче ги няма никакви да се обадят  Thinking

# 140
Ох,тя и Зоя не ми боледува,ама на сега с тази градина...Днес е добре,след малко ще я водя при педи да видим какво ще каже.Притесни ме най-вече това,че има само температура,без сополи,кашлица....То мен най-много от шарки ме е страх,че сега с този корем.Пък и коя съм карала,коя не съм... ooooh!

# 141
Арлина и мен ме беше страх от шарките и най-вече от скарлатината, защото повтаря. А за другите още с първата бременност правих изследвания и се оказа, че имам имунитет. Ако искаш да си по-спокойна пусни си и ти изследвания, за да видиш към кои имаш имунитет. А при Зоя сигурно е вирус.

# 142
Ивка  Hug Ето ме.От 2 дни сме си тук,ама ходя по задачи.Нали ще правим кръщене,че и Гергьовден ще празнуваме/мъжо Георги/ та ходя по магазините.Днес пък сме на детски рожден ден,абе прахосвам пари само...

Имаме много снимки,ще гледам днес да ги кача да ни видите,хайде че правя супа..

# 143
Нищо и няма на Зоята,само червено гърло.Днес даже температура няма.Олекна ми. Rolling Eyes
Бебето е добре,всичко му е наред.За пола,пак не заставаше подходящо,не се видя нещо да стърчи,затова за сега е момиченце. Аз съм много доволна от новината,половинката и той Mr. GreenТежи вече 407 грама!Много се крие това бебе,бре!Записа ни и диск за спомен,че тази ми АГ сегашната хич не дава снимки,все хартия няма.Иде ми да и купя едно топче хартия да и подаря #Cussing out

# 144
  • Варна
Ехооооооооооооооооо здравейте Laughing

Минавам набързо да ви видя и да се похваля че моите хора днес ги изписаха от родилно.ох накрая,отдъхнахме си ooooh!,дано да е наред всичко Praynig

Пиги не разбрах какво ще ти правят,но и аз стискам палци  fingerscrossed fingerscrossed fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover

Ели честита ти кола,безаварийно да си я караш  newsm01.И твоят бързо да си купува друга,че тая да остава за теб Mr. Green.каква е,че не разбрах newsm78

И аз започвам вече сама,моя направо ми взе страха Joy.сама ми е най добре Peace.само паркинга ми е много зор,но ще се справим Wink

Нанни
Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Бягам да ги будя моите,че спят Shocked

# 145
Момичета ОСЪДИХ ГО

Днес най неочаквано за МЕН той дойде и даже се призна за виновен(за да вземе под минимума така каза адвокатката) осъдиха го на пробация 1,3 години да се подписва всеки ден,1 година -100 часа обществено полезен труд,и забравих колко часа разговори със някакъв си пробационен незнам къв си,отделно да плати разноски по делото,някви държавни такси,и нашите имуществени вреди(демек парите които ни дължи) за неимуществени и за лихви съдът моля ви се счете че ще е нужно събиране на още доказателства и на протакане на делото и не му отсъди лихви(което според адвокатката ми никъде го няма и ще подава жалба newsm78)
Върнаха ми и трудовата книжка,ама без печати ooooh!
Той вече като си тръгвахме- ние бяхме пред съда- идва да ни иска банковите сметки newsm78 адвокатката му даде визитка да и се обади на нейната сметка да се преведат  newsm78 кога ли ще е този ден ама Mr. Green
Та така вече няма да ходя,а адвокатката ще подавала още жалби и за едни други пари които ми дължи но съдът ги пропусна #Crazyабе този съд там е  в незнам кой век

Жоржи мерси ,и на другите за честитките Blush а колата е ветеран (старичка) но много лесно я карам,мн лесно се сменят скоростите,има хидравлика и на съединителя и мн лесно се управлява -мицубиши лансер Crazy да има там някаква че 1 час пътувам до там ooooh!

# 146
Еееее,супер Ели,много се радвам HugНай-после!Дано да успеете с жалбите и да му разкажите играта #2gunfire
Бравос за колата!Важното е да ти е удобна и да не се разваля. WinkБезаварийно шофиране  car003

# 147
Ели,браво HugСигурна ли си,че адвокатката ти все пак ги е претендирала?Малко ме съмняват нещата,защото не вярвам съдията да допусне такъв груб пропуск newsm78

# 148
  • Варна
Ели,браво душицо.дано всичко си плати гадината  Hug
А на колата кво и има,супер си е.важното е да ти е удобна.Аз съм с един Фиат пунто,много си я харесвам пунтарката,обаче като няма серво на волана и ми се взима ъкъла,да го въртя.направо ми се схващат "бицепсите"  Blush Mr. GreenЩе свикна де,тя е отскоро,а и аз не съм карала от .....11години ooooh!

# 149
Браво Ели!  Hug Дано да го натирят да мете мегдана в Равда(нали там му беше кръчмата), като обществено полезен труд и следващия път когато реши да го раздава гаден и пестелив да се замисли какво причинява на хората с това.

Пиги, как си? Hug

Общи условия

Активация на акаунт