Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Как се използва стерилизатор за микровълнова фурна, независимо от марката?
Колко време отнема стерилзиране на бебешки бутилки в стерилизатор за микровълнова фурна?
Колко време отнема стерилзирането на бебешки бутилки в стерилизатор за микровълнова фурна с различни мощности?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Как се използва стерилизатор за микровълнова фурна, независимо от марката?
-
Колко време отнема стерилзиране на бебешки бутилки в стерилизатор за микровълнова фурна?
Продължителността на стерилзизацията зависи от мощността на микровълновата печка. Обикновено при микровълнови печки с мощност до 800W стерилзизацията отнема 6 минути, при мощност 800-1000W - 4 минути, и при мощност над 1000W - 2 минути. Времето за стерилизация на бебешки бутилки в стерилизатор за микровълнова фурна CHICCO зависи от мощността на печката. Обикновено отнема 10 минути при 750W, 8 минути при 900W и 7 минути при 1000W. Времето за стерилизация на бебешки бутилки в стерилизатор за микровълнова фурна Avent зависи от мощността на печката. Обикновено отнема 6 минути за печки с мощност до 800W, 4 минути за печки с мощност 800-1000W и 2 минути за печки с мощност над 1000W.
-
Колко време отнема стерилзирането на бебешки бутилки в стерилизатор за микровълнова фурна с различни мощности?
При печка с мощност до 800W стерилзирането на бебешки бутилки в стерилизатор за микровълнова фурна обикновено отнема около 6 минути. При микровълнова фурна с мощност от 900W обикновено са необходими 4 минути за стерилизиране на бебешки бутилки в стерилизатор за микровълнова фурна. При микровълнова фурна с мощност от 1000W обикновено са необходими 2 минути за стерилизиране на бебешки бутилки в стерилизатор за микровълнова фурна Avent.
-
Какво представлява 15-дневният отпуск при раждане за бащата?
-
Какви са изискванията за отпуска на бащата, ако няма брак и не живеят заедно?
, браво за поредната извънредно симпатична темичка!!
Пък и да я питам - в колко часа ти казаха да си на линия за отворените врати утре? Интересно какво стана с КайРен, нали и тя искаше да идва...
Я спретни един виртуален сеанс на всички 150 мами и ни успокой за датите!
Аз снощи за пореден път сънувах, че раждам, но този път на 1 май
, а терминът ми е 12
обадиха ми се от Малчо за ваничката - отдавна не се произвеждала ....

определена съм за 24 май,но ми се изка да излиза по-раничко